Όπως είχα γράψει στα "Ορτύκια", εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ τα CLUB 32 διασποράς και είμαι υπερευχαριστημένος. Πέρυσι πήρα 10 κουτιά από Θεσσαλονίκη από το υποκατάστημα του Κυργιά στην Εγνατία, τα οποία ξεκίνησα φέτος και διαπίστωσα ότι σχεδόν όλα τα πουλιά που έριχνα με αυτά τα φυσίγγια ήταν όλα τραυματισμένα ενώ τόσα χρόνια που τα χρησιμοποιώ έπεφταν ξερά. Δεν το είχα δώσει σημασία. Σήμερα που το καλοσκέφτηκα είπα να δω και να συγκρίνω ένα φυσίγγι από τα παλιά που μου έχει ξεμείνει ένα κουτί με τα καινούρια που πήρα πέρυσι. Πρώτη εμφανέστατη διαφορά οι κάλυκες. Όλα τα χρόνια που τα χρησιμοποιούσα ήταν με με κάλυκα Cheddite ενώ τα τελευταία που πήρα είναι με κάλυκα Fiocchi... (1η φωτό) Τα υπόλοιπα σχετικά με τις πυρίτιδες τα αφήνω σε εσάς και περιμένω να μου πείτε εάν πρόκειται για το ίδιο φυσίγγι που εμπιστεύομαι τόσα χρόνια.
Αν ονομάσω τα παλιά με Cheddite σαν Α και τα αυτά της περσινής μου αγοράς με Fiocchi σαν Β, παρατήρησα τα εξής που εύχομαι να είναι ευδιάκρητα στις φωτό:
2. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή λάθος εντύπωση αλλά το όπλο μου ως προς τις επιδόσεις φυσιγγίων, δεν γουστάρει κάλυκες Fiocchi.
3. Επαναλαμβάνω ότι είμαι άσχετος από πυρίτιδες και υλικά φυσιγγίων και περιμένω με ενδιαφέρον τις απόψεις σας.
4. Δεν το κρύβω ότι έχω απογοητευτεί από τον κατασκευαστή για ένα φυσίγγι που εμπιστεύομαι εδώ και πολλά χρόνια…
5. Συγνώμη για το πρήξιμο…
Αν ονομάσω τα παλιά με Cheddite σαν Α και τα αυτά της περσινής μου αγοράς με Fiocchi σαν Β, παρατήρησα τα εξής που εύχομαι να είναι ευδιάκρητα στις φωτό:
- Ο διασπορέας είναι ο ίδιος και αναγράφει επάνω "GUALANDI IT-BREV."
- Η πυρίτιδα είναι διαφορετική τουλάχιστον ως προς το σχήμα. Στα Α είναι στρόγγυλα πρασινωπά φύλλα και μάλιστα άλλα πιο σκούρα και άλλα πιο ανοιχτόχρωμα. (3η και 4η φωτό). Στα Β η πυρίτιδα είναι σε πρασινωπά τετράγωνα φύλλα (2η φωτό).
2. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή λάθος εντύπωση αλλά το όπλο μου ως προς τις επιδόσεις φυσιγγίων, δεν γουστάρει κάλυκες Fiocchi.
3. Επαναλαμβάνω ότι είμαι άσχετος από πυρίτιδες και υλικά φυσιγγίων και περιμένω με ενδιαφέρον τις απόψεις σας.
4. Δεν το κρύβω ότι έχω απογοητευτεί από τον κατασκευαστή για ένα φυσίγγι που εμπιστεύομαι εδώ και πολλά χρόνια…
5. Συγνώμη για το πρήξιμο…
Last edited: