Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραίες είναι οι τουφεκιες...
Οι δικές μου παρατηρήσεις είναι η σχετική σταθερότητα στον αριθμό των σκαγιων που βάζει μια καλή καννη στον πίνακα σε διαφορετικά φυσιγγια...
Επίσης κ με τα τρία φυσιγγια στα 45 μέτρα αν σχεδιάζαμε έναν κύκλο 76 εκατοστών θα είχαν 170-190 σκαγια μέσα γεγονός που δίνει κ στα χαρτιά τη σίγουρη καταβολή ενός θηραματος μεγέθους φασσας η μικρού παπιου...
Αν ήμουν σίγουρος ότι είναι όλα τα σκαγια 6αρια θα σου έλεγα f2... Γιατί αν δεν ανοίξεις ένα δεν μπορείς να ξέρεις...
Εμενα τα Carlson στο 725 είναι εξαιρετικά πάντως κ μάλλον ταιριάζουν γενικά στους διευρυμενους...
Στα ψιλά μου άρεσαν κ τα δύο... Τι σου ταιριάζει περισσοτερο εσένα είναι...
Ωραίος Μήτσο.. :)

Θα τα έβγαζα και στον κύκλο αλλά επειδή δεν ειχα μέτρο μαζί ,δεν θυμάμαι πόσο ειναι ο πίνακας,1,05χ 1,05 μ ή 1,10 χ 1,10μ.Αν και νομίζω το πρώτο.
Με τα 6αρια όντως αν τα βάλεις στον κύκλο η καταβολή θα είναι σίγουρη.
Βασικά είχα πάει να ρίξω για να δω τι γίνεται πάλι με το κοντάκι που μετα την τελευταία παρέμβαση,ήταν ..."αντε γεια " Δεν είχα πάρει μαζί 6αρια ,διαφορετικά ηταν ευκαιρία για πολλές δοκιμές.Θα έριχνα και με το anaconda mid τα ίδια φυσίγγια.
Τελικά νομίζω οτι θα το αφήσω όπως το έφερα τωρα , με μόνη ένσταση οτι έχω δυο φλάντζες.
Χθες σ όλο το σκοπευτήριο ήταν μόνο ένας δάσκαλος με κάποιον .Νέκρα.
Ομως η συνολική εικόνα για κλάματα.Ενα τραπέζι να ακουμπήσεις κατι κι αυτο γεμάτο χώματα και λάσπες.Στις καρέκλες ούτε να σκεφτείς να καθίσεις.

Θα τα έβγαζα και στον κύκλο αλλά επειδή δεν ειχα μέτρο μαζί ,δεν θυμάμαι πόσο ειναι ο πίνακας,1,05χ 1,05 μ ή 1,10 χ 1,10μ.Αν και νομίζω το πρώτο.
Με τα 6αρια όντως αν τα βάλεις στον κύκλο η καταβολή θα είναι σίγουρη.
Βασικά είχα πάει να ρίξω για να δω τι γίνεται πάλι με το κοντάκι που μετα την τελευταία παρέμβαση,ήταν ..."αντε γεια " Δεν είχα πάρει μαζί 6αρια ,διαφορετικά ηταν ευκαιρία για πολλές δοκιμές.Θα έριχνα και με το anaconda mid τα ίδια φυσίγγια.
Τελικά νομίζω οτι θα το αφήσω όπως το έφερα τωρα , με μόνη ένσταση οτι έχω δυο φλάντζες.
Χθες σ όλο το σκοπευτήριο ήταν μόνο ένας δάσκαλος με κάποιον .Νέκρα.
Ομως η συνολική εικόνα για κλάματα.Ενα τραπέζι να ακουμπήσεις κατι κι αυτο γεμάτο χώματα και λάσπες.Στις καρέκλες ούτε να σκεφτείς να καθίσεις.
Τουλαχιστον το εφέρες οπως ειδα στα κεντρα.... Ασε το οπλο οπως ειναι και μην βαζεις χερι αλλο...

B&P F2 34gr. No6 -45μ. -Carlson IM ported - σκάγια 245
b_p_f2_36gr._No6_-45_-skag._242.jpg

ΜΒ36 Νο6 -45μ-Carlson IM ported- σκάγια 232
36_6_45_-_.232.jpg

biturbo 36gr No6 -Carlson IM ported- σκάγια 223
biturbo_36gr_No6_45_223_jpg.jpg
Μητσο υπέροχες οι τουφεκιές σου όλες! Αλλά αυτή με το F2 είναι καταπληκτική πραγματικά.αυτες οι ομοιόμορφες κατανομές μου αρέσουν!

Δύο τουφεκιες με beretta 391 stonecoat 18.6 αυλό στα 30 μετρα με 5αρι μαμισιο και bell. Θέλω τις γνώμες σας για χρησιμοποιηση σαν 3ο φυσιγγι στην πέρδικα

Οι τουφεκιες είναι με lambro kafe no6. H πρωτη ειναι με μπελ κ η δεύτερη με το μαμισιο Επειδή είναι η πρώτη φορά που ανεβαζω φωτο με συγχωρείται αν δεν έκανα καλά την διαδικασία γτ δεν ξέρω αν σε εσάς θα φαίνονται καθαρά οι εικόνες

Εμενα μου αρεσε περισσοτερο το μαμα το 5 αλλα θεωρώ οτι απο αυτα που ειδα στο χαρτι ειναι και για τα δυο τσοκακια οριακή η τουφεκια.... Ίσως το 4 να ειναι λιγο καλύτερο σε περιπτωση που το πουλι σηκωθει νωρίτερα και απομακρυνθεί...

Την πέρδικα την κυνηγάω σχεδον πάντα με το 5αρι. Λιγο πριν κλείσει το κυνήγι προμηθευτηκα και το μπελ. Να λάβουμε όμως κ υπόψη μας πως εκεί ψηλά οι τουφεκιες θα είναι πιο πυκνές.με 5αρι έκανα αρκετές οριακές τουφεκιες στα δυο χρόνια που έχω αυτό το όπλο. Τώρα με το μπελ θα δείξει του χρόνου

Μαλλινοταπο superfelt no7 η nsi coutornice
Μαλλινοταπο superfelt no7 η nsi coutornice
Aν και για να σου πω την αλήθεια σε πρόσφατες δοκιμές που έκανα με το bell σε φυσιγγια νο9 για μπεκάτσα διαφορων εταιριών είδα πως στα 15μ. Τα μαλλινοταπα άνοιγαν σχεδόν όσο και τα φυσιγγια με συγκεντρωτηρα. Ίσως του χρόνου σκεφτώ την χρησιμοποιηση συγκεντρωτηρα από το 1ο φυσιγγι

Aν και για να σου πω την αλήθεια σε πρόσφατες δοκιμές που έκανα με το bell σε φυσιγγια νο9 για μπεκάτσα διαφορων εταιριών είδα πως στα 15μ. Τα μαλλινοταπα άνοιγαν σχεδόν όσο και τα φυσιγγια με συγκεντρωτηρα. Ίσως του χρόνου σκεφτώ την χρησιμοποιηση συγκεντρωτηρα από το 1ο φυσιγγι
Για αυτο το λογο σου εγραψα για το τι βαζεις πρωτο και δευτερο αν και μολις σου εγραψα θυμηθηκα τα μαλινοταπα.... Το bell το ειχα και θεωρώ οτι δουλευει σε φυσιγγια με συγκεντρωτηρα

Aπο αυτες τις δυο τουφεκιες το Bell ειναι καλυτερο κ εχει κ περισσοτερα σκαγια στον κυκλο που σημαινει οτι δεινει λιγο παραπανω πιθανοτητες να παρεις ακαριαια το θηραμα... Ειναι στο οριο ομως της αποστασης με αυτα τα σκαγια...
Αν σου κανει τα κεφια κ στα πιο κοντινα απο τα 30 μετρα τοτε bell...

πολυ οριακες τουφεκιες για περδικα με αυτα τα τσοκ ,και εριξες σε σταθερο στοχο νομιζω στο φτερο θα παρεις πολλα ζωντανα πουλια ,με τα ιδια φυσιγγια δοκιμασε το τεσσαρι τσοκ,οταν φτασεις να ριξεις στην περδικα και την τριτη τουφεκια' αποκλειεται' να σου ειναι στα τριαντα μετρα ,νομιζω θα ειναι πολυ περισοτερο.

πολυ οριακες τουφεκιες για περδικα με αυτα τα τσοκ ,και εριξες σε σταθερο στοχο νομιζω στο φτερο θα παρεις πολλα ζωντανα πουλια ,με τα ιδια φυσιγγια δοκιμασε το τεσσαρι τσοκ,οταν φτασεις να ριξεις στην περδικα και την τριτη τουφεκια' αποκλειεται' να σου ειναι στα τριαντα μετρα ,νομιζω θα ειναι πολυ περισοτερο.
Θα δοκιμάσω κ αλλα φυσίγγια πιο συγκεντρωτικα οπως percorso.,bp long range, rio pichon για να δω πως πάνε κ αυτά. Τα χρόνια που κυνηγάω πέρδικα χρησιμοποιώ μόνο κύλινδρο κ έχω κ πολύ μακρινές τουφεκιες. Ψηλά οι τουφεκιες κλεινουν κ άλλο Αγόρασα το μπελ για να βελτιωσω κ άλλο την τουφεκια μου. Από δοκιμές που έκανα σε φυσίγγια μπεκάτσας στα 15 και 20 μέτρα δεν ανοίγει περισσότερο την τουφεκια από τον κυλινδρο και αρχίζω κ προβληματιζομαι για την αγορά που έκανα. Βεβαια δεν το δοκίμασα ακομη στο κυνήγι το μπελ για να βγάλω ολοκληρωμένη άποψη

Status
Not open for further replies.
Back