Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα 5αρια φιλε αλεξ ειναι οτι πρεπει για φασσες σε μακρινες αποστασης.
Αν τουφεκισης φασσα με 5αρι σε μακρινη αποσταση θα δεις τι διαφορα σε σχεση με το 6.
Εγω δουλευω πιο πολυ το 5αρι γιατι σε μακρινες βολες δεν παιζεται... παιρνεις πουλια σε φοβερες αποστασης,
καμια σχεση με το 6αρι.
Γιωργο δεν εχω παραπονο απ το 6αρι, ειδικα με το kicks τις ριχνει ξερες ακομα και στα 65 μετρα, μιλαμε τωρα για πολλες τουφεκιες στα 60 και 65 οχι να τυχει μια φορα

Αμα σου πω οτι δεν το επιασα τι θα μου πεις;;; επρεπε να δοκιμασω εννοεις σε λιγοτερα μετρα για να βγαλω συμπερασμα?
Αν δεν εχεις αποτυπωμενη ολη την τουφεκια,δε μπορεις να γνωριζεις αν εχεις βαλει στο συγκεκριμενο χαρτονι τα περισσοτερα σκαγια που θα μπορουσες να βάλεις.
Να μην εισαι κεντρο.
Απο το ενα ή το αλλο νουμερο.
Μπορει να αδικεις καποιο απο τα δυο φυσιγγια.

Τα 5αρια φιλε αλεξ ειναι οτι πρεπει για φασσες σε μακρινες αποστασης.
Αν τουφεκισης φασσα με 5αρι σε μακρινη αποσταση θα δεις τι διαφορα σε σχεση με το 6.
Εγω δουλευω πιο πολυ το 5αρι γιατι σε μακρινες βολες δεν παιζεται... παιρνεις πουλια σε φοβερες αποστασης,
καμια σχεση με το 6αρι.
Συμφωνώ. Το 5αρακι είναι τούμπανο. Εχει διατρηση, μενουσες και δίνει ακαριαιες καταβολές
Προσωπική εκτίμηση.

Mε το 5 πιστευω θα δεις καλυτερα αποτελεσματα δοκιμασε δεν χανεις τιποτα....
δοκιμασε επισης και το Β&P F2 LONG RANGE 36gr. ειναι και αυτο φοβερο. .well done.
Το ειχα δοκιμασει περυσι αλλα δεν επιανε την συγκεντρωση του percorso
Αν δεν εχεις αποτυπωμενη ολη την τουφεκια,δε μπορεις να γνωριζεις αν εχεις βαλει στο συγκεκριμενο χαρτονι τα περισσοτερα σκαγια που θα μπορουσες να βάλεις.
Να μην εισαι κεντρο.
Απο το ενα ή το αλλο νουμερο.
Μπορει να αδικεις καποιο απο τα δυο φυσιγγια.
Τωρα μου λυθηκαν οι αποριες.well done.

Γιωργο δεν εχω παραπονο απ το 6αρι, ειδικα με το kicks τις ριχνει ξερες ακομα και στα 65 μετρα, μιλαμε τωρα για πολλες τουφεκιες στα 60 και 65 οχι να τυχει μια φορα
Δοκίμασε το mygra colombaccio με αποσπώμενο συγκεντρωτήρα βγαίνει μόνο Νο5.5 με 5% αντιμόνιο, εκεί να δεις γαμ@@ τις φάσσες

Το #5 θα δωσει καποια μακρυνα πουλια και πιθανοτατα,θα στερησει καποια κοντινα.
Οχι μονο λογω λιγοτερων σκαγιων στο ιδιο βαρος γομωσης,μα και πιο κλειστης ροζετας.
Ειναι θεμα σκοπευτικης δεινοτητας και ψυχραιμιας.
Το #6 εχει επαρκεια για μακρυνες τουφεκιες.
Χρειαζεται σκληρο σκαγι και συγκρατημενες αρχικες ταχυτητες.
Λεγοντας 6,εννοουμε 6!
Κατι σε Φ2.70-75mm.
Στην αγορα μας,αυτο που πουλιεται για #6,ειναι κατα κανονα Φ2.60mm.
Ητοι....6 1/2...

Δοκίμασε το mygra colombaccio με αποσπώμενο συγκεντρωτήρα βγαίνει μόνο Νο5.5 με 5% αντιμόνιο, εκεί να δεις γαμ@@ τις φάσσες
Εχει παει 15 ευρω το συγκεκριμενο Νικολη και δεν ξερω αν οντως αξιζει περισσοτερο απ το percorso
Το #5 θα δωσει καποια μακρυνα πουλια και πιθανοτατα,θα στερησει καποια κοντινα.
Οχι μονο λογω λιγοτερων σκαγιων στο ιδιο βαρος γομωσης,μα και πιο κλειστης ροζετας.
Ειναι θεμα σκοπευτικης δεινοτητας και ψυχραιμιας.
Το #6 εχει επαρκεια για μακρυνες τουφεκιες.
Χρειαζεται σκληρο σκαγι και συγκρατημενες αρχικες ταχυτητες.
Λεγοντας 6,εννοουμε 6!
Κατι σε Φ2.70-75mm.
Στην αγορα μας,αυτο που πουλιεται για #6,ειναι κατα κανονα Φ2.60mm.
Ητοι....6 1/2...
Δηλαδη και το percorso no 6 ειναι 6 1/2 στην ουσια?

Στην διάτρηση και στην συγκέντρωση το mygra ειναι καλύτερο και ταχύτερο απο το percorso no6 λόγο αντιμονίου.
Αν τύχη να τα ρίχνει γνωστός σου δοκίμασε ένα δύο να μας πεις εντυπώσεις.
Είναι ακριβά στην Ελλάδα.

Στην διάτρηση και στην συγκέντρωση το mygra ειναι καλύτερο και ταχύτερο απο το percorso no6 λόγο αντιμονίου.
Αν τύχη να τα ρίχνει γνωστός σου δοκίμασε ένα δύο να μας πεις εντυπώσεις.
Είναι ακριβά στην Ελλάδα.
Πισω μου σ'εχω σατανα....yel. δεν τα ριχνει κανενας αλλα μπορει να παρω ενα κουτι για δοκιμη

Εμένα μου φάνηκε για πιο δυνατό από 680 bar. Είναι πάντως φυσιγγάρα, μεγάλες ταχύτητες και φοβερή δύναμη κρούσης. Υπάρχει φόβος για κάποιον που έχει συνηθίσει να παίρνει μακρινά πουλιά με συμβατικά φυσίγγια, με αυτό να βγαίνει μπροστά. Επίσης είμαι σίγουρος πως θέλει χαμηλές θερμοκρασίες, δεν νομίζω ότι κάνει για μπασίματα...το overkilling υπάρχει και συμβαίνει :cool:

10455ra.jpg
. ..25 μετρα με μαξους και ανακοντα φυσηγγι 32 γρ.

Status
Not open for further replies.
Back