Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αλέξανδρε, τα percorso δεν τα ξέρω καθόλου αλλά για τα condor που τα ξέρω πολύ καλά, σου προτείνω να ξανακάνεις τη δοκιμή σε θερμοκρασία το ανώτερο 10 βαθμούς κελσίου και κάτω ώστε να έχεις πιο ασφαλές συμπέρασμα.
Μεχρι να παει Χρηστο 10 βαθμους η θερμοκρασια εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας...λογικα και τα δυο φυσιγγια σε πιο κρυο καιρο θα εχουν πιο σφιχτες συγκεντρωσεις, χθες εκανα τη δοκιμη με 33 βαθμους

Alex σκορπάνε αυτη την εποχή τα βαριά φυσίγγια και θα βγάλεις και λάθος συμπεράσματα, και εγω θέλω βα ρίξω κάποια 36αρια για δοκιμή αλλα κρατιέμαι :D
Οκ θα τα δοκιμασω παλι οταν αρχισουν τα κρυα Κωστα, αν και ακομα και τωρα μια χαρα ειναι οι τουφεκιες

Οκ θα τα δοκιμασω παλι οταν αρχισουν τα κρυα Κωστα, αν και ακομα και τωρα μια χαρα ειναι οι τουφεκιες

Οι τουφεκιές φαίνονται ωραίες αλλά όχι αυτές που πρέπει :D
Αδικούνται πολύ οι βαριές γομώσεις αυτή την εποχή! Τέλος Οκτώβρη που θα αρχίσει να πέφτει πιο πολύ η θερμοκρασία θα έχεις πιο σωστές αποτυπώσεις.
Εγώ συνήθιζα να κυνηγάω με 36γρ φυσίγγια από Αύγουστο σε Φλεβάρη....εκτός τις σφαλιάρες που έτρωγα από το κλώτσημα έχανα και πολλά θηράματα και από το σκόρπισμα και το overkilling...μετά έβαλα λίγο μυαλό παραπάνω :D

Alex σκορπάνε αυτη την εποχή τα βαριά φυσίγγια και θα βγάλεις και λάθος συμπεράσματα, και εγω θέλω βα ρίξω κάποια 36αρια για δοκιμή αλλα κρατιέμαι :D
περιμενε εσυ εχουμε καιρο ακομα εχω ετοιμα χαρτονια να δοκιμασουμε.terror.

Άλεξ για τα δεδομένα της εποχής και τα 51 μέτρα της δοκιμής είσαι μια χαρά. Το περκοσο είναι λίγο καλύτερο. Αλλά και το κοντορ μια χαρά φαίνεται δώστου ευκαιρίες
Εχω 2.5 κουτια condor no5 απο περυσι και σιγουρα θα τα ριξω φετος, το percorso no6 παντως περυσι δεν με πουλησε ποτε, φετος θα δοκιμασω και το νο5 γι αυτο εκανα και τις δοκιμες.

35 βήματα μεγάλα δικά μου,,,έχουμε και ένα μποι .yelling.

φυσίγγια ότι γράφω σε Νο8
IMG_20180903_192843.jpg

IMG_20180903_192843.jpg
Φοβερη συγκετρωση κ 30μ να ειναι παλι πολυ συγκετρωτικη, δεν ξερω κ του Ρουμελιωτη που ειχα παρει περσι μια κασα σε 32γρ υπερβολικη κ σε αυτα η συγκεντρωση τους, μαλον οι πελοπονησιοι εχουν βρει καλες συνταγες, η κατι παιζει με τους συγκεντρωτηρες!.big smile.

Ε καλα μη βαρατε, ηθελα να δω αν κρατανε συγκεντρωση τοσο μακρια η ηταν μουφα το βιντεακι, για ελαφια προοριζοταν το τεστ που εκανε ο τυπος. Δεν εχω εμπειριες στο γουρουνι γιατι δεν παω, αλλα τα συγκεκριμενα 15βολα χρειαζονται πιστευω και για αλλα τριχωτα....well done.
λαγο ομως μπωρει να χτυπηση καπιος στα 80 μετρα , που με τα σκαγια ,ουτε καν σηκωνης το τουφεκι σε αυτα τα μετρα

IMG_20180903_192843.jpg
Πολύ ωραία ντουφεκιά , ωραίο μπαρούτι το PSB5
Στο τελευταίο Dubai sporting grand prix όλοι έριχναν το ίδιο φυσίγγι (ιταλια ) PSB5 1.37 x28
Παύλο τι καψύλι κ βύσμα (ύψος) της έχει ;
M΄.αρεσε πολύ .

Last edited:
ναι Μάνο καινούργιο είναι το κινητό .sarcastic.

Κώστα πριν το αγοράσω σαν φυσίγγι μου είχε πει ο Κουτουζής ότι είναι συγκεντρωτικό ,,,του λέω δικέ μου στείλε αχαχαχα !
Παυλο αμα κανεις περπατητο θελει κυληνδρο, εγω δεν εχω κυληνδρο κ τα δουλευα με 4* κ βαραγαν σαν ειχα 3*

λαγο ομως μπωρει να χτυπηση καπιος στα 80 μετρα , που με τα σκαγια ,ουτε καν σηκωνης το τουφεκι σε αυτα τα μετρα
Στο μυαλο μου εισαι Νικολα, αρκει βεβαια να υπαρχει και η ασφαλεια, δηλαδη σε μια μεγαλη λακα ανετα του ριχνεις τοσο μακρια.

Πολύ ωραία ντουφεκιά , ωραίο μπαρούτι το PSB5
Στο τελευταίο Dubai sporting grand prix όλοι έριχναν το ίδιο φυσίγγι (ιταλια ) PSB5 1.37 x28
Παύλο τι καψύλι κ βύσμα (ύψος) της έχει ;
M΄.αρεσε πολύ .

Λάμπη εδώ έχω ανοίξει ένα φυσίγγι για παρουσίαση
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γνώμες-φυσιγγίων.1142/page-110#post-320706

Η κανη της Fabarm γαζωνει αλλα πιστευω ειναι και το φυσιγγακι φοβερο, ειναι αυτο που εχει μια τσιχλα απ εξω το κουτι?

αυτό είναι Άλεξ στο κόκκινο κουτί με την τσίχλα,,,,στο λινκ που έβαλα πιο πάνω το έχω ανοίξει

Status
Not open for further replies.
Back