Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
σημερα το πρωι εριξα στο πινακα να δω τια θα δω απ το condor το 6αρι.οι δοκιμες εγιναν πρωι με 16 βαθμους και λιγο υγρασια απο τα 35 εως τα 50 μετρα με οπλο beretta 391 light.αυτο που ειδα και θα δειτε κι εσεις ειναι οτι μετα τα 45 μετρα χρειαζεται καποιο αλλο τσοκ ισως ομως να κανω και λαθος.για παμε λοιπον
στα 35 μετρα με τσοκ 3 αστρα μαμα
G3nPSJH.jpg

στα 40 μετρα με το ιδιο τσοκ
lFj4IlJ.jpg

στα 45 μετρα με τσοκ 2 μαμα
ABSScay.jpg

στα 50 μετρα με το ιδιο τσοκ
UsfIOkc.jpg
Μέχρι τα 45 μέτρα δεν γλυτώνει τίποτα, από εκεί και πάνω έπρεπε να βάλεις τον άσσο!

IMG-e5a36a12d71a638ae22805a999b1d965-_V.jpg

καλησπέρα στην παρέα......η τουφεκιά είναι από το ολοκαίνουργιο a350 extrema του φίλου.....στα 40 μέτρα τριάρι μαμισιο τσοκ και 24γρ trap......υποκλίνομαι απλά....
Πες στον φίλο σου, καλωσηρθε στον κόσμο της Beretta ;)
Αυτή η ντουφεκιά μου θυμίζει μια ανάλογη που κάναμε με φίλο και φυσιγγι skeet.
Ήταν δύσπιστος με τις χαμηλές σε γρ γομώσεις και μόλις είδε τον πίνακα δεν πίστευε στα μάτια του.
Αυτή η ντουφεκιά δείχνει τις ευεργετικές ιδιότητες που προκαλεί στα σκάγια το μικρότερο στρεσάρισμα και δείχνει πόσο λάθος κάνουν όσοι λένε ότι ο διευρυμένος αυλός θέλει ...σκάγια, για να αποδώσει.
Το 18,6 μπορεί να μην θεωρείται διευρυμένο αλλά κατ αναλογία των 24 γρ...είναι. :cool:

Και οπως καταλαβατε ολοι, ο Ευριπιδης ψαχνεται για αφτερμαρκετ τσοκ. .sarcastic.
Αν ψάχνει στήσιμο για πάνω από τα 50 μέτρα, ίσως και να κάνει καλά. Δεν ξέρω όμως γιατί δεν έβαλε το full....mornin cof
Σε παλαιότερη δοκιμή που έχω αναρτήσει εδώ μέσα, το φουλ στα 50 μέρα έδωσε καλύτερη κατανομή στα ψιλά, από το muller ufo....:cool:
Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω το ίδιο φυσιγγι που έριξε ο Γιούρι, στα 50 μέτρα, με το μαμά 2*, για να δούμε αν έχει διαφορά στην κατανομή σε αυτά τα μέτρα η 71 cm από την 66cm....:cool:

Οι δοκιμες θελουνε σχεδιασμο.

Στα 50+ μετρα θελει να ριξεις με το πιο σφιχτο, και αν εχεις και να δανειστεις κανενα αφτερμαρκετ, δοκιμαζεις και αυτο παραλληλα

Το 3αρι παντως ως τα 40 μετρα, νομιζω οτι ειναι μια χαρα. Απο κει και πανω παιζεις με 2αρι και 1. Επισης εχω μια αισθηση, που μπορει να ειναι και χαζομαρα, οτι τα εσω εξω δινουν ενα τσικ πιο καλη κατανομη, αλλα το ξαναλεω, αυτο ειναι περισσοτερο ως αισθηση και λιγοτερο ως βεβαιοτητα

σημερα το πρωι εριξα στο πινακα να δω τια θα δω απ το condor το 6αρι.οι δοκιμες εγιναν πρωι με 16 βαθμους και λιγο υγρασια απο τα 35 εως τα 50 μετρα με οπλο beretta 391 light.αυτο που ειδα και θα δειτε κι εσεις ειναι οτι μετα τα 45 μετρα χρειαζεται καποιο αλλο τσοκ ισως ομως να κανω και λαθος.για παμε λοιπον
στα 35 μετρα με τσοκ 3 αστρα μαμα
G3nPSJH.jpg

στα 40 μετρα με το ιδιο τσοκ
lFj4IlJ.jpg

στα 45 μετρα με τσοκ 2 μαμα
ABSScay.jpg

στα 50 μετρα με το ιδιο τσοκ
UsfIOkc.jpg

Πολύ ωραία η πρώτη τουφέκια ;) Αλλά να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου. Τι τα θες τα μετά τα 45 ? Ρίχνεις τόσο μακριά? :p .buy.

μερικες δοκιμες φυσιγγιων για μπεκατσα στα 15,20,25 και 30 μετρα με beretta 391 teknys αυλο 18,6
ξεκιναω απο τα 15 μετρα
1)direkt 34gr no8/9 me bell tsok

2)superkill diasporas 33gr no9 me tsok bell
]
3)nsi 34gr no9 μαλλινοταπο με τσοκ bell

4)nsi 34gr no9 mallinotapo me tsok 5*mama

5)jordan diasporas no9 me tsok 3* mama

6)superfelt no9 me 5* mama

7)superfelt no9 me bell tsok

8)sipe 32gr no9 me bell tsok

9)superkill kokkino 32gr no8 me bell tsok

10)nsi 32gr no9,5 mallinotapo me 5* mama

11)nsi 32gr no9,5 mallinotapo me bell tsok

τα φυσιγγια τα εχω αριθμημενα απο το καλυτερο στο χειροτερο συμφωνα με την προσωπικη μου ταπεινη αποψη.τα προσωπικα μου συμπερασματα για τα 15 μετρα ειναι τα εξης
1)καλυτερο φυσιγγι στα 15 μετρα το direkt το οποιο ομως αρχιζει και ανοιγει το κεντρο,προσωπικη μου επιλογη για αυτα τα μετρα το superkill διασπορας το οποιο δεν εχει τοσο μεγαλη διαφορα με το προηγουμενο και τιμη 9ευρω τα 25 σε αντιθεση με το direkt που εχει 6.60 τα 10
2)στα 15 μετρα δεν βλεπω το bell στα ιδια φυσιγγια να ανοιγει περισσοτερο απο το μαμα 5*
επαναλαμβανω οι αποψεις ειναι προσωπικες και δεν θελω να επηρεασω κανεναν απλα θελω να τα μοιραστω μαζι σας

Όλες καλές είναι στην τσαντα θα εμπενε η μπεκάτσα ...

Το σουπερφελτ ειναι φυσσιγγαρα αλλα δεν είναι για μπεκατσα ... Μπάλα παει

Σε κάποια ανοίγει ελάχιστα περισσότερο το μπελ αλλά μικρη διαφορα

Το σουπερκιλ τι διασπορεα έχει ? Το παλεψε με το direct στο ανοιγμα

συνεχιζω στα 20 μετρα
1)superfelt no9 me bell tsok

2)superfelt no9 me 5* mama

3)superkill diasporas 33gr no9 me 3*mama

4)nsi 32gr no 9,5 mallinotapo me 5*

5)sipe 32gr no9 me bell

6)superkill diasporas 33gr no9 me bell

7)nsi 34 gr no9 mallinitapo me 5*

8)superkill kokkino 32 gr no8 me bell

συμπερασματα 1)το superkill διασπορας που επελεξα για τα 15 μετρα ειναι οριακα στα 20 μετρα
2)καλυτερο ολων το superfelt αλλα αν το συγκρινω με το superkill kokkino poy einai kai 8ari δεν εχει τραγικες διαφορες και το πρωτο κανει το κουτι 13,7 ευρω ενω το δευτερο 8,3 ευρω
3)το μπελ δεν εχει καποια μεγαλη διαφορα με το μαμα 5* με το superfelt σε αυτα τα μετρα

Όλες καλές είναι στην τσαντα θα εμπενε η μπεκάτσα ...

Το σουπερφελτ ειναι φυσσιγγαρα αλλα δεν είναι για μπεκατσα ... Μπάλα παει

Σε κάποια ανοίγει ελάχιστα περισσότερο το μπελ αλλά μικρη διαφορα

Το σουπερκιλ τι διασπορεα έχει ? Το παλεψε με το direct στο ανοιγμα
ελικοειδη νομιζω νικο

στα 25 μετρα
1)superfelt no9 me bell

2)sipe 32gr no9 me bell

3)superkill kokkino 32 gr no8 me bell

sta 30 metra
1)superfelt no9 me bell

2)sipe 32gr no9 me bell

3)superkill kokkino 32gr no8 me bell

συμπερασμα το κalyτερο σε αυτα τα μετρα το superfelt προσωπικη μου αποψη και με το superkill θα επαιρνα εξισου καλα μπεκατσα σε αυτα τα μετρα
δεν εκανα δοκιμη με το 5* σε αυτα τα μετρα να το συγκρινω με το bell.προσωπικη επιλογη για το κυνηγι της μπεκατσας 1ο φυσιγγι superkill diasporas 2o φυσιγγι superkill kokkino.μετα απο πολλα χρονια θα παρατησω το superfelt πιο πολυ λογω τιμης.

στα 25 μετρα
1)superfelt no9 me bell

2)sipe 32gr no9 me bell

3)superkill kokkino 32 gr no8 me bell

sta 30 metra
1)superfelt no9 me bell

2)sipe 32gr no9 me bell

3)superkill kokkino 32gr no8 me bell

συμπερασμα το κalyτερο σε αυτα τα μετρα το superfelt προσωπικη μου αποψη και με το superkill θα επαιρνα εξισου καλα μπεκατσα σε αυτα τα μετρα
δεν εκανα δοκιμη με το 5* σε αυτα τα μετρα να το συγκρινω με το bell.προσωπικη επιλογη για το κυνηγι της μπεκατσας 1ο φυσιγγι superkill diasporas 2o φυσιγγι superkill kokkino.μετα απο πολλα χρονια θα παρατησω το superfelt πιο πολυ λογω τιμης.
Δημήτρη με κύλινδρο ή bell τσοκ , 1ο super kill διασπορας ή Jordan ( και τα δύο με ελικοειδή ) 2ο και 3ο μάλλινο super felt και ξένοιασες . Μονο σε ανοικτά μέρη το 3ο φυσηγγι μπορεί να είναι συγκεντρωτηρας για περισσότερα μέτρα.

Status
Not open for further replies.
Back