Η πρωτη μου εφηγε δεξια και κατο..και τα δυο φυσηγγια ειναι ιδιογωμοση
Οπως καταλαβες Ηλια στα 25 μετρα θα το ανατιναξεις το πλι...και στα 38 παλι σουρωτηρι θα γινει. Εχεις πολλα μετρα ακομα με τον συγκεκριμενο συνδιασμο, τι νουμερο ειναι το φυσιγγι?Η πρωτη μου εφηγε δεξια και κατο..και τα δυο φυσηγγια ειναι ιδιογωμοση
Στα 32 γρ.η δευτερη ειναι 9αρι στην πρωτη δεν θυμαμε ειναι απο παλιο στοκ η 8 η 9.Οπως καταλαβες Ηλια στα 25 μετρα θα το ανατιναξεις το πλι...και στα 38 παλι σουρωτηρι θα γινει. Εχεις πολλα μετρα ακομα με τον συγκεκριμενο συνδιασμο, τι νουμερο ειναι το φυσιγγι?
Λόγο αντιμονιού τα σκληρά σκάγια κλωτσάνε, δεν έχουν την ελαστικότητα των κανονικών σκαγιών οπότε η αδράνεια τους ελευθερώνει μεγαλύτερη δύναμη στον ώμο μας στην εκκίνηση τους.Εμένα μου φάνηκε για πιο δυνατό από 680 bar. Είναι πάντως φυσιγγάρα, μεγάλες ταχύτητες και φοβερή δύναμη κρούσης. Υπάρχει φόβος για κάποιον που έχει συνηθίσει να παίρνει μακρινά πουλιά με συμβατικά φυσίγγια, με αυτό να βγαίνει μπροστά. Επίσης είμαι σίγουρος πως θέλει χαμηλές θερμοκρασίες, δεν νομίζω ότι κάνει για μπασίματα...το overkilling υπάρχει και συμβαίνει
Και στον δικό μου το mid θα είναι ακριβώς 7/10.....μήπως από u3/u3 σε mid/long ...γίνω λίγο υπερβολικός;Το mid range πρεπει να εχει τελειωμα 18.15mm.
Σε αυλο 18.70 ειναι 5.5/10.
Κλειστο 3*.
Σε 18.40 ειναι 2.5/10.
Ακριβως 1/4 chokes.
Δεν εχεις αναγκη εσυ...Και στον δικό μου το mid θα είναι ακριβώς 7/10.....μήπως από u3/u3 σε mid/long ...γίνω λίγο υπερβολικός;
Όλοι πίνουν νερό στο όνομα τους, λες εμένα να μην μου κάνουν;Δεν εχεις αναγκη εσυ...
Κοιτα μονο μην ψαχνεις ακρη απο αμερικα για να ψωνισεις....U3!
Μπα δεν νομιζω να θελει κατι Βασιλη γιατι εριξα και δευτερη τουφεκια που ηταν λιγο πιο πανω, δεν ξερω και πως ακριβως κανουμε το τεστ, εγω επωμισα γρηγορα και εβαλα το οπλο πανω χωρις καλα καλα να σημαδεψω, οπως ριχνουμε τις μπηχτες τουφεκιες που λεμε. Πουλια δυσκολα χανω σε νορμαλ αποστασεις αρα πιστευω μου ερχεται καλα το οπλοΊιισως το σήκωνα εγώ ένα κλικ!
Καπου το εχει ανεβασει ο Παυλος, νομιζω στο γνωμες φυσιγγιωνΠαιδιά καλημέρα σε όλους ,μήπως κάποιος μπορεί να μου πει το σεταρισμα του Ρουμελιώτη στα 32 gr με την psb
Αυτο μπορεσα να βρω Του ρουμελιοτη εχει csb1 1,65×32 με καρδαρα σε ισπανικο καλυκα =.ρελιασμα 58,5Το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω !
Αλέξανδρε, τα percorso δεν τα ξέρω καθόλου αλλά για τα condor που τα ξέρω πολύ καλά, σου προτείνω να ξανακάνεις τη δοκιμή σε θερμοκρασία το ανώτερο 10 βαθμούς κελσίου και κάτω ώστε να έχεις πιο ασφαλές συμπέρασμα.Τελικα ποια απο τις δυο τουφεκιες βλεπετε καλυτερη? Percorso η condor? Απο ταχυτητα παντως μου φανηκαν το ιδιο, μου εκανε εντυπωση χθες ο συγκεντρωτηρας του percorso που ενω ηταν δαγκωμενος απ το kicks πηγε 40 μετρα. Του condor ειχε παει καπου στα 30 με τα πτερυγια διπλωμενα ολα προς τα πισω
Ευχαριστώ !!Αυτο μπορεσα να βρω Του ρουμελιοτη εχει csb1 1,65×32 με καρδαρα σε ισπανικο καλυκα =.ρελιασμα 58,5