Οκ ευχαριστω, αν θυμαμαι καλα ειχα παρει ενα κουτι περυσι για δοκιμη εκτος και αν εχει κι αλλα σε πρασινο καλυκα, θα κοιταξω το βραδυ που θα σχολασωαυτό είναι Άλεξ στο κόκκινο κουτί με την τσίχλα,,,,στο λινκ που έβαλα πιο πάνω το έχω ανοίξει
Οκ ευχαριστω, αν θυμαμαι καλα ειχα παρει ενα κουτι περυσι για δοκιμη εκτος και αν εχει κι αλλα σε πρασινο καλυκα, θα κοιταξω το βραδυ που θα σχολασωαυτό είναι Άλεξ στο κόκκινο κουτί με την τσίχλα,,,,στο λινκ που έβαλα πιο πάνω το έχω ανοίξει
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει.....PSB5 1.37 x28
Καποιο με csb5?Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει.....
ΑκριβώςΚαποιο με csb5?
Μονο 50 μετρα πηρες;;;;; που να φτασει!!!επειδή ήταν άβολο να κάνω μετρήσεις με σπάγγο που είχα μετρημένο από το σπίτι σε διάφορα μήκη,φεύγοντας από το μαγαζί πέρασα από τα praktiker και αγόρασα μετροταινία μπας και καταφέρω αυριο πρωι πρωι να ρίξω 2-3 φυσίγγια με το L4S
αναμείνατε στις οθόνες σας
Ανάλογα το όπλο, το φυσίγγι, το θήραμα, το τσοκ, το κοντάκι, το σκάγι και τέλος την σκοπευτική ικανότητα.Αραγες πόσοι από εμάς μπορούν να έχουν επιτυχίες στα πάνω από 50 μέτρα ;;;;;
Ξεχασες το πιο σημαντικο αλλα δεν στο λεω θα το βρεις μονος σουΑνάλογα το όπλο, το φυσίγγι, το θήραμα, το τσοκ, το κοντάκι, το σκάγι και τέλος την σκοπευτική ικανότητα.
Ποια 50μ,ρε Λευτερη??Αραγες πόσοι από εμάς μπορούν να έχουν επιτυχίες στα πάνω από 50 μέτρα ;;;;;
Ποια 50μ,ρε Λευτερη??
Με διασπορας θα παλευουμε??
Εγώ για τα 50 βάζω του Θώδη που κρατάει λίγο παραπάνω χσχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ποια 50μ,ρε Λευτερη??
Με διασπορας θα παλευουμε??