Εκανες κι εσυ συγκριση ρε Αλεξ....Σε δοκιμη που εκανα περυσι την remington με τη benelli του αδερφου μου υπερτερουσε η remi με διαφορα σε δυναμη αλλα και σε συγκεντρωση με φυσιγγι percorso no6 αλλα και με 33 γρ νο2.
Γαιδουρι με μουλαρι!
Εκανες κι εσυ συγκριση ρε Αλεξ....Σε δοκιμη που εκανα περυσι την remington με τη benelli του αδερφου μου υπερτερουσε η remi με διαφορα σε δυναμη αλλα και σε συγκεντρωση με φυσιγγι percorso no6 αλλα και με 33 γρ νο2.
Ειχαμε κανει στα 45 και στα 60+Μόνο να μην κάνετε στα 30 μέτρα τη δοκιμή, εκεί σκοτώνει και η τσαγκρα του παππού μου, στα 50 μέτρα το λιγότερο
Εχω εναν στη δουλεια κυρ Γιαννη με μια super black eagle που λεει εχει παρει λαγους στα 90 μετρα με 4ρια πολλες φορες και θελει να κοντραρουμε τα οπλα μας. Τι να του πω κι εγω μετα ο καημενος?...του ειπα μεσα ειμαι για τη δοκιμη αλλα κοιτα μην κλαψεις μεταΕκανες κι εσυ συγκριση ρε Αλεξ....
Γαιδουρι με μουλαρι!
Δηλωσε αδυναμια κι ασε τον ανθρωπο στην ησυχια του!Ειχαμε κανει στα 45 και στα 60+
Εχω εναν στη δουλεια κυρ Γιαννη με μια super black eagle που λεει εχει παρει λαγους στα 90 μετρα με 4ρια πολλες φορες και θελει να κοντραρουμε τα οπλα μας. Τι να του πω κι εγω μετα ο καημενος?...του ειπα μεσα ειμαι για τη δοκιμη αλλα κοιτα μην κλαψεις μετα
Ποιο μουλάρι?κάτι άλλο είναι το δεύτερο αλλά κρατάω το στόμα μου κλειστό γιατί θα εκτεθουμεΕκανες κι εσυ συγκριση ρε Αλεξ....
Γαιδουρι με μουλαρι!
η benelli είναι το όπλο του οικολόγου, άντε να το πω εγώ, να μην εκτεθείτεΠοιο μουλάρι?κάτι άλλο είναι το δεύτερο αλλά κρατάω το στόμα μου κλειστό γιατί θα εκτεθουμε
η benelli είναι το όπλο του οικολόγου, άντε να το πω εγώ, να μην εκτεθείτε
Τρομερό !Μεχρι τωρα ειχα ριξει αρκετες φορες στο σκοπευτηριο με φυσιγγια γεμισμενα με 20 γρ σκαγια για μειωμενη ανακρουση που φτιαχνει ενας φιλος χωρις να νιωσω οτι υστερουν πουθενα στο θεμα των σπασιματων, αλλα εχθες δοκιμασα και κατι που δεν το ειξα καναριξει...
Φυσιγγια 17 γρ ν9,5, με ανακρουση πραγματικα ανυπαρκτη, τοσο ανυπαρκτη που ενιωθα την πρωτογνωρη αισθηση οτι δεν ειχα πατησει την σκανδαλη... Ειδικα στο Skeet τα πιατα γινονταν σκονη αλλα κρατησα και ενα για τον πινακα...
17γρ ν9,5 λοιπον στα 30 μετρα με τσοκ 4/10 (LM ας πουμε) Πολυ ομορφη κατανομη και αισθηση...
image share
Άρι ο κύκλος τι διάμετρο έχει?Μεχρι τωρα ειχα ριξει αρκετες φορες στο σκοπευτηριο με φυσιγγια γεμισμενα με 20 γρ σκαγια για μειωμενη ανακρουση που φτιαχνει ενας φιλος χωρις να νιωσω οτι υστερουν πουθενα στο θεμα των σπασιματων, αλλα εχθες δοκιμασα και κατι που δεν το ειξα καναριξει...
Φυσιγγια 17 γρ ν9,5, με ανακρουση πραγματικα ανυπαρκτη, τοσο ανυπαρκτη που ενιωθα την πρωτογνωρη αισθηση οτι δεν ειχα πατησει την σκανδαλη... Ειδικα στο Skeet τα πιατα γινονταν σκονη αλλα κρατησα και ενα για τον πινακα...
17γρ ν9,5 λοιπον στα 30 μετρα με τσοκ 4/10 (LM ας πουμε) Πολυ ομορφη κατανομη και αισθηση...
image share
Προσωπικά δεν εκπλήσσομαι καθόλου !!! Τα 17 γρ. νούμερο 9,5 είναι 350 - 365 σκάγια. Δεν τα λες και λίγα !!!Μεχρι τωρα ειχα ριξει αρκετες φορες στο σκοπευτηριο με φυσιγγια γεμισμενα με 20 γρ σκαγια για μειωμενη ανακρουση που φτιαχνει ενας φιλος χωρις να νιωσω οτι υστερουν πουθενα στο θεμα των σπασιματων, αλλα εχθες δοκιμασα και κατι που δεν το ειξα καναριξει...
image share
Πόσα ξέρεις, βγάζουν και τάπες και στο 12 και στο 20 για 3/4 of an ounce.Προσωπικά δεν εκπλήσσομαι καθόλου !!! Τα 17 γρ. νούμερο 9,5 είναι 350 - 365 σκάγια. Δεν τα λες και λίγα !!!
Στην Αμερική που ρίχνουν skeet με τα 4 διαμετρήματα 12, 20, 28 και .410 η κλασική γόμωση για το τελευταίο είναι μόλις 14 gr (1/2 oz) ...
76 εκατοστά, συν πλην ένα δύο πόντους γιατί δεν είχα βγάλει εντελώς σωστά φώτο τον πίνακα λόγω κακού φωτισμού κ ενδέχεται να μην είναι εντελώς σωστή η αναλογία ...Άρι ο κύκλος τι διάμετρο έχει?
Άρι μην βάζεις τέτοια και χαλάς την πιάτσα ρε φίλε, οι διευρυμενοι αυλοί θέλουν από 40 γρ και πάνω για να αποδώσουν....
Τι ειδες που σε ενθουσιασε,ψηλε?Άρι μην βάζεις τέτοια και χαλάς την πιάτσα ρε φίλε, οι διευρυμενοι αυλοί θέλουν από 40 γρ και πάνω για να αποδώσουν.....
Εγώ θα δοκίμαζα και ένα με IC στην συγκεκριμένη απόσταση....
Σε μένα τα λες; Σε αυτόν πέστα που δεν κρατιέται και κράτησε......ένα....για τον πίνακαΤι ειδες που σε ενθουσιασε,ψηλε?
Αν εριχνε με εναν αυλο 18.4 ,με αναλογο τσοκ κι εβλεπες στον ιδιο κυκλο...304 σκαγια?
Αυτο θα σημαινε πως ειναι καλυτερος??
Ξεχωρα,που μπορει να εβλεπες ...350!!
Εεεε,οταν τον λεω. .. σβαρνιαρη,εχω αδικο?Σε μένα τα λες; Σε αυτόν πέστα που δεν κρατιέται και κράτησε......ένα....για τον πίνακα
Εγώ θα σε ρωτήσω κάτι άλλο. Τι θα έπρεπε να δεις εσύ για να πεις ότι μια τουφεκιά είναι καλύτερη από μια άλλη; think
Εγώ π.χ. θα την έλεγα καλύτερη αν στον ίδιο κύκλο έβαζε πιο πολλά σκάγια ,γεμίζοντας τον και καλύτερα.
Καλα το πας!!Εγώ Γιώργο θα ήθελα να δω διάτρηση για να πω πια τουφεκιά είναι καλύτερη απο την άλλη αυτό που χρειάζεστε στις μακρινές βολές. Γενικά το λέω.
Άρη αν έχεις χρόνο ρίξε ένα το ίδιο με την μ2.