Και συα 30 μτ η κατανομη ειναι πολυ καλη μπωρει να εχεις και παταπανω μετρα βαση πινακα
Αυθεντικά σκάγια Λαυριου με 5% αντιμόνιο..Ειχα σφαξει ενα καφε και ειχε σ4 1,65 με 33 γρ εντηποση μου εκανε η σκληροτητα των σκαγιον και η σφερικοτητα ηταν ομως 15ετιας
Ε γιαυτο ηταν και καλλα τωρα βαζουν τα ποιο φτιναΑυθεντικά σκάγια Λαυριου με 5% αντιμόνιο..
Ετσι πες και μας εκοψες το αίμα..... ΧαχαχχαχαχαχαΣορυ παιδια τα εχω γραψει αναποδα το πανω ειναι με σ4 στα 50 και το κατο ειναι στα 27 με τορτο οπως γραφουν τα χαρτια
Ζυμάρι σκέτο..Ε γιαυτο ηταν και καλλα τωρα βαζουν τα ποιο φτινα
sΚαι συα 30 μτ η κατανομη ειναι πολυ καλη μπωρει να εχεις και παταπανω μετρα βαση πινακα
Τεο και Γιωργο σε ολα τα χαρτόνια τα σκάγια ειναι τονισμένα με μαρκαδόρο για να ειναι πιο ευδιάκριτα στης φωτογραφιες...Χριστόδουλε και στα 30μ μια χαρά είναι.
Και άμα ανέβεις όπως είπες και στα 32 γραμμάρια στο ίδιο νούμερο θα δεις πολύ καλύτερη εικόνα.
δεσ εδώ ΛΑΜΠΗΠως βάζετε φώτο ρε τσακάλια ;
Πρόσφατα έσφαξα καφέ Lambro και είχε 1,55gr S4 με 33,5gr σκάγια. Προσοχή!! Ποσότητα 1,65gr S4 θα δώσει πολύ υψηλές πιέσεις, το λέω μην τυχόν προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσει κάποιος για συνταγή ιδιογόμωσης. Τα 1,55gr είναι ήδη πολύ για S4.Ειχα σφαξει ενα καφε και ειχε σ4 1,65 με 33 γρ εντηποση μου εκανε η σκληροτητα των σκαγιον και η σφερικοτητα ηταν ομως 15ετιας
Τόσο το είχα βρει κι εγώ (1,55 γρ. S4) σ'αυτά που είχα σφάξει (10ετίας), και το ίδιο και στα ΜΠΛΕ, με καψούλια 686, μόνο που το ΜΠΛΕ ήταν πολύ πιο πατημένο με πολύ συμπιεσμένο συγκεντρωτήρα ...Πρόσφατα έσφαξα καφέ Lambro και είχε 1,55gr S4 με 33,5gr σκάγια. Προσοχή!! Ποσότητα 1,65gr S4 θα δώσει πολύ υψηλές πιέσεις, το λέω μην τυχόν προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσει κάποιος για συνταγή ιδιογόμωσης. Τα 1,55gr είναι ήδη πολύ για S4.
Σάββατο χρονιάρα μέρα και βολτα στην Μαλακάσα.. με την ευκαιρία δοκίμασα σετ απ με την c7 και συγκεντρωτήρας aquila αυτήν την φορά
θερμοκρασία 14 + βαθμούς
browning b525 αυλός 18,7 (Απόκλιση τσοκ (-mm)
midas M 18,27 -0,43 (ανοιχτό 3*)
όλες οι δοκιμές στα 40 μετρα ακριβώς . έριξα με το Μ αν και τα μετρα ήταν για f αλλα βαρέθηκα το το αλλάξω μιας που θα παίζαμε μετά !
** οι φώτο λόγο ήλιου ειναι λιγο χάλια .. οσο μπόρεσα έβαλα κάποια στίγματα εκει που δεν φαινόταν αλλά πάλι είναι αχνα ...
το ίδιο + 0,5 αλεύρι (έτσι για το παιχνίδι )
επανάληψη δοκιμής με το ίδιο σεταπ
5% αντιμονιο
Στην συνέχεια πάλι απο τα 40 μέτρα το πρώτο φυσίγγι, αυτήν την φορά ο Θεόφραστος με το WINCHESTER και muller passing & ufo
**όπως καταλαβαίνετε .. μετά τις βολές πήραν φωτιά τα αλενάκια του Θεόφραστου για το ρυθμιζόμενο ...
Γενικά η αίσθηση που είχαμε ειναι οτι οι τουφεκιές είχαν δύναμη στον πίνακα . η ανάκρουση νορμάλ εκτός εκείνο με το λίγο αλεύρι που τσιμπούσε μπορώ να πω !!!