που να παμε ρε Τεο εμεις με τα σταθερα εσυ 2-3 κ εγω 1-3 ειμαστε αρχαιολογιαΕγώ με το πλάγιο με 2 και 3 αστρα
Τι λες Νικολα? Το καλυτερο τσοκαρισμα εχεις εσυ, ειδικα η αριστερη κανει φοβερα πραγματα!που να παμε ρε Τεο εμεις με τα σταθερα εσυ 2-3 κ εγω 1-3 ειμαστε αρχαιολογια
αχ μου έχει δώσει κάτι εικόνες αυτί η αριστερή αξέχαστεςειδικα η αριστερη κανει φοβερα πραγματα!
Και πολύ καλα κάνεις Νίκο άχρηστα πραγματα......Για τα 20 -25 μέτρα.γινοντε πολλες πατεντες στην ιδιογωμοση, με βρωμαλευρα , με ταχυτητες ακομα και 800 μετρα το δευτερολεπτο , και με τσοκ φρενου τωρα τελευτεα , κανενα απο αυτα δεν προκητε να δοκημασω , και ρωταω τα φυσιγγια με βρωμαλευρο , που ειναι ενα σεταπ πολυ χρονοβορο , οταν σου ερθει το θυραμα σε νορμαλ αποσταση 20 μετρα , η 25 μετρα , θα ειναι δυσκολο να το πετηχεις , και στην καλυτερη περηπτοση θα το παρεις διαλημενω και αχρηστο , το ιδιο και το τσοκ φρενου , που καταστρεφει τον συγκεντρωτηρα , που εγω αυτο το βλεπω σαν ελατομα , οσο και για τα φυσιγγια με κοντρα δωση με 2πλασιες ταχυτητες απο τα νορμαλ , ας μας πει καπιος τι κατανομη θα εχουν , το ενα σκαγι θα πηγενει στο πουλι το αλλο στο δεντρο , το αλλο στο λεμονι , και το αλλο στα ξυλα , εγω θελω νορμαλ γωμοσης , που θα βρησκω ευκολα τα θυραματα , και δεν θα τα ψαχνω στα 70 μετρα να βρω τα μακρινα , η να μαζευω τα κοματακια τους στα 20 μετρα
Οποτε Νικο,γεμιζεις αυτο που ξερεις και σου κανει τα κεφια και....τα σκυλια δεμενα!γινοντε πολλες πατεντες στην ιδιογωμοση, με βρωμαλευρα , με ταχυτητες ακομα και 800 μετρα το δευτερολεπτο , και με τσοκ φρενου τωρα τελευτεα , κανενα απο αυτα δεν προκητε να δοκημασω , και ρωταω τα φυσιγγια με βρωμαλευρο , που ειναι ενα σεταπ πολυ χρονοβορο , οταν σου ερθει το θυραμα σε νορμαλ αποσταση 20 μετρα , η 25 μετρα , θα ειναι δυσκολο να το πετηχεις , και στην καλυτερη περηπτοση θα το παρεις διαλημενω και αχρηστο , το ιδιο και το τσοκ φρενου , που καταστρεφει τον συγκεντρωτηρα , που εγω αυτο το βλεπω σαν ελατομα , οσο και για τα φυσιγγια με κοντρα δωση με 2πλασιες ταχυτητες απο τα νορμαλ , ας μας πει καπιος τι κατανομη θα εχουν , το ενα σκαγι θα πηγενει στο πουλι το αλλο στο δεντρο , το αλλο στο λεμονι , και το αλλο στα ξυλα , εγω θελω νορμαλ γωμοσης , που θα βρησκω ευκολα τα θυραματα , και δεν θα τα ψαχνω στα 70 μετρα να βρω τα μακρινα , η να μαζευω τα κοματακια τους στα 20 μετρα
Το kickaki τι να λέμε.... Αγαπαωωωωωλοιπον δοκιμες σημερα με φυσιγγακι 34 γραμ.ιδιογομωση mb 36 5,5 νουμερο και ολιγον αλευρι γενικης χρησης.η δοκιμη εγινε 8,5 περιπου το πρωι με αρκετη υγρασια και 13 βαθμους στα 36 μετρα.οπλο δοκιμης rem 11oo.αφιερωμενη στον φιλο μου τον καλαματιανο σπεσιαλιστα μπας και αλλαξει επιτελους τη μπενελι
colonial foul
kicks lf
τα σχολια πανω σας