Σ΄ευχαριστώ Νικολή !Να την χαίρεσαι Γιάννη!
Σ΄ευχαριστώ Νικολή !Να την χαίρεσαι Γιάννη!
....άσε το full στην ακρη !Λίγες δοκιμές ακόμα σήμερα με αρκετή κουφόβραση τώρα το σούρουπο
Ωραίες τουφεκιες! Λαμβάνοντας υποψη τον συνδυασμο απόστασης-τσοκ-φυσιγγίου, περισσοτερο μου άρεσε η τελευταια εικονα της τουφεκιας με τσοκ ***Λίγες δοκιμές ακόμα σήμερα με αρκετή κουφόβραση τώρα το σούρουπο
Aπο τ΄αγαπημένα βύσματα η μάλλινηΗ μαληνη καλητερη απο ολες
....άσε το full στην ακρη !
Νικολή 4/10 είναι η δεξιά; Και η αριστερή πόσο είναι;Φυσίγγι ιδιογόμωσης με granular 32γρ νο8 συγκεντρωτήρα με φελλό, δεξιά κάννη σταθερό τσόκ 18,2 στον 18.6 αυλό. Θερμοκρασία 32-33 βαθμούς, μαλακό στην ανάκρουση. 36μ.
17.8 η αριστερήΝικολή 4/10 είναι η δεξιά; Και η αριστερή πόσο είναι;
Θανάση, ευχαριστώ για την απάντηση. Το Verney Carron που κατέχω, έχει την κάτω κάνη 5* σταθερά, και στην πάνω έχω τσοκ 3*,4*,5*. Κυνηγάω συνήθως ορτύκι, μπεκάτσα με επανιέλ και τσίχλες περπατητό. Θα ήθελα να δοκιμάσω και τσοκ 2* ή 1* για μακρινές βολές σε τρυγόνια ή κορακοειδή. Πιθανόν να κατέβω Αθήνα τον Ιούλιο και θα ρωτήσω στον Παπαδάκη τι υπάρχει από τσοκ.Μόνο τα Hastings θα ταιριάξουν σε Verney Carron, από πλευράς μετάλλου και προσαρμογών. Το θέμα είναι τι προσπαθεί να πετύχει σε σχέση με αυτά που έχει, διότι συνήθως αυτό επιτυγχάνεται πιο εύκολα με το κατάλληλο φυσίγγι. https://www.hastingsdistribution.com/index.php?l=product_list&c=2
Γιατί νομίζω ότι ήταν 1\4 και 3/4; Βγάζει 4/10 σε σταθερό;17.8 η αριστερή
Θανάση, ευχαριστώ για την απάντηση. Το Verney Carron που κατέχω, έχει την κάτω κάνη 5* σταθερά, και στην πάνω έχω τσοκ 3*,4*,5*. Κυνηγάω συνήθως ορτύκι, μπεκάτσα με επανιέλ και τσίχλες περπατητό. Θα ήθελα να δοκιμάσω και τσοκ 2* ή 1* για μακρινές βολές σε τρυγόνια ή κορακοειδή. Πιθανόν να κατέβω Αθήνα τον Ιούλιο και θα ρωτήσω στον Παπαδάκη τι υπάρχει από τσοκ.
Όπως και ναχει ευχαριστώ ...
Από δύναμη πως το είδες;;Eίπα να αρχίζω να του...ξεντώνω καμιά βίδα σιγά σιγάΜG2, 36 gr,ΘΩΔΗ 18, σκάγια κατι ανάμεσα σε 3αρια και 4αρια, βγαίνουν 5 στο γραμμάριο.40 μετρα 2 αστρα τσοκ
Ρε φιλε ωραιες τουφεκιες βγαζει...Eίπα να αρχίζω να του...ξεντώνω καμιά βίδα σιγά σιγάΜG2, 36 gr,ΘΩΔΗ 18, σκάγια κατι ανάμεσα σε 3αρια και 4αρια, βγαίνουν 5 στο γραμμάριο.40 μετρα 2 αστρα τσοκ
Δε θέλω να λέω υπεβολές...αλλά κυριολεκτικά μου δίνει την εντύπωση πως θα πετάξει κατω το πίνακα !!!Από δύναμη πως το είδες;;