Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να γίνει αυτο ρε συ Γιάννη. Το σπείρωμα τον chokes κόβεται αφού το κοπτικό πάρει ως βάση τον αυλό της κάννης.

Καλα που εχω κρατηση το κοματι και μπορω να το αποδειξω σε οποιον χρειαστη........!!!!
 
Στο όπλο μου παντως η αιτία ειναι η λάθος κλίση και στρέψη γιατί ολα ξεκίνησαν από το τελευταίο λυσιμο που έκανα να δω τι φλάντζα έχει,τελικα εχει την C μπροστά και πίσω , πριν ειχαν δωσει μια στρέψη στο κοντάκι σε σχέση με την βάση του όπλου όπου εγώ μετά το έφερα στην απόλυτη ευθεία και παω για καρτέρι και στα 20 πουλιά κράτησα μόνο 1..fiurius..fiurius..fiurius.
 
Οι ελαχιστες μερες αδειας δεν μου εοετρεψαν να κανω πινακες κλπ παρα να ασχοληθω μοναχα με τα κυνηγια μου.
Σημερα λοιπον το απογευμα δοκιμασα τα λαμπρο διασοορας σε νο6 με το anaconda mid range σε κουρουνες το απογευμα λιγο πριν τα παπια. Τα αποτελεσματα ηταν φωνηκοτατα καθως επεφταν σαν Πατσαβουρια στα 25 με τριαντα.
Τωρα γιατι αυτο? Για να μην αλλαζω τσοκ
 
Σημερα βρηκα πεταμενους καμια 15αρια τενεκεδες λαδιου και αφου με πουλησαν οι φασσες ειπα να παιξω λιγο σαν παιδι...δοκιμασα τα percorso νο6 και τα long distance 6/4 στα 70+ με 75 μετρα να δω τι γινεται, εβαζαν και τα δυο 10 με 13 σκαγια στον τενεκε. Οπλο remi 1100 g3 και τσοκ kicks xfull, να φανταστειτε οτι με το ζορι ακουγα τα σκαγια στον τενεκε επειδη ημουν κοντα σε δρομο με κινηση και ειχε και αερα. Τουλαχιστον δεν πηγα ατουφεκιστος σπιτι .buy buy.και γουσταρα πολυ αυτη την δοκιμη, αν παω κι αυριο θα ριξω σε πιο νορμαλ μετρα, τωρα που βρηκα τενεκεδες?... θα τους σακατεψω...
 
Τι λέει αυτο το κατσια λονγκ ντιστανς έχει κάποια διαφορά προς το καλύτερο απ τα περκορσο η το απλό το κατσια?1394 fps το δίνει στο στόμιο με ανακατεμένα σκάγια?
Το ιδιο μου φαινεται απλα εχεις 6αρια και 4αρια μαζι
 
Δυο δοκημες με τη greystone
Tordo 30gr n8 27 mt 4 astra

Και με ιδιογομοσης s4 33gr n5 50 mt 2astra

Τα χαρτια ειναι 100×70

.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Και μην ρωτησεις γιατι γελαω ........
Εισαι σηγουρος οτι ηταν S4 ....?????
Μηπως ειναι S400....????
Καλη χρονια με υγεια φιλε.....
 
Παιδια καλημερα. Οοως εχω πει εχω τα anaconda mid και short και δουλευω πλεον μονο αυτα και ειμαι υοερευχαριστημενος! Ειδικα το μιντ δεν το βγαζω με τιποτα. Θα ηθελα να παρω κι ενα τσοκ ακομα σε συσφιξη xf, ωστε να μπορω να ριχνω και σκαγια και βολια. Σκεφτομαι να παρω το coyote . καπου ειχα διαβασει πως και σε σκαγια βγαζει πολυ σφιχτες συγγεντρωσεις!
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top