Ισπανικό δείχνει κιαυτο.καλυκας FIM πυρητηδα πιθανον η 206S , καψουλι δεν ξερουμε
για 34 γραμμαρια πολυ καλη τιμηΔεν είχα μαζί μου στο βουνό κι άλλα χαρτιά ,ώστε να εριχνα και δευτερο ή και τρίτο απο το καθένα.
Θα το ξαναρίξω όμως σε χαρτί με την πρώτη ευκαιρία για να το τεστάρω και πάλι.
Η σχέση απόδοσης τιμής για το συγκεκριμένο και πάντα σε σχεση με κάποια πολύ ακριβότερα , είναι καταπληκτική.
Νομίζω 7 ή 7,50€
Επειδή μου τα αγόρασε ο Κώστας τον Σεπτέμβρη , εχω μια επιφύλαξη .Μπορεί και να κάνω λάθος .Θα μας το επιβεβαιώσει.για 34 γραμμαρια πολυ καλη τιμη
Ισως " 6αρι",Φ 2.60 mm.Φυσίγγι ...40 γραμμαρίων με 356σκαγια μέσα....τι νούμερο είναι???πάντως για πενταρι που το πήρα δεν....
Πώς να εμπιστευτείς ξανά μια τέτοια εταιρεία που τα πενταρια της δεν είναι ούτε καν 2.8 αλλά 2.6 όπως λες?κ η τιμή του ...14.5€ μονόδρομος για μένα τα φυσίγγια εξωτερικού.....το ωραίο ξέχασα....σε επικοινωνία μαζί τους ....μου γράψαμε αυτολεξεί...ότι ουδέποτε θα κάναμε κάτι τέτοιο στη ναυαρχίδα της εταιρείας μας!καλό???Ισως " 6αρι",Φ 2.60 mm.
Δηλαδή στα υπόλοιπα το κάνουν; thinkΠώς να εμπιστευτείς ξανά μια τέτοια εταιρεία που τα πενταρια της δεν είναι ούτε καν 2.8 αλλά 2.6 όπως λες?κ η τιμή του ...14.5€ μονόδρομος για μένα τα φυσίγγια εξωτερικού.....το ωραίο ξέχασα....σε επικοινωνία μαζί τους ....μου γράψαμε αυτολεξεί...ότι ουδέποτε θα κάναμε κάτι τέτοιο στη ναυαρχίδα της εταιρείας μας!καλό???
Εεε ρε Γιαννη....Πώς να εμπιστευτείς ξανά μια τέτοια εταιρεία που τα πενταρια της δεν είναι ούτε καν 2.8 αλλά 2.6 όπως λες?κ η τιμή του ...14.5€ μονόδρομος για μένα τα φυσίγγια εξωτερικού.....το ωραίο ξέχασα....σε επικοινωνία μαζί τους ....μου γράψαμε αυτολεξεί...ότι ουδέποτε θα κάναμε κάτι τέτοιο στη ναυαρχίδα της εταιρείας μας!καλό???
Δημήτρη 8,50€ είναι η τιμή που τα αγόρασα. Επειδή και εγώ φέτος το δοκίμασα πρώτη φορά σε μακρινές τουφεκιές που έκανα σε φάσσα και παπί είδα να παίρνουν αρκετά σκαγια τα πουλιά για την απόσταση και δεν πήρα κανένα ζωντανό...Επειδή μου τα αγόρασε ο Κώστας τον Σεπτέμβρη , εχω μια επιφύλαξη .Μπορεί και να κάνω λάθος .Θα μας το επιβεβαιώσει.
Εν ολίγοις σε αμφισβήτησαν και μάλιστα ευθέως ......
....μου γράψαμε αυτολεξεί...ότι ουδέποτε θα κάναμε κάτι τέτοιο στη ναυαρχίδα της εταιρείας μας!καλό???
Λες κ είναι εικόνα που θα πρέπει να ενωσεις τις τελιες....μέτρια πολύ....η γνώμη σου???Σημερινή δοκιμή με φυσίγγι που μου κίνησε το ενδιαφέρον ύστερα από την δοκιμή του κ.Δημήτρη (dim63)σε στόχο 80*58 εκ. ύψος και πλάτος αντίστοιχα.Αποσταση 36μέτρα 142 σκάγια εντός στόχου όπλο FABARM Eurolionmk2 με μήκος κάννης 61 εκ.τσοκ3*(5/10) μαμίσιο +5 εκατοστα έσω-εξω και αυλό 18,8mm.Φυσίγγι gorilla 34 n6