Mafia Calabria
Moderator
Ευριπο όλα κομπλέ νομίζω βρήκες το ταίρι σου.
Κι εγώ αυτό βλέπω κωνσταντινε.εχει καλύτερο πιστολε από την 391 και μου κάθεται στο χέρι πιο καλα.γενικα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τ όπλο μέχρι τωραΕυριπο όλα κομπλέ νομίζω βρήκες το ταίρι σου.
Γιουρι,χαλια μαυρα φιλε!!
Χρειαζεσαι επειγόντως after market!!!
Ξεκινά με 2 kicks,2 paternmaster και 2 brain....
Παρε και κανα Carlson's να υπαρχει...
Και να αλαξει και το 302 στο προφηλ......
Αναβαθμηστηκε πλεων.......!!!
Συμφωνώ απολύτως!Optima hp τσοκ και ξερό ψωμί! Τα έχω δει και στο κυνήγι. Το 4 αρι στις τσίχλες ότι καλύτερο. Στην κάτω καννη στο δικό μου είναι μόνιμο. Από κει και πέρα στην επάνω παίζει 3* η 2* ανάλογα την περίπτωση.
Γιουρι,πηγαινε παρε οσα 6αρια percorso βρεις.οπως ειπα κι εχθες μ ετρωγε να δω τι κανει στον πινακα οποτε σημερα εριξα μερικα φυσιγγακια ετσι για το καλο.το μονο 32αρι που ειχε μεινει στην ντουλαπα ηταν το express 32 σε νουμερο 9 ετσι ξεκινησα μ αυτο
express 32 νο.9 κυλινδρος στα 20 μετρα
ιδιο φυσιγγι κυλινδρος στα 25 μετρα
ιδιο φυσιγγι κυλινδρος 30 μετρα
παλι express 9αρι με τσοκ 4 αστρα στα 30 μετρα
ιδιο φυσιγγι τσοκ 4 αστρα στα 35 μετρα
τωρα εχουμε φυσιγγι μυρος με c7 ρελιαστο 1,60*30 σε νο. 8 ριγμενο με τσοκ 4 αστρα πρωτα στα 30 και μετα στα 35 βμετρα
για το τελος γιατι μετα αρχισε η ζεστη εχουμε percorso 36 γραμ. σε νο.6 στα 35 μετρα με τσοκ 3 αστρα
condor 36 γραμ. σε νο.6 στα 35 μετρα με τσοκ 3 αστρα
percorso στα 40 μετρα με τσοκ 3 αστρα
condor στα 40 μετρα με τσοκ 3 αστρα
αν και μερικες τουφεκιες εχουν φυγει προς τα πανω ελαφρως πιστευω σε γενικες γραμμες οτι τ οπλο εχει πολυ καλες τουφεκιες με τα μαμα τσοκ.οπως παντα ομως περιμενω τα δικα σας σχολια
Γιατι?Κανονιστε να τον βαλετε παλι στο τριπακι να γεμιζει
Εντάξει, το Percorso είναι μια κατηγορία μόνο του ... Αλλά και το Condor δεν είναι του πεταμάτου !!! Μια χαρά το βλέπω εγώ και στα 35 και στα 40 μέτρα ... Σιγά που θα γλυτώσει φάσα ή αγριοπερίστερο από αυτές τις τουφεκιές !!!Γιουρι,πηγαινε παρε οσα 6αρια percorso βρεις.
Παρε και κανενα 7ρακι....
Τα condor,τα κρατας για αρραβώνα...
Εχουν σημαδεψει τον πινακα σαν 9αρια.
Κανονιστε να τον βαλετε παλι στο τριπακι να γεμιζει
Ολα του δορκα ειναι γεμισμενα με ελληνικα σκαγια κ ειναι μισο νουμερο ποιο ψιλα!Εντάξει, το Percorso είναι μια κατηγορία μόνο του ... Αλλά και το Condor δεν είναι του πεταμάτου !!! Μια χαρά το βλέπω εγώ και στα 35 και στα 40 μέτρα ... Σιγά που θα γλυτώσει φάσα ή αγριοπερίστερο από αυτές τις τουφεκιές !!!
Υ.Γ. Επίσης έχω μια υποψία, χωρίς να είμαι και σίγουρος αφού δεν έχω σφάξει, ότι το (ελληνικό) 6αρι του Condor θα είναι λίγο πιο ψιλό από το (ιταλικό) 6αρι του Percorso ...
Τι να το κανει το δημητριακο ρε Μιχαλη?Βικ απο περησι του το λεω.......
Γιαννη φαντασου το percoso με αλευρι τη θα κανει....!!!
Γιατι ειναι πιο ψιλα?Ολα του δορκα ειναι γεμισμενα με ελληνικα σκαγια κ ειναι μισο νουμερο ποιο ψιλα!
Ολες οι ντουφεκιες ειναι ονειρο!