Δώστε ένα παράδειγμα παίδες.
Βασιλη σεταπ απορριπτω μονο απο την συγκεντρωση και την κατανομη που βγαζει..!!!
Το καθε βυσμα στην ιδια δοσολογια και Νο σκαγιων εχει διαφορετικη κατανομη και συγκεντρωση.
Αλλη κατανομη και συγκεντρωση δινει ΠΧ ο Ζ2Μ - αλλη ο GT - αλλη ο DRAGO...κτλ κτλ...
Οι ταχυτητες στην ιδια δοσολογια και ιδιο κλεισιμο ειναι περιπου ιδιες....ολες σκοτωνουν αρκει να
εχουν το V1,5- 390m/s +...
Tα χοντρα σκαγια σκοτωνουν μακρια...
Επιλεξω λοιπον ποια κατανομη και συγκεντρωση μου ταιριαζει....και το δοκιμαζω στον κυνηγοτοπο..
Αυτο κανω εγω....φιλε !!!
Εγώ δεν θα κρυφτώ.
Το είχα γράψει και παλιότερα.
Έκανα ότι και ο Ηλίας.
Απευθείας στο θήραμα σε όλα τα θηράματα εκτός λαγού και παπιών.
Στα τελευταία δεν ήταν "επιστημονικές" δοκιμές.
Ντενεκές ... συγκέντρωση και διάτρηση μαζί.
Και τώρα έκανα μερικές σε δράμια, πολύ πρόχειρες.
Όμως εδώ έμαθα μερικά πράγματα περισσότερα.
Ξέρω πως να κάνω σωστές δοκιμές (αυτό πιστεύω τουλάχιστον) αλλά και πάλι δεν τις κάνω.
Απαιτούν βασικά τεράστιο χρόνο, κατάλληλο χώρο και το λιγότερο είναι ο εξοπλισμός.
Δεν έχω ούτε τον χρόνο, ούτε τον χώρο.
Είναι όμως άλλο πράγμα να ξέρεις και να επιλέγεις να μην το κάνεις και άλλο να κάνεις μισά πράγματα και να νομίζεις ότι κάνεις δοκιμές (δεν αναφέρομαι σε κανέναν μιας και εγώ είμαι ο πρώτος που κάνει το 1/10 μιας σωστής δοκιμής).
Πέρα από τα θεωρητικά υπάρχουν και τα πρακτικά.
Αν ο τρόπος του καθενός φέρνει αποτελέσματα τον ακολουθεί.
Καμιά αντίρρηση σε αυτό.
Αλλά μην γελιόμαστε.
Κανένας μας δεν θα αφιερώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνει όλα αυτά που απαιτούνται γιατί ακόμα και να τον αφιερώσει έρχεται η ρημάδα η σκοπευτική ικανότητα που μπορεί να τα γκρεμίσει όλα.