Αυτό που λες από τα δικά μου όπλα μόνο με το 682 το έχω δει με κανένα αλλο...ειδικά από καραμπίνα δεν έχει τυχει...Δε θέλω να λέω υπεβολές...αλλά κυριολεκτικά μου δίνει την εντύπωση πως θα πετάξει κατω το πίνακα !!!
Αυτό που λες από τα δικά μου όπλα μόνο με το 682 το έχω δει με κανένα αλλο...ειδικά από καραμπίνα δεν έχει τυχει...Δε θέλω να λέω υπεβολές...αλλά κυριολεκτικά μου δίνει την εντύπωση πως θα πετάξει κατω το πίνακα !!!
Φαινεται απο το αποτυπωμα οτι ειναι δυνατες οι τουφεκιεςΔε θέλω να λέω υπεβολές...αλλά κυριολεκτικά μου δίνει την εντύπωση πως θα πετάξει κατω το πίνακα !!!
Τη το πέρασες μωρέ καινούριο όπλο που θα του ξεντώσεις τις βίδες...;;Eίπα να αρχίζω να του...ξεντώνω καμιά βίδα σιγά σιγάΜG2, 36 gr,ΘΩΔΗ 18, σκάγια κατι ανάμεσα σε 3αρια και 4αρια, βγαίνουν 5 στο γραμμάριο.40 μετρα 2 αστρα τσοκ
Τι σεταπ έκανες Γιάννη ;Eίπα να αρχίζω να του...ξεντώνω καμιά βίδα σιγά σιγάΜG2, 36 gr,ΘΩΔΗ 18, σκάγια κατι ανάμεσα σε 3αρια και 4αρια, βγαίνουν 5 στο γραμμάριο.40 μετρα 2 αστρα τσοκ
Για το φυσίγγι εννοώ οτι έχει πολύ δύναμη , μια και η MG2 είναι καινούργιο υλικό για τους περισσότερουςΑυτό που λες από τα δικά μου όπλα μόνο με το 682 το έχω δει με κανένα αλλο...ειδικά από καραμπίνα δεν έχει τυχει...
over 430 και στα δύοΘελω να δω ταχυτητες....γιατι κατι μου λεει εισαι χαμηλα....
2,10x36/ cx2000/12/70-8αστερο-58,00Τι σεταπ έκανες Γιάννη ;
over 430 και στα δύο
2,10x36/ cx2000/12/70-8αστερο-58,00
αμ δε βρίσκω κέντρο στα 40...φαντάσου στα 60 τι θα κάνω .Το έχω σκοπό να ανέβω,πρωτες δοκιμές κάνω,άσε καλοκαιριάτικα μη μου φύγει και κανα σφράγισμα.Το 2,10χ36+1,4 αλ. βρ. με θωδη που δοκίμασα είναι πολύ εντυπωσιακό στο πίνακα και σε συγκεντρωση αλλά κυρίως στη δύναμη που βγάζει,Ο ντραγκο ειχε την ιδια δυναμη αλλά πιο ανοιχτή τουφεκιά.Και σε 12/76 θα βγάζει ωραία γούστα φαντάζομαι.Ανεβα πιο ψηλα να δεις τα δοντια της Γιαννη... Μεχρι εκει ειδα οτι κανει οτι κ αλλες αντιστοιχα, απο εκει κ πανω εχει μια τρομερη αμεσοτητα στον πινακα στα 50 κ τα 60 μετρα...
Θεωρω παντως απο την αισθηση που μου εδωσε οτι εισαι λιγο χαμηλα σε ταχυτητες στα 2,10-36, δεν εχω μπορεσει να ταχογραφησω...
Επισης... Αγαπα τα μαλακα βυσματα στο φορτωμα...
Υ,γ Ωραιες τουφεκιες το Impala...
Πηγενετη στο 2,25 σε καλ76 με θοδη 20 και 40 γρ και 2 γρ βρωμη σε ν2 η 3 να παθεις πλακα το σεταπ το δουλευα πολυ 5 χρωνια πριν και ακομα θυμαμε τα καπνησματα που εκανε στα πρασηνα ειχα κανα δυο κιλα απο ενα φυλο ιταλο αλλα μετα δεν μου ξαναφερε δεν την εβρησκε ουτε αυτοςαμ δε βρίσκω κέντρο στα 40...φαντάσου στα 60 τι θα κάνω .Το έχω σκοπό να ανέβω,πρωτες δοκιμές κάνω,άσε καλοκαιριάτικα μη μου φύγει και κανα σφράγισμα.Το 2,10χ36+1,4 αλ. βρ. με θωδη που δοκίμασα είναι πολύ εντυπωσιακό στο πίνακα και σε συγκεντρωση αλλά κυρίως στη δύναμη που βγάζει,Ο ντραγκο ειχε την ιδια δυναμη αλλά πιο ανοιχτή τουφεκιά.Και σε 12/76 θα βγάζει ωραία γούστα φαντάζομαι.
Πηγενετη στο 2,25 σε καλ76 με θοδη 20 και 40 γρ και 2 γρ βρωμη σε ν2 η 3 να παθεις πλακα το σεταπ το δουλευα πολυ 5 χρωνια πριν και ακομα θυμαμε τα καπνησματα που εκανε στα πρασηνα ειχα κανα δυο κιλα απο ενα φυλο ιταλο αλλα μετα δεν μου ξαναφερε δεν την εβρησκε ουτε αυτος
Mέσα στο μυαλό μου είσαι !!! αυτό το 40+2 σκεφτόμουνα !!!.Πάντως και αυτο το 2,10χ36+1,4 ειναι απο τα πιο δυνατά που εχω δοκιμάσει...Πολύ θα ήθελα να βάλω καμιά φάσσα εκει μέσα έτσι να δω τι ξετίναγμα θα της έκανεΠηγενετη στο 2,25 σε καλ76 με θοδη 20 και 40 γρ και 2 γρ βρωμη σε ν2 η 3 να παθεις πλακα το σεταπ το δουλευα πολυ 5 χρωνια πριν και ακομα θυμαμε τα καπνησματα που εκανε στα πρασηνα ειχα κανα δυο κιλα απο ενα φυλο ιταλο αλλα μετα δεν μου ξαναφερε δεν την εβρησκε ουτε αυτος
Ελλαδα ρε και ευρωπη να υποστηρηζουμε, αντε και κανενα ρωσηκο που ειναι στην ιδια τυμη με τα Τουρκηκα , αλλα ειναι χρονια δοκημαζμενα και ειναι πολυ αξιοπιστα οπλα
Πηγενετη στο 2,25 σε καλ76 με θοδη 20 και 40 γρ και 2 γρ βρωμη σε ν2 η 3 να παθεις πλακα το σεταπ το δουλευα πολυ 5 χρωνια πριν και ακομα θυμαμε τα καπνησματα που εκανε στα πρασηνα ειχα κανα δυο κιλα απο ενα φυλο ιταλο αλλα μετα δεν μου ξαναφερε δεν την εβρησκε ουτε αυτος