Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μια δοκιμη με 10 βαθμους αν σου δωσει 450-460 μ/δ και σχεδον την διπλασια διατρηση που χρειαζεσαι πιστευεις οτι δεν θα δουλεψει και στους -20 ;
Έτσι ακριβώς .
Όχι διπλάσια αλλά ένα + 20% περισσότερο.
Με το παράδειγμα μου υποβίβασα το επίπεδο συζήτησης θέλοντας να το κάνω πιο χειροπιαστό .
Οι πίνακες απαιτούμενης ενέργειας καταβολής τσίχλας -λαγού κλπ που δημοσίευσε ο Βασίλης
απλά μ'ένα συνυπολογισμό απαιτούμενης επιπλέον λόγω χαμηλών θερμοκρασιών (V+,M+)μπορεί
κάποιος εύκολα να αντιληφθεί τί κάνει ....

Στα 35 πραγματικα μετρα με πλαγιο ανεμο 45km/h η μετατοπιση της τουφεκιας απο το κεντρο
του στοχου εινα 40 - 45 ολοκληρα εκατοστα...!!! Στα 50 μετρα εισαι εκτος στοχου εντελως...
Με Ν5 σκαγια μολυβδινα....και αρχικη ταχυτητα V1,5-399m/s
Οσοι κανουν δοκιμες σε σωστο στοχο....αυτο το γνωριζουν....

Εγώ θα σου πω πως θα δουλέψει αν και σε τέτοιες θερμοκρασίες δεν έχω εμπειρία .με 460 έχεις κατανομές που δεν λείπει σκάγι απ' τον κύκλο στους 10 βαθμούς που δοκιμάζεις?
Σκαγια με 460 θα βγουν σαν φακές δύσκολο να βγάλεις σωστή κατανομή με τέτοια ταχύτητα

Εγώ θα σου πω πως θα δουλέψει αν και σε τέτοιες θερμοκρασίες δεν έχω εμπειρία .με 460 έχεις κατανομές που δεν λείπει σκάγι απ' τον κύκλο στους 10 βαθμούς που δοκιμάζεις?
Αν προωριζεται για τετοια διαφορα θερμοκρασιας και να σου λειπουν "καμποσα" σκαγια δεν θα εχεις τετοιο προβλημα γιατι οταν το ριξεις και θα εχει 410 μ/δ θα ειναι μια χαρα η σηγγεντρωση και η κατανομη

Στα 35 πραγματικα μετρα με πλαγιο ανεμο 45km/h η μετατοπιση της τουφεκιας απο το κεντρο
του στοχου εινα 40 - 45 ολοκληρα εκατοστα...!!! Στα 50 μετρα εισαι εκτος στοχου εντελως...
Με Ν5 σκαγια μολυβδινα....και αρχικη ταχυτητα V1,5-399m/s
Οσοι κανουν δοκιμες σε σωστο στοχο....αυτο το γνωριζουν....
47 εκατοστά για την ακρίβεια :) :) :) στους 21 βαθμούς ...
στους 0 βαθμούς ... 53 εκατοστά
στους μείον 20 βαθμούς ... 60 εκατοστά

Και όλα αυτά ΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝ έχουμε την ίδια αρχική που δεν θα την έχουμε :) άρα βάλτε λίγο παραπάνω ...

Θεωρω πως το να δοκιμαζεις το σεταπ που θέλεις να ριξεις οσο πιο κοντά στις καιρικές συνθήκες που θα το ρίξεις πιο σωστο,ο καθένας βέβαια πράττει όπως πιστεύει ότι έχει αποτέλεσμα επειδή κυνηγάω παπί και Φασσα στο 90% από τα κυνήγια που κάνω απο αυτά τα λίγα που έχω δει είναι πως απο τους -10 και κάτω δεν είναι τοσο εύκολα τα πράγματα!
Οκ πές την μαγική λέξη ότι χρειάζεται κόντρα δόση καί μονοβασική .
Δοκίμασε αν δεν το γεμίζεις 688 ΑΟ 2.00 Χ 36 LB6 +7 6*.
Θα σε εκπλήξει ευχάριστα στην παγωνιά

Θεωρω πως το να δοκιμαζεις το σεταπ που θέλεις να ριξεις οσο πιο κοντά στις καιρικές συνθήκες που θα το ρίξεις πιο σωστο,ο καθένας βέβαια πράττει όπως πιστεύει ότι έχει αποτέλεσμα επειδή κυνηγάω παπί και Φασσα στο 90% από τα κυνήγια που κάνω απο αυτά τα λίγα που έχω δει είναι πως απο τους -10 και κάτω δεν είναι τοσο εύκολα τα πράγματ

Σκαγια με 460 θα βγουν σαν φακές δύσκολο να βγάλεις σωστή κατανομή με τέτοια ταχύτητα

Αν προωριζεται για τετοια διαφορα θερμοκρασιας και να σου λειπουν "καμποσα" σκαγια δεν θα εχεις τετοιο προβλημα γιατι οταν το ριξεις και θα εχει 410 μ/δ θα ειναι μια χαρα η σηγγεντρωση και η κατανομη
Ναι αλλά αν ανεβάσεις ένα τέτοιο σετ υπ εδώ θα στο βγάλουν άκυρο .επιπλέον ποσά γρ σκάγια θα τρέξει ς με 460 και τη βαρ θα σου βγάλουν στους10 βαθμούς?

Ναι αλλά αν ανεβάσεις ένα τέτοιο σετ υπ εδώ θα στο βγάλουν άκυρο .επιπλέον ποσά γρ σκάγια θα τρέξει ς με 460 και τη βαρ θα σου βγάλουν στους10 βαθμούς?
Μπορείς να κανείς στρώματοποιηση αλλά όπως είπες δεν είναι για να γράφονται δημόσια τέτοια σεταπ και θέλουν πολύ προσοχή!

36 η 38 με 900-950 μπαρ με υπερπροοδευτικες πυριτηδες

Παλικαρια το volcano σε 12/70 καλυκα...και ρελιασμενο στα 56,5 χιλιοστα ειναι με πυριτιδα ΑΟ στο
2,20 -2,25χ36 Ζ2Μ15 -Ν6 - και με αρχικη ταχυτητα V1,5-447m/s...
Δεν ειναι κοντρα δοσεις οι δοσολογιες που γραφετε....απλα φυσιγγια ειναι !!

εικόνα_Viber_2020-12-18_08-50-44.jpg
εικόνα_Viber_2020-12-18_08-49-58.jpg

Παλικαρια το volcano σε 12/70 καλυκα...και ρελιασμενο στα 56,5 χιλιοστα ειναι με πυριτιδα ΑΟ στο
2,20 -2,25χ36 Ζ2Μ15 -Ν6 - και με αρχικη ταχυτητα V1,5-447m/s...
Δεν ειναι κοντρα δοσεις οι δοσολογιες που γραφετε....απλα φυσιγγια ειναι !!

View attachment 49733
View attachment 49734
To ζύγισες κ.Νίκο ; Πόσα bar το δίνει το εργοστάσιο ;
Για να είναι εν ζωή ο σιδεριάς σίγουρα τόριξες με την beretta ....

Status
Not open for further replies.
Back