Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί ο έμπειρος ιδιογομωτης να υπολογίζει τις πιέσεις που παράγουν τα φυσίγγια του!!!! Εδώ το θέμα μας είναι άλλο....... Παρουσίασα σε προηγούμενη σελίδα το εξής σεταπ mb36 cx2000 1,87x37 z2m18 κλείσιμο στα 57, 80mm σε Νο5n. Τσοκ 3* απόσταση 36, 50 συγκέντρωση 85% ταχύτηταV1,5 415m/sec.
Ο Νίκος υποστηρίζει ότι το στήσιμο είναι λάθος και το σεταπ αυτό πρέπει με z2m15 να κλείσει στα 57,00mm . Έτσι ισχυρίζεται ότι θα έχει καλύτερες και πιο σταθερες επιδόσεις ως αναφορά τη συγκέντρωση και ταχύτητα.......
Επειδή έχεις προσβαση σε κανονακι
Ο Νίκος μπορεί να λέει ότι θέλει το ίδιο και εσυ Βαγγέλη το ίδιο και εγώ που κληνω σε 3 στάδια το ίδιο και παιδιά που φτιάχνουν μονορελιαστα… εφόσον σκωτονουμε και περνούμε αυτό που θελουμε από το φυσηγγι τι άλλο να ζητήσουμε… για αυτό κουλ παίδες ας φτιάχνει ο καθένας ότι μπορι καλητερα και αν θέλει δίνει και ένα μπούσουλα στους άλλους… μην κάνουμε σαν μικρά παιδιά πιάνου είναι μεγαλητερο!!!δεν είναι αυτός ο σκοπός της ιδιογωμοσης

Ο Νίκος μπορεί να λέει ότι θέλει το ίδιο και εσυ Βαγγέλη το ίδιο και εγώ που κληνω σε 3 στάδια το ίδιο και παιδιά που φτιάχνουν μονορελιαστα… εφόσον σκωτονουμε και περνούμε αυτό που θελουμε από το φυσηγγι τι άλλο να ζητήσουμε… για αυτό κουλ παίδες ας φτιάχνει ο καθένας ότι μπορι καλητερα και αν θέλει δίνει και ένα μπούσουλα στους άλλους… μην κάνουμε σαν μικρά παιδιά πιάνου είναι μεγαλητερο!!!δεν είναι αυτός ο σκοπός της ιδιογωμοσης
Φυσικά αυτό είναι η ιδιογομωση........ Ο καθένας έχει τις απόψεις του και τον τρόπο που κλείνει φυσίγγια ,είναι απόλυτα αληθινό και θεμιτό........ Προσωπικά κλείνω με όλους τους τρόπους....... Πιστεύω πως και το πεντασταδιακο έχει καλά σεταπ όπως και τα δύο και τρία στάδια το ίδιο........ Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από τις δοκιμές που ανεβάζω......... Για αυτή την αλήθεια μάχονται,δεν είμαι εγώ αυτός που απαξιώνει και αφορίζει τον έναν ή τον άλλο τρόπο......!!!!!

Φυσικά αυτό είναι η ιδιογομωση........ Ο καθένας έχει τις απόψεις του και τον τρόπο που κλείνει φυσίγγια ,είναι απόλυτα αληθινό και θεμιτό........ Προσωπικά κλείνω με όλους τους τρόπους....... Πιστεύω πως και το πεντασταδιακο έχει καλά σεταπ όπως και τα δύο και τρία στάδια το ίδιο........ Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από τις δοκιμές που ανεβάζω......... Για αυτή την αλήθεια μάχονται,δεν είμαι εγώ αυτός που απαξιώνει και αφορίζει τον έναν ή τον άλλο τρόπο......!!!!!
Μαχομαι ήθελα να γράψω......

To ειχα φτιαξει αρκετες μερες που το συζηταγαμε για να δουμε πως θα παει κ σε ενα τριτο οπλο, ειναι το Μβ36 688 1,80-36-ζ2μ18-57,7 σκαγια ν4 απλα μολυβδινα
36 μετρα 3 αστρα
Ωραιο ηταν...

Σου έδωσε ένα 80% στα 36 μέτρα...... Είμαστε πολύ κοντά λοιπόν αφού εμένα μου έδωσε. 86% στα τριάντα πέντε μέτρα και λίγο τα σκάγια νίκελ που έδωσαν ελάχιστα πιο πάνω....... Μια τέτοια αποτύπωση είχα κι εγώ εγώ Άρη.......

Σ
To ειχα φτιαξει αρκετες μερες που το συζηταγαμε για να δουμε πως θα παει κ σε ενα τριτο οπλο, ειναι το Μβ36 688 1,80-36-ζ2μ18-57,7 σκαγια ν4 απλα μολυβδινα
36 μετρα 3 αστρα
Ωραιο ηταν...

Σκούπα με την v3 αρι

36 μετρα 3 αστρα
Ωραιο ηταν...

Σε μενα Αρη το ιδιο σεταπ δεν πηγε καθολου καλα.
Τι πιστευεις οτι εφταιξε το 1 δεκατο διαφορα ρελιασματος.... ή το οπλο ???

εικόνα_Viber_2022-05-20_11-07-45-278.jpg
εικόνα_Viber_2022-05-20_11-08-02-000.jpg

View attachment 49927
View attachment 49929
Σίγουρα πάντως έφταιξε κάτι.......από την αρχή σου το είπα.......κατά την ταπεινή μου γνώμη το όπλο.....

Γιάννη εγώ αυτό μόνο δεν κατάλαβα.

Γιατί κάποιες συνταγές αγαπούν το πολυσταδιακό και κάποιες όχι ;;;
Ορησμενες σηνταγες το προτιμουν.παραδηγμα σε κοντρα δοσης.Α1 ας πουμε με 1,80χ30 με dracon20.τωρα θα μου πεις γιατη σε τετιο κιαθιο??? λογο σκλιροτητας να καει στα 30γρ,και να εχω ολα τα σκαγια μεσα για προστασια λογο τριβον γιαυτες της ταχιτητες.οχη οτη με αλο κιαθιο δεν θα βγουν,βγενουν αλα θελει παραπανο ψαξιμο.με ληγα λογια γενηκα πεζης με οτη κιαθιο.θες για να σφηξης της κατανομες,χωρης να εχεις 2,3 επηλογες σε κιαθια σε υψος,ληγοτερο ψαξιμο στης σηνταγες.οχη οτη δεν βγενουν και με 2 σταδια βγενουν βεβεα,αλα γλητονης το πεδεμα.τηποτα παραπανο.αλοι κατεβενουν πιο κατω κατα πολη στο ρελιασμα στο πολησταδιακο,εγω δεν το προτιμο πεζω με αλα κολπα,αυτο ειναι αλο κεφαλεο ομως

Και αλη μια παγιδα μεγαλη οπου πεζη καθορηστικο ρολο.το στροφιο ναι το στροφιο σε πολους παραμετρους.αλο σεταπ θα σου δοση το ισιο αλο το κιρτο αλο το στενο αλο το βαθη.πεζη μεγαλη σημασια στο μισο σεταπ οπως ακρηβος το ακουτε στο μισο σεταπ

Ορησμενες σηνταγες το προτιμουν.παραδηγμα σε κοντρα δοσης.Α1 ας πουμε με 1,80χ30 με dracon20.τωρα θα μου πεις γιατη σε τετιο κιαθιο??? λογο σκλιροτητας να καει στα 30γρ,και να εχω ολα τα σκαγια μεσα για προστασια λογο τριβον γιαυτες της ταχιτητες.οχη οτη με αλο κιαθιο δεν θα βγουν,βγενουν αλα θελει παραπανο ψαξιμο.με ληγα λογια γενηκα πεζης με οτη κιαθιο.θες για να σφηξης της κατανομες,χωρης να εχεις 2,3 επηλογες σε κιαθια σε υψος,ληγοτερο ψαξιμο στης σηνταγες.οχη οτη δεν βγενουν και με 2 σταδια βγενουν βεβεα,αλα γλητονης το πεδεμα.τηποτα παραπανο.αλοι κατεβενουν πιο κατω κατα πολη στο ρελιασμα στο πολησταδιακο,εγω δεν το προτιμο πεζω με αλα κολπα,αυτο ειναι αλο κεφαλεο ομως
Πςςςς το γραπτό σου φίλε είναι σαν διαδήλωση της ΚΝΕ‼️με ομιλητή την Παπαρήγα‼️οοοοολο Κοκκινάδι.....

Πςςςς το γραπτό σου φίλε είναι σαν διαδήλωση της ΚΝΕ‼️με ομιλητή την Παπαρήγα‼️οοοοολο Κοκκινάδι.....
Με τα μπαρουτασκαγα λεο οτη τοχο λιγο.με την ορθογραφια μπα στα χηρογραφα γραπτα ομως τοχο.ενας εγω και ο αλος ο ραμσης.απο μενα εβγαλαν την ιερογληφικη γραφη και γραματα .very funny. .hair.

Το οπλο το ξεχνατε....Το οπλο και με τις δυο καννες κεντησε!!!

View attachment 49930

View attachment 49931

View attachment 49932
View attachment 49933
Έμπειρος ιδιογομωτης είσαι ,εσύ έφτιαξες το φυσίγγι ,εσύ έκανες την δοκιμή...... Πες μας τι φταίει....... Μήπως σου έφυγε η ντουφέκια???? Δεν ήσουνα κέντρο?????

Το οπλο το ξεχνατε....Το οπλο και με τις δυο καννες κεντησε!!!

View attachment 49930

View attachment 49931

View attachment 49932
View attachment 49933
Άλλο σεταπ αυτό ,Νίκο άλλο βύσμα και έχει και αλεύρι....... Εσύ έλεγες ότι με το αλεύρι περνεις μέχρι 30% παραπάνω συγκέντρωση....... Ένας τρόπος υπάρχει να το τσεκαρεις φτιάχνεις πέντε,έξη φυσίγγια όταν μπορέσεις και τα δοκιμάζεις πάλι με το ίδιο όπλο αλλά και με το δικό σου...... Τόσο απλό....

Ποιο όπλο❓μαμισιο❓
Μ2, μαμισιο δεν το λές ακριβώς

View attachment 49927
View attachment 49929
Ε τώρα έμπειρος είσαι, το 1/10 στο ρελιασμα σίγουρα όχι... Μπορεί κ να έτυχε, μπορεί να μην το πήγαινε το όπλο το φυσίγγι, μπορεί χίλια δυο... Για να σου φύγει ξαναριξε ένα άμα τύχει να δείς συμπεριφορά...

Status
Not open for further replies.
Back