Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εμένα γιατί μου αρέσει περισσότερο το Condor;
Τουλάχιστο στην κατανομή των σκαγίων.
Το Percorso είναι πολύ αυστηρό φυσίγγι αλλά θάνατος όμως!
Γιωργο,ειναι παρα πολυ ωραια η κατανομή του condor!
Δεν ειναι εκει το προβλημα...
Αν παρατηρήσεις τον πινακα,η αποτυπωση στα 40μ,ειναι οπως το ιδιογομωμενο 8αρι στα 35μ.
Φυσιγγι 2 νουμερα πιο ψιλό,έστω 11/2,30 γραμμαριων.
Οταν σφιξει ο καιρος,δειχνει οτι θα κρεμασει....

Γιωργο,ειναι παρα πολυ ωραια η κατανομή του condor!
Δεν ειναι εκει το προβλημα...
Αν παρατηρήσεις τον πινακα,η αποτυπωση στα 40μ,ειναι οπως το ιδιογομωμενο 8αρι στα 35μ.
Φυσιγγι 2 νουμερα πιο ψιλό,έστω 11/2,30 γραμμαριων.
Οταν σφιξει ο καιρος,δειχνει οτι θα κρεμασει....
Τώρα φίλε Γιάννη, αισθάνομαι άσχημα που σε "κοντράρω, και ούτε έχω λόγο να υπερασπιστώ το Condor ... αλλά, παρατηρώντας τις 2 τελευταίες φωτο (έχοντας στο γραφείο αρκετά μεγάλη οθόνη και κάνοντας κλικ να ανοίξουν σε full size) δεν βλέπω ουσιαστική διαφορά στα αποτυπωματα των σκαγιών στον πίνακα μεταξύ των δυο φυσιγγίων !!! (για τα 40 μ. λέμε)
Από την άλλη βλέπω ότι, είτε με το ένα είτε με το άλλο, η φάσσα θα πάρει από 7 - 10+ σκάγια ... οπότε είναι dead meat κατά τη γνώμη μου ... ακόμη και με 7αρια (2,5 mm) !!!
Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με τις φάσσες, αλλά στα 25-30 μέτρα με Tordo 30 no9 με το Μ (3*) της Mossberg έπεσε "πατσαβούρι" ... όπως και στα 35 μ. με 28 gr. Lambro series 5 no8 με το Baikal full choke ... Να πω ότι έτυχε, ότι ήταν οι εξαιρέσεις στον κανόνα ;;; Μπορεί ...

Last edited:
Τώρα φίλε Γιάννη, αισθάνομαι άσχημα που σε "κοντράρω, και ούτε έχω λόγο να υπερασπιστώ το Condor ... αλλά, παρατηρώντας τις 2 τελευταίες φωτο (έχοντας στο γραφείο αρκετά μεγάλη οθόνη και κάνοντας κλικ να ανοίξουν σε full size) δεν βλέπω ουσιαστική διαφορά στην αποτύπωση στον πίνακα μεταξύ των δυο φυσιγγίων !!! (για τα 40 μ. λέμε)
Από την άλλη βλέπω ότι, είτε με το ένα είτε με το άλλο, η φάσσα θα πάρει από 7 - 10+ σκάγια ... οπότε είναι dead meat κατά τη γνώμη μου ... ακόμη και με 7αρια (2,5 mm) !!!
Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με τις φάσσες, αλλά στα 25-30 μέτρα με Tordo 30 no9 με το Μ (3*) της Mossberg έπεσε "πατσαβούρι" ... όπως και στα 35 μ. με 28 gr. Lambro series 5 no8 με το Baikal full choke ... Να πω ότι έτυχε, ότι ήταν οι εξαιρέσεις στον κανόνα ;;; Μπορεί ...
Γιατι αισθανεσαι ασχημα??
Σε πειραξε το voltaren?:)
Δεν υπαρχει θεμα κοντρας,κουβεντα κανουμε!
Πιστευω πως οταν πας σ'αυτα τα βαρη και νουμερο σκαγιων,δεν εχεις προσδοκιες ΜΟΝΟ για τα 30-35 μ.
Μιλαμε για φυσιγγια των 12+€/κουτι!
Στα 30 μ.ενα καλο 9αρι,θα την ξερανει την φασα!
Ουτε μιλησα για επαρκεια σκαγιων!
Υπερπληρη ειναι!
Εκεί που θα χρειαστει να δικαιολογησουν το αντίτιμο,φοβάμαι...

Γιατι ειναι πιο ψιλα?
Την ιταλικη κλιμακα δεν ακολουθεί??
Παντως,η αποτυπωση του ενος φυσιγγιου σε σχεση με το αλλο,απέχουν πολυ!!!
Οχι, εμεις εχουμε δικη μας κλιμακα!.bye2.το εχω τσεκαρει το 6 ειναι 6 μιση, το 7 ειναι 7 μιση!

Παντως παιδια οποιος ενδιαφερεται για percosso γνωριζω καποιον με στοκ γυρω στα 10 κουτια που τα δινει στα 9€ ν.7 απο οσο θυμαμαι
Μπορω να μεσολαβησω να τα στειλω σε οποιον μπορω να βοηθησω!
Δεν μπορουσε να τα εχει σε 6αρι ο φιλος? Παντως πολυ ωραια η κινηση σου.shake hands.

Δεν μπορουσε να τα εχει σε 6αρι ο φιλος? Παντως πολυ ωραια η κινηση σου.shake hands.
Χαρα μου αλεξ,ουτως η αλλως το φορουμ μας διακρινεται για την αλληλοβοηθεια των μελων του και εχω εισπραξει αρκετη βοηθεια απο πολλους εδω μεσα
Δεν μπορω να παω αντιθετα στο ρευμα .sarcastic.
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια

Αντε να βαλω καμια τουφεκια γιατι μια βδομαδα χωρις αμαξι βαρεσα μπιελα, ολες ειναι 61 μετρα με kicks xfull ωρα 12 και 31 βαθμους
Percorso no5
oi3ZBZK.jpg

Lambro feltro 34gr no5
wEWUYT0.jpg

Percorso no6 απλα κορυφη για μενα
4555R9l.jpg

Percorso και ξερό ψωμί.μακραν για μένα το καλύτερο 36αρι αυτή τη στιγμή που κυκλοφορει
Οντως ειναι φοβερο, το 6αρι παντως τη φασσα την καπνιζει 60 και 65 μετρα, απλα πηρα κι ενα κουτι νο5 να κανω δοκιμη αλλα παλι 6αρι θα φορτωσω

Οντως ειναι φοβερο, το 6αρι παντως τη φασσα την καπνιζει 60 και 65 μετρα, απλα πηρα κι ενα κουτι νο5 να κανω δοκιμη αλλα παλι 6αρι θα φορτωσω
Κι εγώ θέλω να φορτώσω αλλά δεν υπάρχει σαλιο.μπορει να κλέψω να πάρω 3 κουτάκια τώρα.θα δουμε

Status
Not open for further replies.
Back