Καλοριζικη Γιαννη καλες τουφεκιες..
Θανάση, μήπως γνωριζεις ποιος τυπος τσοκ ταιριάζει σε s.pose Verney Carron Sagittaire NT Becassier;Όλες οι κατανομές είναι απόδειξη πόσο καλά δουλεύουν στο υπόψη όπλο (και όχι μόνο). Και σε Breda TITANO, Remington 1100, Verney Carron ταιριάζουν. Η βυσμάτωση είναι ίσως ιδανική.
Καλοριζικο Γιαννη, με πολλες κι αξεχαστες τουφεκιες!Ηρθε το imbala που περίμενα,και δε κρατιόμουνα μεσα στη ζέστη,πήγα να του πάρω το βάπτισμα του πυρός
Να΄σαι καλά φίλε,μου αρέσει η αίσθηση στα χέρια,στοιβαρό και με καλό κρατημα,είχα δοκιμάσει και τη ξύλινη έκδοση,αυτό εχει καλύτερο ΄΄κράτημα΄΄,αυτή την εντύπωση μου δίνει τουλάχιστον.Πολύ ωραίες βαφές σε βάση και κάννη,πολύ καλά τα πολυμερικά μέρη, πάπια και πιστολοιδης λαβή δίνουν ωραια αίσθηση στο πιάσιμο.Ερχεται ωραία στον ώμο, η πρωτη εντύπωση ειναι πως δε χρειάζομαι καποια αλλαγή στις φλάτζες,μου πέφτει πολύ ωραία.Στη τουφεκιά αφήνει μια ''ξερή'' και κοφτή αίσθηση με υπαρκτό αλλά ανεκτό λάκτισμα.Είχε και 30 βαθμούς βεβαια τωρα το απόγευμα, και οσο να το κάνεις η αίσθηση ειναι διαφορετική απο οτι στις κυνηγετικές συνθήκες.Αυριο θα ''μπω'' στα ενδότερα να λύσω κλείστρο,σκανδάλη ,και απο βδομάδα ισως ανέβω σκοπευτήριο να ρίξω και καμια πούλα να το δούμε και στο πεδίοΚαλοριχτο να ειναι φιλε! Φαινεται οτι βγαζει καλες τουφεκιες!! Πως σου φανηκε σαν οπλο?
Καλοριζικο!Ηρθε το imbala που περίμενα,και δε κρατιόμουνα μεσα στη ζέστη,πήγα να του πάρω το βάπτισμα του πυρός
Καλοριζικο Γιαννη, με πολλες κι αξεχαστες τουφεκιες!
Ευχαριστώ παίδες, ανοίξαμε δουλειές καλοκαιριάτικαΚαλοριζικο!
Οι δυο τελευτες παρα πολυ καλες δεν το περιμενα για να πω την αληθεια
Καλορίζικο Γιάννη!Ηρθε το imbala που περίμενα,και δε κρατιόμουνα μεσα στη ζέστη,πήγα να του πάρω το βάπτισμα του πυρός
Εαν δεν σου ειναι κοπος εκει στο καθαρισμα τραβα και καμια φωτο απο το κλειστρο, καννη, βαση σκανδαλη να την χαζεψουμε λιγοΝα΄σαι καλά φίλε,μου αρέσει η αίσθηση στα χέρια,στοιβαρό και με καλό κρατημα,είχα δοκιμάσει και τη ξύλινη έκδοση,αυτό εχει καλύτερο ΄΄κράτημα΄΄,αυτή την εντύπωση μου δίνει τουλάχιστον.Πολύ ωραίες βαφές σε βάση και κάννη,πολύ καλά τα πολυμερικά μέρη, πάπια και πιστολοιδης λαβή δίνουν ωραια αίσθηση στο πιάσιμο.Ερχεται ωραία στον ώμο, η πρωτη εντύπωση ειναι πως δε χρειάζομαι καποια αλλαγή στις φλάτζες,μου πέφτει πολύ ωραία.Στη τουφεκιά αφήνει μια ''ξερή'' και κοφτή αίσθηση με υπαρκτό αλλά ανεκτό λάκτισμα.Είχε και 30 βαθμούς βεβαια τωρα το απόγευμα, και οσο να το κάνεις η αίσθηση ειναι διαφορετική απο οτι στις κυνηγετικές συνθήκες.Αυριο θα ''μπω'' στα ενδότερα να λύσω κλείστρο,σκανδάλη ,και απο βδομάδα ισως ανέβω σκοπευτήριο να ρίξω και καμια πούλα να το δούμε και στο πεδίο
Καλορίζικο.ειδα πολύ ωραίες τουφεκιεςΗρθε το imbala που περίμενα,και δε κρατιόμουνα μεσα στη ζέστη,πήγα να του πάρω το βάπτισμα του πυρός
Πρέπει να ανέβεις λιγο βόρεια φέτος να κυνηγήσεις λιγο Φασσα φέτος για να τέσταρεις το εργαλείο σου τιποτα αλλο δεν εχω να πω!!Καλημέρα κύριοι.σημερα έχουμε επισκέπτες από Λασίθι και Αθήνα Νικολή και Θεόφραστο και ήρθαμε για καφεδάκι στο σκοπευτήριο.με την ευκαιρία έριξα και 3 φυσιγγακια ιδιογομωσης στον πίνακα των φίλων μύρου και Νικολή.για να τα δούμε λοιπόν.οπλο δοκιμής beretta a350 τσοκ lm.οι τουφεκιές είναι στα 35 μέτρα
1ο φυσιγγι του μυρου με psb1 1,65*31 νο 9
2ο φυσιγγι πάλι του μύρου με granular 1,45*28 νο 8,5
3ο φυσιγγι του Νικολή με psb1 1,70*33 νο 6
Λεπτομέρειες για περαιτέρω απ' τους κατασκευαστές
Άσε γιατί τωρα έχω μπει στο τρυπακι για παραγγελία σε psb1Πρέπει να ανέβεις λιγο βόρεια φέτος να κυνηγήσεις λιγο Φασσα φέτος για να τέσταρεις το εργαλείο σου τιποτα αλλο δεν εχω να πω!!
ΒεβαιωςΟι Ισπανικες πυριτιδες ειναι για ολους τους καιρους?? (Ειμαι Ασχετος γιαυτο ρωταω)
Δεν υστερουν δλδ σε κατι απο τις κλασσικες..Βεβαιως
Καλορίζικο και καλοτούφεκο ....Ηρθε το imbala που περίμενα,και δε κρατιόμουνα μεσα στη ζέστη,πήγα να του πάρω το βάπτισμα του πυρός