Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
IMG-e5a36a12d71a638ae22805a999b1d965-_V.jpg

καλησπέρα στην παρέα......η τουφεκιά είναι από το ολοκαίνουργιο a350 extrema του φίλου.....στα 40 μέτρα τριάρι μαμισιο τσοκ και 24γρ trap......υποκλίνομαι απλά....

Ευριπιδη πιστευω οτι το οπλο σου δεν θελει κανενα aftremarket τσοκ..35 μετρα τρομερη τουφεκια το 3αρι..και στα 40 ακομα κραταει ωραια κατανομη για φασσα.εγω για φασσα που απευθυνετε το 6αρι θα δοκιμαζα 30-35 μετρα 3 αστρα,40 μετρα 2 αστρα,45+ με φουλ

καλησπέρα στην παρέα......η τουφεκιά είναι από το ολοκαίνουργιο a350 extrema του φίλου.....στα 40 μέτρα τριάρι μαμισιο τσοκ και 24γρ trap......υποκλίνομαι απλά....
ωραια τουφεκια αλλα πιο πολυ για 28gr N8 μοιαζει καθως υπαρχουν τυπωμενα 380 σκαγια στον πινακα,ενω το trap 24gr N 7,5 εχει 300 σκαγια..μηπως μπερδεψες την φωτο με αλλη τουφεκια?

ωραια τουφεκια αλλα πιο πολυ για 28gr N8 μοιαζει καθως υπαρχουν τυπωμενα 380 σκαγια στον πινακα,ενω το trap 24gr N 7,5 εχει 300 σκαγια..μηπως μπερδεψες την φωτο με αλλη τουφεκια?
καλησπέρα γιαννη....όχι δεν κάνω λάθος το φυσίγγι είναι superkill 24 γρ 9.5 για skeet.....

Πραγματικά γεμάτη τουφεκιά γιαυτο ισως φαίνεται παράξενο.

έγραψα trap λάθος μου....
.well done.! Λαθη εκ παραδρομης κανουμε ολοι! Εγω στο εγραψα γιατι πιστευα οτι καποιο λαθος εκανες η στην τουφεκια η στο φυσιγγι καθως το αποτυπωμα δεν μου εμοιαζε με trap! Η τουφεκια γι'αυτα τα μετρα με αυτο το φυσιγγι ειναι παρα πολυ καλη και κατα την δικη μου γνωμη.παντως ειναι πολλοι που κυνηγανε τσιχλα με skeet φυσιγγια.

Ευριπιδη πιστευω οτι το οπλο σου δεν θελει κανενα aftremarket τσοκ..35 μετρα τρομερη τουφεκια το 3αρι..και στα 40 ακομα κραταει ωραια κατανομη για φασσα.εγω για φασσα που απευθυνετε το 6αρι θα δοκιμαζα 30-35 μετρα 3 αστρα,40 μετρα 2 αστρα,45+ με φουλ
Θα το ριξω και το φουλ να δω γιαννη

σημερα το πρωι εριξα στο πινακα να δω τια θα δω απ το condor το 6αρι.οι δοκιμες εγιναν πρωι με 16 βαθμους και λιγο υγρασια απο τα 35 εως τα 50 μετρα με οπλο beretta 391 light.αυτο που ειδα και θα δειτε κι εσεις ειναι οτι μετα τα 45 μετρα χρειαζεται καποιο αλλο τσοκ ισως ομως να κανω και λαθος.για παμε λοιπον
στα 35 μετρα με τσοκ 3 αστρα μαμα
G3nPSJH.jpg

στα 40 μετρα με το ιδιο τσοκ
lFj4IlJ.jpg

στα 45 μετρα με τσοκ 2 μαμα
ABSScay.jpg

στα 50 μετρα με το ιδιο τσοκ
UsfIOkc.jpg
Ευριπίδη εκτός από την τελευταία τουφεκιά που όπως λες έφυγες λίγο επάνω, εμένα μου φαίνεται ότι έφυγες σε όλες τις τουφεκιές αριστερά. Κατά τα άλλα οι κατανομές φαίνονται πολύ καλές αναλογικά των μέτρων.
Νομίζω όμως πως αυτό φυσίγγι πρέπει να δοκιμαστεί σε κρύο και όχι σε αυτές τις καιρικές συνθήκες... ;)

Πάνο όντως πολύ καλή τουφεκιά για τον συνδυασμό φυσιγγίου-απόστασης. Θέλω να ρωτήσω όμως αν τον πίνακα τον είχατε στημένο κάτω όπως φαίνεται στη φωτό. Αν ναι, νομίζω πως θα ήταν χρήσιμη ακόμη μια δοκιμή με τον πίνακα στημένο στο ύψος των ματιών... ;)

Πάνο όντως πολύ καλή τουφεκιά για τον συνδυασμό φυσιγγίου-απόστασης. Θέλω να ρωτήσω όμως αν τον πίνακα τον είχατε στημένο κάτω όπως φαίνεται στη φωτό. Αν ναι, νομίζω πως θα ήταν χρήσιμη ακόμη μια δοκιμή με τον πίνακα στημένο στο ύψος των ματιών... ;)
ναι Χρήστο όπως το βλέπεις είναι στημένο.....τι διαφορά θα είχε δεν ξέρω τι αυτό ρωταω!!!!!

Status
Not open for further replies.
Back