Ναι οκ απλά επειδή έχω ρίξει στα 35 με το ίδιο φυσίγγι δεν μου άρεσε τόσο και πιστεύω ότι ανοίγει επικίνδυνα μετά από αυτά τα μέτρα...θα το δούμε όμως και στη πράξηΜια χαρα ειναι αλλα ριξε και στα 40 -50 να δεις τι παιζει
Αν το σκαλισες καλα το τσοκακι θα κραταει ανετα και στα 50 μετραΝαι οκ απλά επειδή έχω ρίξει στα 35 με το ίδιο φυσίγγι δεν μου άρεσε τόσο και πιστεύω ότι ανοίγει επικίνδυνα μετά από αυτά τα μέτρα...θα το δούμε όμως και στη πράξη
Με το συγκεκριμένο φυσίγγι για τριγωνι α και τσίχλα αλλά δεν κοιτάω αυτό εγώ το τσοκ κοιτάω...Για τι θήραμα προορίζεται Δημήτρη ;
Αύριο αν πάω σκοπευτήριο θα ρίξω στο πίνακα στα 30-35-40 γιατί έχω μόνο 3 φυσίγγια από το ίδιο κουτί και δεν έχω αλλά ίδια να δουμεΔημήτρη πιο σφιχτή στα 30 μέτρα θα είναι σαν να βαράς μονόβολο, ούτε μύγα δεν περνάει από κει μέσα. Έγραψες ότι ανοίγει πολύ μετά τα 35 μέτρα, δείξε μας και μια τέτοια τουφεκιά αλλά να τη βάλεις μαζί με μια 30άρα που θα ρίξεις την ίδια μέρα. Μου κάνει εντύπωση να ανοίγει τόσο πολύ μετά από 5 μέτρα σε αυτές τις αποστάσεις.
Οντως καμια σχεση, πιστευω το 3αρι του οπλου θα ειχε αρκετα πιο σφιχτη τουφεκια, κατι εχει γινει μαλλον λαθος με το τσοκ
Ναι το ξέρω αυτό το όπλο βγαζει φοβερές τουφεκιές...απλά τώρα το τσοκακι δεν ξέρω τι παίζει αν η πρώτη ήταν στα 30 κάτι καλύτερο θα είχαμε αλλά στα 25 που ήταν δεν κάνουμε τίποταΟντως καμια σχεση, πιστευω το 3αρι του οπλου θα ειχε αρκετα πιο σφιχτη τουφεκια, κατι εχει γινει μαλλον λαθος με το τσοκ
Καλές ήταν απλά επειδή είχα δει τρελές συγκεντρωσεις από άλλο τσοκακι που τροποποιήθηκε σε φρένου ήθελα να το κάνω και εγώ αλλά δυστυχώς δεν με άκουσε ο μάστορας και έκανε άλλη πατέντα από αυτή που εγώ ήθελα αρχικα και έτσι δεν παίρνω τα ίδια αποτελέσματα όπως το άλλο τσοκ που έχει φτιαξειΠριν τις τρύπες δεν σου άρεσαν οι κατανομές του;