Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
28 γραμμαρια 10αρια και επανω εγραφαν skeet........να ρωτησω κατι ρε παιδια;...η rtotweill αυτα τα πρασινα φυσιγγια για παπια κλπ που βγαζει σε 32 γραμμαρια, τα εβγαζε και παλια;...διοτι εγω δεν θυμαμαι κατι τετοιο...μηπως προκειται για στροφη στην πολιτικη γομωσης της εταιρειας;

https://www.tacticalshop.gr/φυσίγγια-rottweil-game-edition-φάσσα-pigeon-32gr

https://www.skroutz.gr/s/19993688/Rottweil-Game-Edition-Duck-32gr-25τμχ.html

Last edited:
Στο 70% ειμαι σιγουρα!!!

Αλλα σκοπευταρας δεν νιωθω για κανενα μα κανενα λογο, το θεμα ειναι οτι δεν χρειαζεται να ριχνουμε 50γρ σκαγια, ακομα και σε νο1 τα 38γρ ειναι αρκετα.

Και το λαθος που κανεις και σε λεω απολυτο ειναι οτι απαξιωνεις τους υπολοιπους που σου λενε οτι με 32 η ακομα και 28 γρ παιρνουν θηραματα μακρια με νο6 και με νο3 παιζουν στα 35-36γρ, θεωρεις τυχερες αυτες τις τουφεκιες και οτι μονο απο τυχη με τοσα λιγα γρ παιρνεις θυραμα στα 50+ μετρα.

Αν δεν μπορει καποιος να καταφερει κατι δεν υπαρχει λογος να απαξιωνει τους αλλους που μπορουν.

Στην τελευταια φραση σου ειναι και το λαθος σου !!!
Δεν απαξιωνω κανεναν.....Το να θεωρω τυχαιες τουφεκιες στα 50 μετρα με Ν3 σκαγια που η γομωση των
36 γραμμαριων εχει πληθος σκαγιων τα 172 σκαγια....και για να εχεις 90 σκαγια στον κυκλο πρεπει να
πιασει ενα 52,5% συγκεντρωση....τουλαχιστον σε εμπορικο φυσιγγιο δεν το εχω ΔΕΙ!!!
Εχω απο 35- 40 στην καλυτερη περιπτωση 45% συγκεντρωση δλδ απο 68 εως77 σκαγια στον κυκλο ( 45% ).
Οποιος λοιπον εχει επαναλαμβανομενες επιτυχιες σε αυτα τα μετρα....ειναι σκοπευταρας η τυχερος!!!

Τωρα εσυ το τραβηξες και απο τα μαλλια...Αλεξ 38 γραμμαρια σκαγια Ν1 ειναι 129 σκαγια συνολο..
Βγαλε μου λοιπον εσυ ποσοστο συγκεντρωσης και ποσα σκαγια πρεπει να εχει ο κυκλος ωστε
να εχεις επιτυχημενες βολες...και ΟΧΙ τυχερές !!!

Δεν απαξιωνω κανεναν.....Το να θεωρω τυχαιες τουφεκιες στα 50 μετρα με Ν3 σκαγια που η γομωση των
36 γραμμαριων εχει πληθος σκαγιων τα 172 σκαγια....και για να εχεις 90 σκαγια στον κυκλο πρεπει να
πιασει ενα 52,5% συγκεντρωση....τουλαχιστον σε εμπορικο φυσιγγιο δεν το εχω ΔΕΙ!!!
Εχω απο 35- 40 στην καλυτερη περιπτωση 45% συγκεντρωση δλδ απο 68 εως77 σκαγια στον κυκλο ( 45% ).
Οποιος λοιπον εχει επαναλαμβανομενες επιτυχιες σε αυτα τα μετρα....ειναι σκοπευταρας η τυχερος!!!

Τωρα εσυ το τραβηξες και απο τα μαλλια...Αλεξ 38 γραμμαρια σκαγια Ν1 ειναι 129 σκαγια συνολο..
Βγαλε μου λοιπον εσυ ποσοστο συγκεντρωσης και ποσα σκαγια πρεπει να εχει ο κυκλος ωστε
Θα σου βγαλουν αλλοι ποσοστα που τα ριχνουν, εγω δεν ριχνω τετοια...

Το θεμα ειναι οτι οσα παραδειματα και να σου πω με 32γρ η 34γρ θα μου πεις οτι καπου κανω λαθος στα μετρα...κι ετσι δεν γραφω τιποτα.

Το καλο με μενα ειναι οτι ειμαι τυχερος εδω που μενω και μπορω να πηγαινω καθε μερα για κυνηγι και να κανω πολλα πειραματα με τα φυσιγγια και τα τσοκ.

Οταν γραφω καποια πραγματα για νο6 και 32γρ δεν τα γραφω τυχαια, τα εχω δοκιμασει παρα πολλες φορες σε μακρινες αποστασεις με ωραια αποτελεσματα.

Και με 77 νο3 στον κυκλο θα εχεις επιτυχια αν ριξεις καλα, ειπαμε δεν ειναι απολυτα τα νουμερα που γραφουν οι πινακες

Last edited:
28 γραμμαρια 10αρια και επανω εγραφαν skeet........να ρωτησω κατι ρε παιδια;...η rtotweill αυτα τα πρασινα φυσιγγια για παπια κλπ που βγαζει σε 32 γραμμαρια, τα εβγαζε και παλια;...διοτι εγω δεν θυμαμαι κατι τετοιο...μηπως προκειται για στροφη στην πολιτικη γομωσης της εταιρειας;

https://www.tacticalshop.gr/φυσίγγια-rottweil-game-edition-φάσσα-pigeon-32gr

https://www.skroutz.gr/s/19993688/Rottweil-Game-Edition-Duck-32gr-25τμχ.html
Saga skeet 28 με πράσινο καλυκα μήπως ήταν Ανδρέα;
Τα rottweil που λες έχει κάποια χρόνια που τα εισάγει ο Δορκάς.

Θα σου βγαλουν αλλοι ποσοστα που τα ριχνουν, εγω δεν ριχνω τετοια...

Το θεμα ειναι οτι οσα παραδειματα και να σου πω με 32γρ η 34γρ θα μου πεις οτι καπου κανω λαθος στα μετρα...κι ετσι δεν γραφω τιποτα.

Το καλο με μενα ειναι οτι ειμαι τυχερος εδω που μενω και μπορω να πηγαινω καθε μερα για κυνηγι και να κανω πολλα πειραματα με τα φυσιγγια και τα τσοκ.

Οταν γραφω καποια πραγματα για νο6 και 32γρ δεν τα γραφω τυχαια, τα εχω δοκιμασει παρα πολλες φορες σε μακρινες αποστασεις με ωραια αποτελεσματα.

Και με 77 νο3 στον κυκλο θα εχεις επιτυχια αν ριξεις καλα, ειπαμε δεν ειναι απολυτα τα νουμερα που γραφουν οι πινακες

Αλεξ....απο ολη την συζητηση κραταω αυτο!!!

Στο 70% ειμαι σιγουρα!!

Εφοσον στις 10 βολες στα 50 μετρα με 32 γραμμαρια , οι 7 ειναι επιτυχημενες.....εισαι αρχηγος....!!!

Τα κόκκινα βελάκια αντιστοιχούν σε φάσα ... και φυσικά τα νούμερα δεν είναι απόλυτα ...

#5άρια στους 31*C με 420 αρχική

1654695814530.png

5άρια στους 0*C με 420 αρχική
1654695832132.png

Για αυτό είπα ότι τα 80μ είναι οριακά ... (εννοούσα από διάτρηση !!!)
Να βάλεις 2 σκάγια στην φάσσα στα 80μ είναι πολύ δύσκολο αλλά διάφορα κουλά μπορούν να συμβούν :)

Δεν έγραψα για να ακυρώσω τις προσπάθειες και το μεράκι σου ούτε ότι πουλιέται στα μαγαζιά .είπα απλά με τη εγώ έχω αποτελέσματα.δεν είναι απαξίωση να λες για κάποιον που δεν ξέρεις πως δεν έχει μυαλό λέει λόγια καφενείου και δημιουργεί εντοπίσεις εποιδει αυτό που έγραψε δεν συνάδει με τα δικά σου στάνταρ?χτες σε ερώτηση για το σετ υπ τις sp2 ανέβασες μια δοκιμή σου. Είναι στους - 20?εκαψες δύο διβασικα μπαρουτια εκτός range σε αυτήν την θερμοκρασια και λες πως δουλεύει?είσαι έμπειρος και μερακλής αλλά το βλέπεις μάλλον ανταγωνιστικά και εκεί πιστεύω πως το χανεις

Ο σκοπός της εδώ μαζωξης γενικότερα ...είναι η ανταλλαγή ιδεών κ απόψεων , με απώτερο στόχο κ σκοπό ,την πιο σωστή διεξαγωγή ,της αγαπημένης μας δραστηριότητας‼️ που δεν είναι άλλη από αυτή της άσκησης του κυνηγιού‼️ μιας δραστηριότητας αμεσα συνυφασμένης με την παραδοση ‼️με την ψυχή του Έλληνα‼️ ως εκ τούτου λοιπόν τυχόν παρεκτροπές....όχι μόνο δεν προσφέρουν όχι μόνο ζημιώνουν αλλά απωθούν‼️εδώ δεν είναι Βουλή.... εδώ είμαστε ένα‼️ εμείς για μας‼️κ θα πρέπει με καλή προαίρεση κ προπαντων ευγένεια‼️ να συνεχίσουμε να συνυπαρχουμε παραβλέποντας διαφωνίες κ ξεπερνώντας τον εγωισμό μας‼️
peace out‼️

Ο σκοπός της εδώ μαζωξης γενικότερα ...είναι η ανταλλαγή ιδεών κ απόψεων , με απώτερο στόχο κ σκοπό ,την πιο σωστή διεξαγωγή ,της αγαπημένης μας δραστηριότητας‼️ που δεν είναι άλλη από αυτή της άσκησης του κυνηγιού‼️ μιας δραστηριότητας αμεσα συνυφασμένης με την παραδοση ‼️με την ψυχή του Έλληνα‼️ ως εκ τούτου λοιπόν τυχόν παρεκτροπές....όχι μόνο δεν προσφέρουν όχι μόνο ζημιώνουν αλλά απωθούν‼️εδώ δεν είναι Βουλή.... εδώ είμαστε ένα‼️ εμείς για μας‼️κ θα πρέπει με καλή προαίρεση κ προπαντων ευγένεια‼️ να συνεχίσουμε να συνυπαρχουμε παραβλέποντας διαφωνίες κ ξεπερνώντας τον εγωισμό μας‼️
peace out‼️
Δόξα τον θεό!!!!!(κάτι πρέπει να πίνεις εσύ!)

peace out‼️
μιτάφρ'σ;;;

peace out‼️
Γράψε τα ίδια σε διάλεκτο Καρδίτσας, και στείλε μας.

Σεταπ με mb36 σε κάλυκα 67, 40 στα 56,00 mm . Απόσταση 36, 50 μέτρα τσοκ 3* .
Σκάγια 311 από 374 ποσοστό 83%!!!
Η συγκέντρωση αυτή με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είμαι χαμηλά σε πυρίτιδα...... Θα πρέπει να πάω στο 1,80 για να μειώσω τη συγκέντρωση και να ανεβάσω την ταχύτητα.....Photo Marker_Jun082022_210321.jpg

Η συγκέντρωση αυτή με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είμαι χαμηλά σε πυρίτιδα...... Θα πρέπει να πάω στο 1,80 για να μειώσω τη συγκέντρωση και να ανεβάσω την ταχύτητα.....View attachment 49778
Αυτό το σεταπ αλλά με gt21 σε κάλυκα 12/70/12 με 688 καψουλι είναι θανατος στην έναρξη για τρυγόνια

Το βάζω εδώ και όχι στα αστεία για να χαλαρώσουμε λιγάκι διαβάζοντάς το.
Μου το έστειλε ένας φίλος.

http://www.oplognosia.com/ea/oplaPouSkotonoun.php

Η ομορφιά του κυνηγιού είναι η ψυχική ανάταση που σου προσφέρει, η παρέα, τα αστεία, τα σκυλιά, το πρωινό ξύπνημα, το περπάτημα στη φύση και το αβέβαιο αποτέλεσμα κατά το πάτημα της σκανδάλης.
Είναι η αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας (έστω και χρονικά περιορισμένης).

Φανταστείτε να είχατε ένα όπλο που σκότωνε τα πάντα σε οποιαδήποτε απόσταση με βεβαιότητα 100%.
Άλλοι την βρίσκουν να τουφεκάνε μακρυά και άλλοι κοντά.
Η κάρπωση όμως οφείλεται κατά 70% στην σκόπευση, στο μυαλό, στην ψυχραιμία, στην προεργασία, στην εμπειρία κτλ κτλ, το 20% στο φυσίγγι και το υπόλοιπο στο όπλο.
Δεν θα μαλώσουμε για τα ποσοστά.

Ο καθένας βαράει όπως νομίζει καλύτερα.
Φυσικά και σκοτώνουν οι αραιές κατανομές και οι πυκνές αντίστοιχα (μέχρι κάποιο σημείο και οι δύο).
Τώρα μπορούμε με σχετική βεβαιότητα να υπολογίσουμε και τις πιθανότητες.
Καμία δεν έχει μόνο πλεονεκτήματα.

Έχω κάνει πάρα πολλές εξομοιώσεις σε διάφορα θηράματα, σε διάφορες αποστάσεις και ΠΑΝΤΑ το παιχνίδι παίζεται στο πόσο κοντά θα φέρεις το κέντρο της τουφεκιάς στο θήραμα και αν τα σκάγια μπορούν να το τρυπήσουν.
Δεν είναι κάτι που δεν ξέραμε, απλώς τώρα το αποδείξαμε.

Οι μακρινές τουφεκιές έχουν την χάρη τους και τις θυμάσαι μια ζωή αλλά δεν είναι άμοιρες μειονεκτημάτων. Τα έχουμε αναφέρει.

Σεβασμός στο θήραμα και βαράτε με όποιον τρόπο θέλετε, όσο ακόμα μπορούμε.

Το βάζω εδώ και όχι στα αστεία για να χαλαρώσουμε λιγάκι διαβάζοντάς το.
Μου το έστειλε ένας φίλος.

http://www.oplognosia.com/ea/oplaPouSkotonoun.php

Η ομορφιά του κυνηγιού είναι η ψυχική ανάταση που σου προσφέρει, η παρέα, τα αστεία, τα σκυλιά, το πρωινό ξύπνημα, το περπάτημα στη φύση και το αβέβαιο αποτέλεσμα κατά το πάτημα της σκανδάλης.
Είναι η αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας (έστω και χρονικά περιορισμένης).

Φανταστείτε να είχατε ένα όπλο που σκότωνε τα πάντα σε οποιαδήποτε απόσταση με βεβαιότητα 100%.
Άλλοι την βρίσκουν να τουφεκάνε μακρυά και άλλοι κοντά.
Η κάρπωση όμως οφείλεται κατά 70% στην σκόπευση, στο μυαλό, στην ψυχραιμία, στην προεργασία, στην εμπειρία κτλ κτλ, το 20% στο φυσίγγι και το υπόλοιπο στο όπλο.
Δεν θα μαλώσουμε για τα ποσοστά.

Ο καθένας βαράει όπως νομίζει καλύτερα.
Φυσικά και σκοτώνουν οι αραιές κατανομές και οι πυκνές αντίστοιχα (μέχρι κάποιο σημείο και οι δύο).
Τώρα μπορούμε με σχετική βεβαιότητα να υπολογίσουμε και τις πιθανότητες.
Καμία δεν έχει μόνο πλεονεκτήματα.

Έχω κάνει πάρα πολλές εξομοιώσεις σε διάφορα θηράματα, σε διάφορες αποστάσεις και ΠΑΝΤΑ το παιχνίδι παίζεται στο πόσο κοντά θα φέρεις το κέντρο της τουφεκιάς στο θήραμα και αν τα σκάγια μπορούν να το τρυπήσουν.
Δεν είναι κάτι που δεν ξέραμε, απλώς τώρα το αποδείξαμε.

Οι μακρινές τουφεκιές έχουν την χάρη τους και τις θυμάσαι μια ζωή αλλά δεν είναι άμοιρες μειονεκτημάτων. Τα έχουμε αναφέρει.

Σεβασμός στο θήραμα και βαράτε με όποιον τρόπο θέλετε, όσο ακόμα μπορούμε.
Έτσι είναι .shake hands.

Η συγκέντρωση αυτή με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είμαι χαμηλά σε πυρίτιδα...... Θα πρέπει να πάω στο 1,80 για να μειώσω τη συγκέντρωση και να ανεβάσω την ταχύτητα.....View attachment 49778
Ωραία αποτύπωση έβγαλε στον πίνακα Βαγγέλη. Αλλά εισαι πολύ χαμηλά σε βάρος στα σκαγια ανέβασε πυρίτιδα στο 1,80 και στα 35 γραμμάρια με σκληρό συγκεντρωτηρα και 688 για να καεί πιο καλά η mb. Τον 67 αρι καλυκα κράτα τον.
Το όπλο σου πάντως βγάζει πολύ καλές τουφεκιές.

Status
Not open for further replies.
Back