Κάποιος παλιός είχε κάποτε πει....αν δεν βλέπεις τα πόδια απ το παπί μη ρίχνεις ...ειναι μακριά...επισης ένας φίλος μου...συγχωρεμενος....με 1100 ρεμ...φιξ φουλ 76 εκ....πανω απο 30 μέτρα δεν κρατάς παπί?!μου φάνηκε λίγο...
Κολλα κ ένα DVD στο κέντρο να βλέπουμε την διατριση...καλες τουφεκιές αλλά θα ήταν καλυτερα αν μπορούσες σε 1 επί 1 χαρτιΤα χαρτια ειναι 50 ×50 ποντους
Αν περασει δηλαδη το dvd ειναι καλη η διατρηση?Κολλα κ ένα DVD στο κέντρο να βλέπουμε την διατριση...καλες τουφεκιές αλλά θα ήταν καλυτερα αν μπορούσες σε 1 επί 1 χαρτι
Το παλι πιστευω το εχεις στα 70 μετρα αν και πολυ μικρα τα χαρτια
Σύμφωνα με τον παππού τον Άγγλο...ντειβι κερί!βασικά ποτε δεν τεσταρα ετσι διατριση...αλλα ετσι απο περιέργεια θα το κανωΑν περασει δηλαδη το dvd ειναι καλη η διατρηση?
Τι να πω...μου φαινεται πολυ δυσκολο να μην περασει το δισκακι, περυσι ειχα βρει μερικα σε ενα αμπελι και ειχα ριξει σε ενα με 8αρια στα 70 μετρα και το ειχαν τρυπησει τα 8ρακια. Για να λεει ο παππους κατι θα ξερει παραπανω απο μας.Σύμφωνα με τον παππού τον Άγγλο...ντειβι κερί!βασικά ποτε δεν τεσταρα ετσι διατριση...αλλα ετσι απο περιέργεια θα το κανω
Μηπως να δοκιμαζες λιγο μακρυτερα,Αλεξη?Ρουμελιωτης 32γρ νο8 27 με 30 μετρα με kicks 1.03 συσφιξη. Βαρεθηκα να μαρκαρω τρυπες, λες χτυπουσα τατου ενιωσα
Αφου εχεις δει οτι ολες οι δοκιμες ειναι συνηθως 50+ μετρα, ε καημο το ειχα να κανω και μια κοντα να δω τι γινεται.shoot.Μηπως να δοκιμαζες λιγο μακρυτερα,Αλεξη?
30 μ.,για full ....
Οχι τιποτα αλλο,για να μη σου βγαίνουν τα μάτια απο το μετρημα!
Εεεε μη μεινεις με τον καυμο!!Αφου εχεις δει οτι ολες οι δοκιμες ειναι συνηθως 50+ μετρα, ε καημο το ειχα να κανω και μια κοντα να δω τι γινεται.shoot.
Σπύρο δοκιμασε το σε μεγαλύτερο χαρτονι 1χ1. Δοκιμασε και διαφορετικό πυρομαχικο.
Περιπου στο 100% εισαι αλεξΡουμελιωτης 32γρ νο8 27 με 30 μετρα με kicks 1.03 συσφιξη. Βαρεθηκα να μαρκαρω τρυπες, λες χτυπουσα τατου ενιωσα
Καλα ειναι δηλαδη, αν και μια τσιχλα εκει μεσα θα διαλυθει πιστευωΠεριπου στο 100% εισαι αλεξ