.xm.Αναγομωμενος ήταν ο καλυκας;CHEDDITE με 688,
Ωραίες τουφεκιές και οι δύο!
Εμένα μου αρέσει η πρώτη καλύτερα
.xm.Αναγομωμενος ήταν ο καλυκας;CHEDDITE με 688,
Καινούργιος , αγορασμένος απο Κένταυρο, βγήκε και τέτοιος συνδυασμός..xm.Αναγομωμενος ήταν ο καλυκας;
Ωραίες τουφεκιές και οι δύο!
Εμένα μου αρέσει η πρώτη καλύτερα
Δεν το ήξερα!Καινούργιος , αγορασμένος απο Κένταυρο, βγήκε και τέτοιος συνδυασμός.
Την δεύτερη με τον pist..skeet.την βαραω χρωνια απο τωρα μεχρει τα μπασιματα του Οκτωβρίου εξερετικη....
αυτος ο τζιοβαννι τελικα ζωγραφιζει........θα τον τιμησω κανονικα!!!
Και πολυ καλα κανεις...Μόνο εγώ δεν θέλω ούτε να τον ακούω τον piston skeet τελικά...
Αμα θες να ριχνεις στη στρατοσφαιρα, δεν κανει ο συγκεκριμενος. Αλλιως, μια χαρα βυσμα ειναι
Ετσι ετσι!!!Μααααλιστα, οι ριχταρηδες, οι "καπνιζω"
Το κακό ξέρεις ποιο είναι??μερικά παιδακια έχουν βγάλει γλώσσα αλλα πλησιαζουν τα μπασιματα.ουτε όπλο δεν θα σηκώνουν γιατί απλα δεν θα προλαβαινουν.τοτε τα ξαναλεμεΟι "καπνιζω" ο ενας, "ετσι-ετσι" ο αλλος συμφωνει, την εχει δει "πληρωμα αεραμυνας" παλι ο πρωτος, κ παει κορδονι το εργο... Παταει like κ ο Lusso, του αρεσε βλεπεις...
Δεν φταινε οι αποστασεις ρε, σε περπατητο στο βαλτο το δοκιμασα σε μπεκατσινια με αρκετα στησιματα τον piston skeet κ αρκετες ευκαιριες, δεν μου αρεσαν τα σκοτωματα του...
Αμεσως...κρυφοπληγιτσες...
Χαχαχα.όσα δε φτανει η αλεπού....Εγω φιλε παντως, παλι με τα του γεροντα ρελιαστα θα παω και τσοκαρισμα αναλογο. Περσι το 4 και LM εδωσε πουλια αρκετα μακρια. Να εχω σκαρτο διωρο το καρτερι, και τη μια ωρα να την τρωω για μια τσιχλα που πεσε στο παραδιπλα βουνο, οχι δεν το κανω. Ψηλωμενες και μακρινες, οταν εχουμε χρονο για ψαξιμο, οχι καθημερινες