Altair Lusso
Banned
Για μένα αυτό συμβαίνει στο 70-80% των...."διασποράς".Το κιτρινο δεν ειναι διασπορας για πολυ κοντα,ποιο πολυ συμπεριφερετε σαν κατανομεας
Για μένα αυτό συμβαίνει στο 70-80% των...."διασποράς".Το κιτρινο δεν ειναι διασπορας για πολυ κοντα,ποιο πολυ συμπεριφερετε σαν κατανομεας
Κώστα ευχαριστώ αλλά χθες πέταξα στην ανακύκλωση τα χαρτόνια..............αλεξ δεν μπορω να δω τιποτα στις φωτο γιατι δεν φαινονται καλα τα σκαγια επανω.....μονο με μαρκαδορο θα μας βοηθησεις.....
Φιλιππε τα συγκεκριμμένα τα είχα πάρει πριν περίπου 6 χρονια..
Πολύ μαλακα φυσιγγια,από εντυπώσεις έτσι κ ετσι,τίποτα το ιδιαίτερο..
Τις τσιχλιτσες μου τις πήρα δεν λέω αλλά δεν "τραβούσαν"καλά..Το ίδιο μου είπαν κ άλλοι δυο φίλοι που τα παραγγειλαμε μαζι..
Αν μπορεις κανε το καλό κ βγάλε φωτο τα υλικά του φυσιγγίου,θέλω να δω αν είναι ίδια με τα "παλιά"τα δικά μου..Ευχαριστώ..
Και μια βόλτα στα μάρκετ αρκεί...Θα με κολλήσετε κ εμενα με τις χαρτοτουφεκιες σας κ δεν θα αφησω καδο ανακύκλωσης χαρτιου αψαχτο..
Ωραια ιδεα ε?????
Σεμεδακια Τασο, σεμεδακια.Θα με κολλήσετε κ εμενα με τις χαρτοτουφεκιες σας κ δεν θα αφησω καδο ανακύκλωσης χαρτιου αψαχτο..
Ωραια ιδεα ε?????
Η πρωτη καλα σου πηγε αν και δυνατη για τωρα...στη δευτερη δοκιμασε με λιγοτερα σκαγια 29-28 μπορει να παει καλυτεραδυο βιαστικες δοκιμες λογω ελλειψης χαρτονιων 1χ1......
Πατρίδα σε βλέπω οργανωνεσαι...θα τις κάψεις τις ρουφιάνος τον Οκτώβρη!Χθες έκανα κάποιες δοκιμές με το 28 του Κένταυρου, με τσοκ Anaconda short και Mid όπως και με Carlson M και F σε αποστάσεις απο 25 μέχρι 45 m.
Με αφορμή την κουβέντα που έγινε για το Anaconda το short βάζω λοιπόν, έστω και μεμονωμένα σε πρώτη φάση,την πιο κοντινή βολή με το Anaconda short στα 25.μ
Άκουγα οτι το φυσίγγι είναι συγκεντρωτικό και θέλει ανοιχτό τσοκάρισμα και για αυτό η δοκιμή έγινε σε αυτά τα μέτρα και με ένα τσοκ αρκετά ανοιχτό.Το short στην sx3 έχει σύσφιξη 2/10.Ο κύκλος είναι 76 εκ.
Αυτό που είδα όμως είναι απλά ..."όλα μέσα"
Τις τσιχλες??Δεν βλέπεις τσιχλοφυσιγγα δοκιμαζει..ha haaaΠατρίδα σε βλέπω οργανωνεσαι...θα τις κάψεις τις ρουφιάνος τον Οκτώβρη!
Μην είσαι αθώος...εμφανίζει μόνο όσες πρέπει να φανούν....τις καλές τις κρατάει κρυφές....είναι ένας αλεπουδιαρης αυτός!Τις τσιχλες??Δεν βλέπεις τσιχλοφυσιγγα δοκιμαζει..ha haaa
Μην είσαι αθώος...εμφανίζει μόνο όσες πρέπει να φανούν....τις καλές τις κρατάει κρυφές....είναι ένας αλεπουδιαρης αυτός!
Αυτο το τσοκ το έχω κάτι χρόνια τωρα και δεν εριξε παρά καμιά 15αρια φυσίγγια.Δεν του έχω δώσει ευκαιρίες .Στις ρουφιάνες θα αφιερώσω το Μid 6,5/10Πατρίδα σε βλέπω οργανωνεσαι...θα τις κάψεις τις ρουφιάνος τον Οκτώβρη!