Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δημητρη ενα σωστο τσοκ 3 αστρων κ οταν λεω σωστο, εννοω ενα τσοκ που αποδιδει σωστα ποσοστα συγκεντρωσης, πρεπει στα 30 μετρα να βαζει περιπου το 75% των σκαγιων της γομωσης στον κυκλο των 76 εκατοστων...
Θεωροντας οτι ο κυκλος ο μεγαλος που εχεις φτιαξει ειναι 76 εκατοστα κ τα σκαγια κλασσικα 6αρια 2,7 χιλ,
το Λαμπρο εχει ποσοστο συγκεντρωσης 76%
και το BP εχει 75 %
Συνεπως το τσοκ και το οπλο εκανε ακριβως αυτο που επρεπε... Πιο πολυ θεμα υπαρχει απο την παρακεντρη τουφεκια, παρα απο την αποδοση...
Αν θελεις πιο σφιχτα κεντρα η κατι διαφορετικο, πας σε αλλο τσοκ...
Μπραβο παντως που μετρας γιατι μονο ετσι μπορεις να βγαλεις συμπερασμα, το ματι σε ξεγελα σχεδον παντα... ;)

Δημητρη ενα σωστο τσοκ 3 αστρων κ οταν λεω σωστο, εννοω ενα τσοκ που αποδιδει σωστα ποσοστα συγκεντρωσης, πρεπει στα 30 μετρα να βαζει περιπου το 75% των σκαγιων της γομωσης στον κυκλο των 76 εκατοστων...
Θεωροντας οτι ο κυκλος ο μεγαλος που εχεις φτιαξει ειναι 76 εκατοστα κ τα σκαγια κλασσικα 6αρια 2,7 χιλ,
και το BP εχει 75 %
Συνεπως το τσοκ και το οπλο εκανε ακριβως αυτο που επρεπε... Πιο πολυ θεμα υπαρχει απο την παρακεντρη τουφεκια, παρα απο την αποδοση...
Μπραβο παντως που μετρας γιατι μονο ετσι μπορεις να βγαλεις συμπερασμα, το ματι σε ξεγελα σχεδον παντα... ;)
Αρη το θέμα δεν είναι στον αριθμό των σκαγιων αλλά στην κατανομή τους. Δεν νομίζω να θεωρείται καλή κατανομή αυτή που έκαναν

και το BP εχει 75 %
Καλαματιανό γατακι εχω και καφε 3 χρονων.θα το ριξω να δουμε αν εχει διαφορες

Δημητρη,θα ελεγα αν κυνηγας σε τετοια μερη,να αφησεις το 5*στην ακρη!
Βαλε το 3*.
Ειναι κριμα ρε φιλε!
Ειναι πολυ πιθανο να "χαλασες" και τα δυο πρωτα πουλια!:(
Χωρις να τα βαλεις "τσαντα"!

Last edited:
Δοκιμές με beretta 391 teknys 18.6 αυλό με τσοκ 3* μαμα στα 30μ. Με νο 6 σκάγια τις εντυπώσεις σας παρακαλω

Ωραίες τουφεκιές, απλά αν θέλουμε να κάνουμε κύκλους για να μετρήσουμε ποσοστά, το κάνουμε μετά και όχι πριν την τουφεκιά!
Ένα ωραίο κόλπο είναι να φτιάξουμε ένα κύκλο 76cm διαμέτρου από διάφανο πλεξι-γκλας ώστε να βλέπουμε από κάτω και να το βάζουμε ακριβώς πάνω στο κέντρο της κατανομής, σχεδιάζοντας με έναν στυλό εύκολα την περίμετρο του κύκλου.
Τώρα για τις συγκεκριμένες τουφεκιές δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι με 6αρια σκάγια και ότι μπει μέσα στην τουφεκιά, θα ψηθεί...:)

Αρη το θέμα δεν είναι στον αριθμό των σκαγιων αλλά στην κατανομή τους. Δεν νομίζω να θεωρείται καλή κατανομή αυτή που έκαναν
Δεν ειναι κ τελειως κεντραρισμενος ο κυκλος γυρω απο το κεντρο της τουφεκιας οποτε απολυτος δεν μπορω να ειμαι... Προσωπικα εμενα σαν Αρις με ενδιαφερει κυριως η συγκεντρωση κ μετα η κατανομη που μπορει να αλλαζει ακομα κ απο το αν δεν ανοιξουν ολα τα πεταλλα του συγκεντρωτηρα...
Η συγκνετρωση ειναι σωστη, καθαρα αριθμητικα, η κατανομη θελει μεγαλυτερο δειγμα για να μπορεις να εισαι σιγουρος αν σου αρεσει η οχι...
Το ΒΡ μου αρεσει περισσοτερο εμενα...

Θα το κανω κι αυτο.θα ριξω στα 35 μετρα τα ιδια φυσιγγια με 4 και 3.με σκισατε γιατι εγω δεν εχω κάποιον να μου βάφει τους πινακες σαν κάποια αλλα παιδάκια εδω μεσα
ha haaa
Σταματα τη γκρινια μωρε παιδακι μου!
Θα βαψεις και 10-12 τετραγωνικα....
Σιγα το πραμα!!
Βαλε τον Βικ να βαφει και τουφεκα εσυ!:D
Η το αντιθετο...;)

Ωραίες τουφεκιές, απλά αν θέλουμε να κάνουμε κύκλους για να μετρήσουμε ποσοστά, το κάνουμε μετά και όχι πριν την τουφεκιά!
Ένα ωραίο κόλπο είναι να φτιάξουμε ένα κύκλο 76cm διαμέτρου από διάφανο πλεξι-γκλας ώστε να βλέπουμε από κάτω και να το βάζουμε ακριβώς πάνω στο κέντρο της κατανομής, σχεδιάζοντας με έναν στυλό εύκολα την περίμετρο του κύκλου.
Τώρα για τις συγκεκριμένες τουφεκιές δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι με 6αρια σκάγια και ότι μπει μέσα στην τουφεκιά, θα ψηθεί...:)
Στις νεες δοκιμες βαζω πριν σημεία στο χαρτί κ μετά κάνω τους κύκλους στον υπολογιστή. Θα τα διορθωσω με άλλο χρωμα κ θα ξαναβάλω φωτο να τα δείτε διορθωμένα Αλλα κ πάλι εμένα δεν μ αρεσουν τόσο. Καμία σχεση με τις τουφεκιες του Ευριπίδη

Δημητρη,θα ελεγα αν κυνηγας σε τετοια μερη,να αφησεις το 5*στην ακρη!
Βαλε το 3*.
Ειναι κριμα ρε φιλε!
Ειναι πολυ πιθανο να "χαλασες" και τα δυο πρωτα πουλια!:(
Χωρις να τα βαλεις "τσαντα"!
Γιαννη επειδή την πλειοψηφία των τουφεκιων στην πέρδικα την κάνω μέχρι τα 25 μ. αν βάλω 3* θα τις σκάει στον αέρα. Για αυτό κ τα 5*. Το έχω σκεφτεί κ εγώ αυτό που μ έγραψες αλλα θεωρώ πως το 5αρι μ δίνει περισσότερα θετικά

Γιαννη επειδή την πλειοψηφία των τουφεκιων στην πέρδικα την κάνω μέχρι τα 25 μ. αν βάλω 3* θα τις σκάει στον αέρα. Για αυτό κ τα 5*. Το έχω σκεφτεί κ εγώ αυτό που μ έγραψες αλλα θεωρώ πως το 5αρι μ δίνει περισσότερα θετικά
Λοιπον επειδη μιλαμε για περδικα ταπεινή μου αποψη ειναι 4αρι με 7αρι το πρωτο κι απο πισω 6αρια.αυτο εκανα πριν αρκετα χρονια που τη κυνηγουσα.συγγνωμη για το .off topic.

Εννοειται,εσυ κρινεις κι αποφασιζεις!:)
Το ειπα επειδη το μερος ειναι "γηπεδο".
Εχεις "τρατο"!

Αν έχει την δυνατότητα κανένα παλικάρι θα ήταν ωραίο να κάνει το εξής πείραμα. Να ρίξει με το ίδιο όπλο το ίδιο φυσίγγια στην ίδια απόσταση με το ίδιο τσοκ αλλά με διαφορετική κάννη! Μια σταθερή και μια εναλλασσόμενη!! Πάντα με το τσοκ της σταθερής...!!! Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα θα ήθελα να δω ένα φυσίγγια 28αρι και ένα 34αρι!! Δεν έχω αυτή την δυνατότητα αυτή τη στιγμή...

Αν έχει την δυνατότητα κανένα παλικάρι θα ήταν ωραίο να κάνει το εξής πείραμα. Να ρίξει με το ίδιο όπλο το ίδιο φυσίγγια στην ίδια απόσταση με το ίδιο τσοκ αλλά με διαφορετική κάννη! Μια σταθερή και μια εναλλασσόμενη!! Πάντα με το τσοκ της σταθερής...!!! Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα θα ήθελα να δω ένα φυσίγγια 28αρι και ένα 34αρι!! Δεν έχω αυτή την δυνατότητα αυτή τη στιγμή...
.buy buy.ποσα θα με βαλετε να κουβαλάω?? .pop.

Status
Not open for further replies.
Back