Ε ναι ενταξει δεν ειναι για τετοιες αποστασεις, αμα εβρισκα και τη μιση καλα θα ητανΣτα ψιλά σκάγια δεν αξίζει πολύ σφιχτό τσοκ .. Εκτός αν περνάνε μόνο στο θεό και το βιδωσεις επιτόπου
Μισή τσίχλα θα έβρισκες αν έπεφτες κέντρο
εδώ ταττουατζής!!! Σε νιώθω..Ρουμελιωτης 32γρ νο8 27 με 30 μετρα με kicks 1.03 συσφιξη. Βαρεθηκα να μαρκαρω τρυπες, λες χτυπουσα τατου ενιωσα
Συγνώμη κιολας αλλα μαλλον ο φιλος τα κυνηγαγε σε ρεζέρβα τα παπια.... Χαχαχαχαα....Και στα 40 με σωστο τσοκαρισμα και καλο φυσιγγι τα κανεις πατσαβουρια....Κάποιος παλιός είχε κάποτε πει....αν δεν βλέπεις τα πόδια απ το παπί μη ρίχνεις ...ειναι μακριά...επισης ένας φίλος μου...συγχωρεμενος....με 1100 ρεμ...φιξ φουλ 76 εκ....πανω απο 30 μέτρα δεν κρατάς παπί?!μου φάνηκε λίγο...
Θελω εντυπωσεις οταν φας την τσιχλα.... ΧαχαχαχαχαχΡουμελιωτης 32γρ νο8 27 με 30 μετρα με kicks 1.03 συσφιξη. Βαρεθηκα να μαρκαρω τρυπες, λες χτυπουσα τατου ενιωσα
Θα την φαω με τα ξυλακια που τρωνε οι κινεζοι...χαχαχαΘελω εντυπωσεις οταν φας την τσιχλα.... Χαχαχαχαχαχ
Ρουμελιωτης 32γρ νο8 27 με 30 μετρα με kicks 1.03 συσφιξη. Βαρεθηκα να μαρκαρω τρυπες, λες χτυπουσα τατου ενιωσα
Ετοιμος ειμαι, ξεχασα να γραψω οτι το χαρτονι ειναι 87×89Ετοιμασου να σκησεις τα πτυχια σου αγορι.........!!!!
Καλα τον εκανες τον τενεκε ειχε λήξει... Χαχαχχαχαα... Για δωσε πληροφοριες τωρα ιδιογομωτης ο αγιος Βασίλης??? ΧαχαχαχαχΜου εφερε κι εμενα ο Αι Βασιλης ενα κουτακι φυσιγγακια, το συγκεκριμενο ειναι 34γρ νο4 στα 41 μετρα, ο τενεκες ειναι μικρος αλλα πηρε 28 σκαγια πανω και τα 2 που δεν τον τρυπησαν βρηκαν σε κλαδι απ το πουρναρι που ειχα στηριξει χαρτονι και τενεκε. Το χαρτονι ειναι 1×1 και μιλαμε εχω παθει πλακα με τη συγκεντρωση, τσοκ παλι το kicks, ευχαριστω καλε μου Αι Βασιλη
Τολη ταπεινή γνώμη .. η συγκέντρωση δείχνει αρκετή , αλλά πιστεύω η διάτρηση λίγη για αυτά τα μέτρα ! εκτιμώ οτι θέλει δύναμη ακόμα ή το σκάγι κλασικά δεν ειναι 6 που λέει αλλα 7 αν το μετρήσεις..Μιας και ηρθε ο αη Βασίλης και εφερε μια κουτα ιδιογομωτικα καλούδια εκανα καποιες δοκιμες σημερα. Ιδιογομωση 34 γρ νο 6 30 μέτρα τσοκ 6/10.
*ο ντενεκες με την τουφεκια εφερε κωλοτουμπα κατα πισω.
Το ιδιο φυσίγγι με τσοκ 6/10 στα 40 μευρα έδωσε περιπου 60%.
*εχω και αλλες δοκιμες που θα ανεβασω καποια στιγμή
Αλέξανδρε εντυπωσιακή η συγκέντρωση .. τοσο εντυπωσιακή που πιστεύω στα 30 μέτρα ειναι μονοβολο .. πραγματικά αυτή η εικόνα δεν συγχωρεί λάθος σκοπευτικό ! για μένα τουλάχιστον θα ήταν δύσκολο να παω τόσο κέντρο στα 40 μετρά !Μου εφερε κι εμενα ο Αι Βασιλης ενα κουτακι φυσιγγακια, το συγκεκριμενο ειναι 34γρ νο4 στα 41 μετρα, ο τενεκες ειναι μικρος αλλα πηρε 28 σκαγια πανω και τα 2 που δεν τον τρυπησαν βρηκαν σε κλαδι απ το πουρναρι που ειχα στηριξει χαρτονι και τενεκε. Το χαρτονι ειναι 1×1 και μιλαμε εχω παθει πλακα με τη συγκεντρωση, τσοκ παλι το kicks, ευχαριστω καλε μου Αι Βασιλη
Μονο εντυπωσικη ειναι? Ολη η τουφεκια ειναι καρακεντρο και σιγουρα δεν συγχωρει το παραμικρο αλλα αν μπει ο ερμος ο λαγος εκει εγινε σουρωτηρι. Δεν την ξερω την γεμισια του το μονο που ξερω οτι ειναι αλευρομενο το φυσιγγι 34γρ με mb36 αν θυμαμαι καλα, εχω και μερικα 2αρια και 3αρια τετοια και θα ειναι για πολυ long range τουφεκιες στο λαγο.Αλέξανδρε εντυπωσιακή η συγκέντρωση .. τοσο εντυπωσιακή που πιστεύω στα 30 μέτρα ειναι μονοβολο .. πραγματικά αυτή η εικόνα δεν συγχωρεί λάθος σκοπευτικό ! για μένα τουλάχιστον θα ήταν δύσκολο να παω τόσο κέντρο στα 40 μετρά !
πες μασ και την γέμισα σου όταν θα μπορέσεις!
Καλημερα Χρήστο!Τολη ταπεινή γνώμη .. η συγκέντρωση δείχνει αρκετή , αλλά πιστεύω η διάτρηση λίγη για αυτά τα μέτρα ! εκτιμώ οτι θέλει δύναμη ακόμα ή το σκάγι κλασικά δεν ειναι 6 που λέει αλλα 7 αν το μετρήσεις..
τώρα οσο αφορά τον τενεκέ ... εύχομαι να μην εχεισ φάει ούτε σταγόνα απο αυτο που ειχε μέσα ... .asking.
2.6 χιλοστα διαμετρο τα σκαγια Μ. Οτο σκάγι κλασικά δεν ειναι 6 που λέει αλλα 7 αν το μετρήσεις.
6,5αρι2.6 χιλοστα διαμετρο τα σκαγια Μ. Ο