Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γνώμη για αυτή τη τουφεκιά...εγώ θα την ήθελα λίγο πιο σφιχτή λόγω τσοκ φρενου(πατενταρισμενο) 3* βολή 30 μέτρα 32 γραμμάρια 8ν...πρόχειρη μεν θέλω να κάνω και πιο μακρινή
Μια χαρα ειναι αλλα ριξε και στα 40 -50 να δεις τι παιζει

Μια χαρα ειναι αλλα ριξε και στα 40 -50 να δεις τι παιζει
Ναι οκ απλά επειδή έχω ρίξει στα 35 με το ίδιο φυσίγγι δεν μου άρεσε τόσο και πιστεύω ότι ανοίγει επικίνδυνα μετά από αυτά τα μέτρα...θα το δούμε όμως και στη πράξη

Last edited:
Ναι οκ απλά επειδή έχω ρίξει στα 35 με το ίδιο φυσίγγι δεν μου άρεσε τόσο και πιστεύω ότι ανοίγει επικίνδυνα μετά από αυτά τα μέτρα...θα το δούμε όμως και στη πράξη
Αν το σκαλισες καλα το τσοκακι θα κραταει ανετα και στα 50 μετρα

Γνώμη για αυτή τη τουφεκιά...εγώ θα την ήθελα λίγο πιο σφιχτή λόγω τσοκ φρενου(πατενταρισμενο) 3* βολή 30 μέτρα 32 γραμμάρια 8ν...πρόχειρη μεν θέλω να κάνω και πιο μακρινή

Για τι θήραμα προορίζεται Δημήτρη ;

Δημήτρη πιο σφιχτή στα 30 μέτρα θα είναι σαν να βαράς μονόβολο, ούτε μύγα δεν περνάει από κει μέσα. Έγραψες ότι ανοίγει πολύ μετά τα 35 μέτρα, δείξε μας και μια τέτοια τουφεκιά αλλά να τη βάλεις μαζί με μια 30άρα που θα ρίξεις την ίδια μέρα. Μου κάνει εντύπωση να ανοίγει τόσο πολύ μετά από 5 μέτρα σε αυτές τις αποστάσεις.

Δημήτρη πιο σφιχτή στα 30 μέτρα θα είναι σαν να βαράς μονόβολο, ούτε μύγα δεν περνάει από κει μέσα. Έγραψες ότι ανοίγει πολύ μετά τα 35 μέτρα, δείξε μας και μια τέτοια τουφεκιά αλλά να τη βάλεις μαζί με μια 30άρα που θα ρίξεις την ίδια μέρα. Μου κάνει εντύπωση να ανοίγει τόσο πολύ μετά από 5 μέτρα σε αυτές τις αποστάσεις.
Αύριο αν πάω σκοπευτήριο θα ρίξω στο πίνακα στα 30-35-40 γιατί έχω μόνο 3 φυσίγγια από το ίδιο κουτί και δεν έχω αλλά ίδια να δουμε

Γνώμη μου είναι ότι στα 30μ. δεν κάνουμε δοκιμές με τσοκ 3* και φρενάτο που θέλουμε να τουφεκίσουμε αρκετά μακρύτερα.Το τι θα δείξει η τουφεκιά σίγουρα θα είναι αυτό που είδαμε.Το τι θα κάνει στα 40+ μας ενδιαφέρει. Ξεκίνα το κοντίτερο από τα 36μ και μάκρυνε ανά 5 μέτρα.
Πάντως η τουφεκιά σου είναι σούπερ για 30μ

η ντουφεκια είναι στα 25 μέτρα με 4* και το φυσίγγι είναι granular 1.55 spark 30g no8 σε ρελι πατημένο στα 60mm.εμενα με ικανοποιεί αν και θα δοκιμάσω και 40 μέτρα με 2*
Και στα 35 πιστευω παλι θα σε ικανοποιει με το 4*

Έβαλα κορδέλα σήμερα και μέτρησα ακριβώς η χθεσινή τουφεκιά ήταν στα 25 μέτρα και όχι 30 και για να δείτε ότι έχω δίκιο τελικά στα 35 ορίστε η τουφεκιά αν και έφυγε λίγο καμία σχέση με την άλλη..

Έβαλα κορδέλα σήμερα και μέτρησα ακριβώς η χθεσινή τουφεκιά ήταν στα 25 μέτρα και όχι 30 και για να δείτε ότι έχω δίκιο τελικά στα 35 ορίστε η τουφεκιά αν και έφυγε λίγο καμία σχέση με την άλλη..
Οντως καμια σχεση, πιστευω το 3αρι του οπλου θα ειχε αρκετα πιο σφιχτη τουφεκια, κατι εχει γινει μαλλον λαθος με το τσοκ

Οντως καμια σχεση, πιστευω το 3αρι του οπλου θα ειχε αρκετα πιο σφιχτη τουφεκια, κατι εχει γινει μαλλον λαθος με το τσοκ
Ναι το ξέρω αυτό το όπλο βγαζει φοβερές τουφεκιές...απλά τώρα το τσοκακι δεν ξέρω τι παίζει αν η πρώτη ήταν στα 30 κάτι καλύτερο θα είχαμε αλλά στα 25 που ήταν δεν κάνουμε τίποτα

Ναι όταν είπα μόνος σου εννοούσα όχι έτοιμο φρενου, θυμάμαι που μας είχες βάλει φώτο όταν το φτιαχνατε
Η απόδοση του ταιριάζει για περπατητο με ψιλό σκαγι θα βγάζει ωραία σκοτωματα

Το θέμα μου είναι πως εγώ δεν το έφτιαξα για αυτό εγώ το εφτιαξα για καρτέρι και μακρινές αποστάσεις...άμα είναι να πάω περπατητο με τη τέμπλα 80 πόντους δεν κάνουμε δουλεια, ορίστε και μια τουφεκιά στα 15 μέτρα που έριξα με το ίδιο φυσίγγι που έριξα στα 30+35

Πριν τις τρύπες δεν σου άρεσαν οι κατανομές του;
Καλές ήταν απλά επειδή είχα δει τρελές συγκεντρωσεις από άλλο τσοκακι που τροποποιήθηκε σε φρένου ήθελα να το κάνω και εγώ αλλά δυστυχώς δεν με άκουσε ο μάστορας και έκανε άλλη πατέντα από αυτή που εγώ ήθελα αρχικα και έτσι δεν παίρνω τα ίδια αποτελέσματα όπως το άλλο τσοκ που έχει φτιαξει

Status
Not open for further replies.
Back