Η ντουφεκιά με το velox στα 35 μετρα με το carlson δεν σου αρέσει ;Κάτι δεν μου πάει καλά με αυτό το ported .xm.
Η ντουφεκιά με το velox στα 35 μετρα με το carlson δεν σου αρέσει ;Κάτι δεν μου πάει καλά με αυτό το ported .xm.
Εμενα και στις δυο δοκιμες μου αρεσε το gorilla περισσοτερο απο το βελοξ...πολυ καλο το anaconda short που βαση σύσφιξης τα 30 ειναι το οριο του αλλα στον πινακα δειχνει αλλα.. Πατριωτ με εβαλες σε σκεψεις.... Κανε μου μια χαρη... Θελω το ανακοντα στα ιδια μετρα με νούμερο 7 στα 31-32 γρ αμα βρεις
Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει....! Έχει να κάνει και με την γομωση. Στα 33γρ προσωπικά δεν θα ρίξω 9αρια. Ίσως δεν έχω συνηθίσει αυτήν την υπερβολική απεικόνιση. Δεν ξέρω, κάτι μου φταίει!Η ντουφεκιά με το velox στα 35 μετρα με το carlson δεν σου αρέσει ;
Συμφωνω,με τι οπλο εγιναν οι δοκιμες;Το velox με το carlson 35m μου άρεσε περισσότερο.
Ομως με το anaconda short στα 30μ μου άρεσε το Gorilla.
Λάθος μου που δεν το έγραψα . Winchester sx3 αχρωμίωτηΣυμφωνω,με τι οπλο εγιναν οι δοκιμες;
Αυτο το b&pf2 34gr ,το αγαπάω όλο και περισσότερο.Τα Carlson πάνε πολύ καλά με τους διευρυμένους αυλούς τελικά!
Δημήτρη εμένα μου άρεσαν πολύ οι τουφεκιές.
Αυτο το b&pf2 34gr ,το αγαπάω όλο και περισσότερο.
EΕπρεπε να παρω μαζί και κανα percorso ρε Γιώργο ,αλλά τα ειχα πλακωμένα με άλλες κούτες και δεν είμαι για τέτοια τώρα.
Μια μικρη παρατήρηση.... Τα ported carlosns ναι γιατι ειχα carlsons non ported στην sx2 και δεν.....Τα Carlson πάνε πολύ καλά με τους διευρυμένους αυλούς τελικά!
Δημήτρη εμένα μου άρεσαν πολύ οι τουφεκιές.
Αυτο ΝαιΦίλε και εμένα στο B&P F2 κόλλησε το μάτι μου.
Φοβερή τουφεκιά!
Θα τα έχω σοβαρά υπόψιν μου τα Carlson για την Maxus...
Στους πινακες καλα τα βλεπω... Στα υδροβια σεπτεμβρη να δω... ΧαχαχαχαB&P F2 34gr. No6 -45μ. -Carlson IM ported - σκάγια 245
ΜΒ36 Νο6 -45μ-Carlson IM ported- σκάγια 232
biturbo 36gr No6 -Carlson IM ported- σκάγια 223
Αρίστη η τουφεκια!!!πάνω κάτω 80%συγκέντρωση με κατανομαρα!!!Αυτο το b&pf2 34gr ,το αγαπάω όλο και περισσότερο.
EΕπρεπε να παρω μαζί και κανα percorso ρε Γιώργο ,αλλά τα ειχα πλακωμένα με άλλες κούτες και δεν είμαι για τέτοια τώρα.
Τον Σεπτεμβρη στην έναρξη τα ρεστα τα εδωσε το f2 με το anaconda.Στους πινακες καλα τα βλεπω... Στα υδροβια σεπτεμβρη να δω... Χαχαχαχα
Αυτές μάλισταB&P F2 34gr. No6 -45μ. -Carlson IM ported - σκάγια 245
ΜΒ36 Νο6 -45μ-Carlson IM ported- σκάγια 232
biturbo 36gr No6 -Carlson IM ported- σκάγια 223
Είναι αντιεξουσιατικό τσοκ.Δεν μπορώ να το δαμάσω με τίποτα.Ειδικά όταν κανει παρέα στο κουτί με τα φίδια ,να δεις τι γίνεται ...Στα ψιλα μου αρεσει το ανακοντα.
Το Καρλσον ειναι....αναρχο!
Στα χοντρυτερα το συμπαθησα το 2ο.