Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευριπο όλα κομπλέ νομίζω βρήκες το ταίρι σου.
Κι εγώ αυτό βλέπω κωνσταντινε.εχει καλύτερο πιστολε από την 391 και μου κάθεται στο χέρι πιο καλα.γενικα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τ όπλο μέχρι τωρα

Optima hp τσοκ και ξερό ψωμί! Τα έχω δει και στο κυνήγι. Το 4 αρι στις τσίχλες ότι καλύτερο. Στην κάτω καννη στο δικό μου είναι μόνιμο. Από κει και πέρα στην επάνω παίζει 3* η 2* ανάλογα την περίπτωση.
Συμφωνώ απολύτως!

οπως ειπα κι εχθες μ ετρωγε να δω τι κανει στον πινακα οποτε σημερα εριξα μερικα φυσιγγακια ετσι για το καλο.το μονο 32αρι που ειχε μεινει στην ντουλαπα ηταν το express 32 σε νουμερο 9 ετσι ξεκινησα μ αυτο
5HcTUV8.jpg

express 32 νο.9 κυλινδρος στα 20 μετρα
5irWL7u.jpg

ιδιο φυσιγγι κυλινδρος στα 25 μετρα
fzQcFv8.jpg

ιδιο φυσιγγι κυλινδρος 30 μετρα
dbg76gN.jpg

παλι express 9αρι με τσοκ 4 αστρα στα 30 μετρα
Jnf2XYo.jpg

ιδιο φυσιγγι τσοκ 4 αστρα στα 35 μετρα
r8HRdeq.jpg

τωρα εχουμε φυσιγγι μυρος με c7 ρελιαστο 1,60*30 σε νο. 8 ριγμενο με τσοκ 4 αστρα πρωτα στα 30 και μετα στα 35 βμετρα
jRiwXs9.jpg

9xivz2M.jpg

για το τελος γιατι μετα αρχισε η ζεστη εχουμε percorso 36 γραμ. σε νο.6 στα 35 μετρα με τσοκ 3 αστρα
TIGyEBp.jpg

condor 36 γραμ. σε νο.6 στα 35 μετρα με τσοκ 3 αστρα
cyolog2.jpg

percorso στα 40 μετρα με τσοκ 3 αστρα
Cmeu8w7.jpg

condor στα 40 μετρα με τσοκ 3 αστρα
HHTl1pb.jpg

αν και μερικες τουφεκιες εχουν φυγει προς τα πανω ελαφρως πιστευω σε γενικες γραμμες οτι τ οπλο εχει πολυ καλες τουφεκιες με τα μαμα τσοκ.οπως παντα ομως περιμενω τα δικα σας σχολια
Γιουρι,πηγαινε παρε οσα 6αρια percorso βρεις.
Παρε και κανενα 7ρακι....
Τα condor,τα κρατας για αρραβώνα...
Εχουν σημαδεψει τον πινακα σαν 9αρια.
Πες και του Μυρου,να σου ταιριαξει 3-4 κιβωτια(500αρια),ΑΥΤΟ το στησιμο σε #9.5!
Ετσι,για να πορευτεις....

Γιουρι,πηγαινε παρε οσα 6αρια percorso βρεις.
Παρε και κανενα 7ρακι....
Τα condor,τα κρατας για αρραβώνα...
Εχουν σημαδεψει τον πινακα σαν 9αρια.
Εντάξει, το Percorso είναι μια κατηγορία μόνο του ... Αλλά και το Condor δεν είναι του πεταμάτου !!! Μια χαρά το βλέπω εγώ και στα 35 και στα 40 μέτρα ... Σιγά που θα γλυτώσει φάσα ή αγριοπερίστερο από αυτές τις τουφεκιές !!!
Υ.Γ. Επίσης έχω μια υποψία, χωρίς να είμαι και σίγουρος αφού δεν έχω σφάξει, ότι το (ελληνικό) 6αρι του Condor θα είναι λίγο πιο ψιλό από το (ιταλικό) 6αρι του Percorso ...

Εντάξει, το Percorso είναι μια κατηγορία μόνο του ... Αλλά και το Condor δεν είναι του πεταμάτου !!! Μια χαρά το βλέπω εγώ και στα 35 και στα 40 μέτρα ... Σιγά που θα γλυτώσει φάσα ή αγριοπερίστερο από αυτές τις τουφεκιές !!!
Υ.Γ. Επίσης έχω μια υποψία, χωρίς να είμαι και σίγουρος αφού δεν έχω σφάξει, ότι το (ελληνικό) 6αρι του Condor θα είναι λίγο πιο ψιλό από το (ιταλικό) 6αρι του Percorso ...
Ολα του δορκα ειναι γεμισμενα με ελληνικα σκαγια κ ειναι μισο νουμερο ποιο ψιλα!
Ολες οι ντουφεκιες ειναι ονειρο!

Βικ απο περησι του το λεω.......

Γιαννη φαντασου το percoso με αλευρι τη θα κανει....!!!
Τι να το κανει το δημητριακο ρε Μιχαλη?
Που θελεις να φτασει?
Το φυσιγγι παει μπαλα κι οπου χτυπησε στον πινακα,εσκαψε!

Ολα του δορκα ειναι γεμισμενα με ελληνικα σκαγια κ ειναι μισο νουμερο ποιο ψιλα!
Ολες οι ντουφεκιες ειναι ονειρο!
Γιατι ειναι πιο ψιλα?
Την ιταλικη κλιμακα δεν ακολουθεί??
Παντως,η αποτυπωση του ενος φυσιγγιου σε σχεση με το αλλο,απέχουν πολυ!!!

Status
Not open for further replies.
Back