D
Deleted member 2
Προσπαθώ
Κοντη στήλη, διευρυμένος αυλος, ανοιχτο τσοκ και τίμιος κωνος. =Μικρές παραμόρφωσεις. Αναμενόμενο αποτέλεσμα και άκρως εντυπωσιακό μιας και δεν έχω ξαναδείς τέτοιες δοκιμες.Μεχρι τωρα ειχα ριξει αρκετες φορες στο σκοπευτηριο με φυσιγγια γεμισμενα με 20 γρ σκαγια για μειωμενη ανακρουση που φτιαχνει ενας φιλος χωρις να νιωσω οτι υστερουν πουθενα στο θεμα των σπασιματων, αλλα εχθες δοκιμασα και κατι που δεν το ειξα καναριξει...
Φυσιγγια 17 γρ ν9,5, με ανακρουση πραγματικα ανυπαρκτη, τοσο ανυπαρκτη που ενιωθα την πρωτογνωρη αισθηση οτι δεν ειχα πατησει την σκανδαλη... Ειδικα στο Skeet τα πιατα γινονταν σκονη αλλα κρατησα και ενα για τον πινακα...
17γρ ν9,5 λοιπον στα 30 μετρα με τσοκ 4/10 (LM ας πουμε) Πολυ ομορφη κατανομη και αισθηση...
image share
Το οτι δε θα το ριχνε ο Τολης το ειδες;Αυτό είναι που λένε, πας για μαλλί κ βγαίνεις κουρεμενος
Εγώ δεν θέλω να συγκρίνω κάτι, εσείς που θέλετε πάρτε κ 30 οπλα μαζί κ δοκιμάστε τα
Το είδε αλλά μάλλον το προσπερασεΤο οτι δε θα το ριχνε ο Τολης το ειδες;
Δεν τίθεται σύγκριση μεταξύ φρενατου και συμβατικού τουλάχιστον κατά την προσωπική μου άποψη η οποία ίσως να είναι και λάθος.για να βγει συμπέρασμα θα πρέπει να συγκριθεί φρενατο με φρενατο.στην συγκεκριμένη περίπτωση θα έπρεπε να συγκριθεί το mid μ ένα π.χ kicks 4 άστρα γιατί στον συγκεκριμένο αυλό ίσως το mid να μετράει και λιγότερο για να βγει συμπέρασμα.σαν τουφεκιά είναι αρκετά καλή αλλά και πάλι το mid προσωπικά και το τονίζω αυτό δεν με ικανοποιεί όπως δεν με ικανοποίησε και στη Μπερέτα απ' αυτά που είδα.ομως βλέποντας την αποτυπωση στο πίνακα σ ένα περπατητο θα κάνει δουλεια το οποίο προφανώς είναι και το ζητούμενο
Πολυ ωραια ντουφεκια το mid ..με μεγαλητερο κωνο κοντα στα 6..6,5 θα τα σπαγε αυτοι η κανη.
Σταμάτη είπα ότι είναι καθαρά προσωπικό όπως είπα ότι ούτε στη Μπερέτα μου άρεσε.αυτη η τουφεκια αλατιερα προσωπικά δε μ αρέσει.και στο σκοπευτήριο που το σύγκρινα με το kicks επουδενί λόγο δεν είδα στα σπασίματα τη δύναμη και την ορμή του kicks.ισως να είμαι περίεργος αλλά αυτό εμένα δε μ αρέσει.σ ένα καρτέρι αυτή η τουφεκια εμένα δε με καλύπτει.ψαχνω άλλα πραματαΤι ακριβώς δεν σου άρεσε στο μιντ φίλε Γιούρι? Στην τουφεκια πάντως του πανουτσου έβγαλε ένα τετραγωνικό μέτρο σκάγια. Εκτός κι αν το ζητούμενο ήταν κάτι ποιο σφιχτό
Και αφου πέσει μετα παλι το ψαχνω γιατι δεν εβαλα καλο σημάδι και ειμαι λίγο όρτσα ναούμε
Ναι ρε φίλε είναι καλή τουφεκιά.δεν είπα το αντίθετο.απλα λέω ότι προσωπικά θέλω τουφεκιά ακόντιο για αυτό με καλύπτουν τα kicks τα οποία δυστυχώς είναι δυσεύρετα στο ελλαντα καθότι είμαι καρτεριτζης και όχι περιπατητηςΓιουράι Μπούτσεκ παλαιε πορτιερε της skoda...εγω ψαχνω να πέσει το πλι ομορφα και καλά..
Και αφου πέσει μετα παλι το ψαχνω γιατι δεν εβαλα καλο σημάδι και ειμαι λίγο όρτσα ναούμε
Γιουραι speak freely 30φιλεΝαι ρε φίλε είναι καλή τουφεκιά.δεν είπα το αντίθετο.απλα λέω ότι προσωπικά θέλω τουφεκιά ακόντιο για αυτό με καλύπτουν τα kicks τα οποία δυστυχώς είναι δυσεύρετα στο ελλαντα καθότι είμαι καρτεριτζης και όχι περιπατητης