Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω εγώ τώρα ότι έγινε εγινέΕεε τοτε,ΤΙ γνωριζει ο μαστορας ρε Δημητρη??
Αμα ηταν καλο θα εκανε δουλεια ακομα και στις μαλλινες ταπες, υποτιθεμενες μαλλινες παντα.Ευτυχώς που είναι μόνο ένα τσοκ και δεν είναι όλη η κάννη!
Μπορεί βέβαια να θέλει και άλλο τύπο φυσιγγίου
Σε αυτό έχεις ένα δίκιο μου λέει ο μάστορας πως μόνο με το αψσσω συγκεντρωτικά θα δουλέψει αυτό το τσοκ που αυτό πολλές φορές θα το επιτύχεις μόνο αν γεμίζεις...άστα να πάνε δηλδδηΕυτυχώς που είναι μόνο ένα τσοκ και δεν είναι όλη η κάννη!
Μπορεί βέβαια να θέλει και άλλο τύπο φυσιγγίου
Εγώ έχω χάσει την μπάλα σε αυτήν την λαμαρίνα έχεις χρωματίσει με μαύρο τα σκάγια ;
Σε ρωτάω γιατί εγώ βλέπω άλλου έντονα τα σκάγια πάνω στην λαμαρίνα αλλού όχι έντονα αλλου αχνα άλλου μου φαίνεται λες και έχει φάει 6αρια άλλου λες και έχει φάει 9αρια άλλου βλέπω δύο τρία σκάγια μαζί αλλου αρκετα μεγάλο κενο,με αποτέλεσμα αυτος ο πίνακας εμένα προσωπικά να με έχει μπερδέψει ,εσύ βέβαια που ήσουν εκεί σαφέστατα έχεις καλύτερη άποψηΌχι τίποτα δεν έχω κανει
Όπου βλέπεις αποτύπωμα αυτή ακριβώς είναι η τουφεκιά απλά αλλού πέταγε το χρώμα αλλού όχι για αυτό μπερδεύειΣε ρωτάω γιατί εγώ βλέπω άλλου έντονα τα σκάγια πάνω στην λαμαρίνα αλλού όχι έντονα αλλου αχνα άλλου μου φαίνεται λες και έχει φάει 6αρια άλλου λες και έχει φάει 9αρια άλλου βλέπω δύο τρία σκάγια μαζί αλλου αρκετα μεγάλο κενο,με αποτέλεσμα αυτος ο πίνακας εμένα προσωπικά να με έχει μπερδέψει ,εσύ βέβαια που ήσουν εκεί σαφέστατα έχεις καλύτερη άποψη
Οκ !Όπου βλέπεις αποτύπωμα αυτή ακριβώς είναι η τουφεκιά απλά αλλού πέταγε το χρώμα αλλού όχι για αυτό μπερδεύει
Το τσοκακι αυτό για κάποιον λόγο εμένα μου φαίνεται πως περισσότερα σκάγια βάζει στην περιφέρεια παρά στο κέντρο ,εκτός και εάν φαίνεται έτσι λόγω Του ότι είναι λίγο κάτω η τουφεκιά
Εδώ με το 28 έχει πολύ καλύτερη κατανομή από το 32
Το Gemini είναι το ported ή το απλο;
Αφου δεν υπηρχε κυνηγετικο ενδιαφερον,εκανα ενα συγκριτικο...
ES 100,66cm,18.4,MB ιδιογομωμενο,33 γραμμαρια,#7,5(Φ.2,40-14 σκ/γραμ.)
Απο πανω προς τα κατω:
kicks (lf)17.60
Seminole (lm) 18.00
Gemini (M)17.80
Το kicks,θα το φαει το ντουλαπι!
Το Seminole με εξεπληξε!
Το περιμενα πιο ανοιχτο...
Το gemini μου αρεσει!!
Θα παρει ευκαιριες!
Το ported!Το Gemini είναι το ported ή το απλο;
Γιατι το καημενο το kicks? Μια χαρα τουφεκια εχει!
Απο πανω προς τα κατω:
kicks (lf)17.60
Seminole (lm) 18.00
Gemini (M)17.80
Το Seminole με εξεπληξε!
Το gemini μου αρεσει!!
Θα παρει ευκαιριες!
Τι να το κανω αυτο το πραμα ρε Αλεξ???Γιατι το καημενο το kicks? Μια χαρα τουφεκια εχει!
Σκέφτομαι να πάρω το Μ ή το ΙC και το ΙΜ;Το ported!
Απο πανω προς τα κατω:
kicks (lf)17.60
Seminole (lm) 18.00
Gemini (M)17.80
Το Seminole με εξεπληξε!
Το gemini μου αρεσει!!
Θα παρει ευκαιριες!