Και τα δύο τα έριχνα φέτος με το superkill k εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Το direkt το έριχνα κ νόμιζα είναι κούφιο δεν μ άρεσε καθόλου
Και με 3αρι ήταν απαράδεκτο για μέναΤο νταιρεκτ θέλει 3αρι τσοκ
Η 1η μ' άρεσε πολυ,το διαστάσεις έχει ο στόχος όμως;screen capture
42m 33.5γρ νο 4 με 8/10 μαμα
photo hosting sites
30μ 35γρ διασπορας νο 5 8/10 μαμα
Τα θέλω αποκλειστηκα για παπι και λαγο. Πως σας φαίνονται;
**ΥΓ Λογω μέτρων κοντακιου όλες ειναι χαμηλα.
Μανωλη 1.35 υψος με 95 πλατος.Η 1η μ' άρεσε πολυ,το διαστάσεις έχει ο στόχος όμως;
Σε μεταλλικο πινακα ΝικοληΜου αρέσουν Τόλη, σε ξύλα βαράς ;
Είναι πολύ καλή η 1η τουφέκια κ με 4αρι κιολας,τι βύσμα έχει αν επιτρεπετε;μπορείς κ σε προσωπικό μήνυμα να μου πεις αν θελειςΜανωλη 1.35 υψος με 95 πλατος.
Σε μεταλλικο πινακα Νικολη
Φυσικα και επιτρεπεται ρε φίλε! V zero ειναι το βύσμα,ομως δεν πήρα την συγκεντρωση που περιμενα. Με ποιο ταπεινα βυσματα εχω πάρει καλύτερα αποτελέσματα ακομη και στα 50 μετρα.Είναι πολύ καλή η 1η τουφέκια κ με 4αρι κιολας,τι βύσμα έχει αν επιτρεπετε;μπορείς κ σε προσωπικό μήνυμα να μου πεις αν θελεις
Για τα γραμμάρια του κ των αριθμό των σκαγιων είναι η καλύτερη που έχω δει σ' αυτά τα μέτρα κ με τέτοιο τσοκ,εμπορικό με τέτοια συγκέντρωση δεν έχω δει παντωςΦυσικα και επιτρεπεται ρε φίλε! V zero ειναι το βύσμα,ομως δεν πήρα την συγκεντρωση που περιμενα. Με ποιο ταπεινα βυσματα εχω πάρει καλύτερα αποτελέσματα ακομη και στα 50 μετρα.
Επειδη η συσφιξη ηταν 8/10 η αληθεια είναι οτι θα την ήθελα πιο σφιχτηΓια τα γραμμάρια του κ των αριθμό των σκαγιων είναι η καλύτερη που έχω δει σ' αυτά τα μέτρα κ με τέτοιο τσοκ,εμπορικό με τέτοια συγκέντρωση δεν έχω δει παντως
Μπορεί με το 10/10 να πάρεις αυτό που θελειςΕπειδη η συσφιξη ηταν 8/10 η αληθεια είναι οτι θα την ήθελα πιο σφιχτη
που να ρίξεις δηλαδή με 32 η 34 η 36 ποσα σκαγια θα έχει πάνω της μια φασσα ;
καλησπέρα στην παρέα......η τουφεκιά είναι από το ολοκαίνουργιο a350 extrema του φίλου.....στα 40 μέτρα τριάρι μαμισιο τσοκ και 24γρ trap......υποκλίνομαι απλά....
screen capture
42m 33.5γρ νο 4 με 8/10 μαμα
photo hosting sites
30μ 35γρ διασπορας νο 5 8/10 μαμα
Τα θέλω αποκλειστηκα για παπι και λαγο. Πως σας φαίνονται;
**ΥΓ Λογω μέτρων κοντακιου όλες ειναι χαμηλα.
Αγρίεψε η μπενελλι Σταμάτη
Ωχ ωχ άρχισε να βαράει και μεταλλικές πόρτες τώρα....
Αγρίεψε η μπενελλι Σταμάτη
Ένα φίμωτρο ρε παιδιά κάποιος