D
Deleted member 2
Κώστα μήπως το φυσίγγι είχε 33γρ, γιατί τα 34γρ νο8 έχουν περίπου 530 σκάγια
Άνοιξα δύο f2 και μέτρησα 518 και 523 σκάγιαΚώστα μήπως το φυσίγγι είχε 33γρ, γιατί τα 34γρ νο8 έχουν περίπου 530 σκάγια
Στη beretta 391 urica 18.3 που έχω. Έχω μια αύξηση 5-10% στις περισσότερες περιπτώσεις δοκιμών αλλά όχι σε όλες. Να αναφέρω ότι οι περισσότερες δοκιμές μου γίνονται σε υψόμετρο 700μετρων περίπου και θερμοκρασία 10-15 βαθμών.Kωστε σε ποιο οπλο ειναι ο κωνος?
50 σκαγια παραπανω ειναι αξιοσημειωτη διαφορα, ειδικα αν αυτο το βλεπεις σταθερα να συμβαινει με διαφορα φυσιγγια...
Κώστα τουφεκιές με το μαμά 3 έχεις να μας βάλεις με τα ίδια φυσίγγια μετά τον κώνο?Η διαφορά στο express 32 που είναι από τα αγαπημένα μου τσιχλοφυσιγγα έφτασε στο +12% στη συγκέντρωση μετά την επιμήκυνση του κωνου πράγμα που δν συμβαίνει δυστυχώς και με το περκορσο που παρέμεινε σταθερό πριν και μετά την επέμβαση View attachment 1946View attachment 1947
Και ποιος ακριβώς είναι ο λόγος που χρησιμοποιείς το mid ακριβώς?εκεί ήθελα να καταληξω
Δεν έχει να κάνει.και στη δικιά μου που είναι 18,6 παίρνω πολύ καλύτερες τουφεκιές με το lm που αντιστοιχεί το mid.απλα το mid έχει λίγο περισσοτερη δύναμη στο σκότωμα.τιποτα παραπανω.τη διαφορά από τα δικά μου μαμά τη κάνει μόνο το kicksΜην ξεχνάμε ότι το anaconda mid σε 18,3 αυλο μέτρα συσφιξη μόλις 1,5/10
Δεν χρησιμοποιώ το mid αυτό κάθε αυτό απλά οι συγκεκριμένες δοκιμές έγιναν με το mid. Στα κλασσικά καρτέρια μου χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον το μαμά 3αρι μου. Το mid στο όπλο μου βγαίνει καθαρό 3.5αρι LM και το χρησιμοποιώ συνήθως σε ανοιχτά περπάτημα ή κλειστά καρτέρια περισσότερο.Και ποιος ακριβώς είναι ο λόγος που χρησιμοποιείς το mid ακριβώς?εκεί ήθελα να καταληξω
3.5αρι (LM) Βγαίνει ακριβώς ΆρηΜην ξεχνάμε ότι το anaconda mid σε 18,3 αυλο μέτρα συσφιξη μόλις 1,5/10
Και γιατί σε κλειστά καρτερια δε βάζεις το 4αρι σου?δε σε ικανοποιεί ή υπάρχει άλλος λόγος?ρωτάω γιατί είχα απ' τις πρώτες teknys που είχανε βγει με 18,4 αυλό δεν είχα κάνει κώνο και δεν είχα λόγο να χρησ. after marketΔεν χρησιμοποιώ το mid αυτό κάθε αυτό απλά οι συγκεκριμένες δοκιμές έγιναν με το mid. Στα κλασσικά καρτέρια μου χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον το μαμά 3αρι μου. Το mid στο όπλο μου βγαίνει καθαρό 3.5αρι LM και το χρησιμοποιώ συνήθως σε ανοιχτά περπάτημα ή κλειστά καρτέρια περισσότερο.
Θεωρείς την σχέση σκότωμα/φιλικο ως πΔεν έχει να κάνει.και στη δικιά μου που είναι 18,6 παίρνω πολύ καλύτερες τουφεκιές με το lm που αντιστοιχεί το mid.απλα το mid έχει λίγο περισσοτερη δύναμη στο σκότωμα.τιποτα παραπανω.τη διαφορά από τα δικά μου μαμά τη κάνει μόνο το kicks
Εκεί που σκοτώνει ακαριαία το mid το ****αρι μου μόνο τραυματίζει. Από αυτά που έχω δει στα σκότωματα το mid και το 3αρι μου έχουν το ίδιο βεληνεκές αν μπορούμε να το πούμε έτσι όσο και αν δν μπορώ να το εξηγήσω αυτό με την εικόνα στα χαρτιά δοκιμών συγκρίνοντας τα. Καλά τα kicks αλλά πολύ αυστηρά σκοπευτικα σε σχέση με paternmaster κατά τη γνώμη μουΚαι γιατί σε κλειστά καρτερια δε βάζεις το 4αρι σου?δε σε ικανοποιεί ή υπάρχει άλλος λόγος?
Οκ με καλυψες.ναι τα kicks είναι πολύ πιο αυστηρά αλλά ανταποκρίνονται σε πραγματικές συσφιξεις όχι όπως το mid που με την ίδια έξοδο στομίου απευθύνεται σε όλους τους αυλους και άρα δεν μπορεί να έχει την ίδια αποδοσηΘεωρείς την σχέση σκότωμα/φιλικο ως π
Εκεί που σκοτώνει ακαριαία το mid το ****αρι μου μόνο τραυματίζει. Από αυτά που έχω δει στα σκότωματα το mid και το 3αρι μου έχουν το ίδιο βεληνεκές αν μπορούμε να το πούμε έτσι όσο και αν δν μπορώ να το εξηγήσω αυτό με την εικόνα στα χαρτιά δοκιμών συγκρίνοντας τα. Καλά τα kicks αλλά πολύ αυστηρά σκοπευτικα σε σχέση με paternmaster κατά τη γνώμη μου
3.5αρι (LM) Βγαίνει ακριβώς Άρη
Kωστα το Mid εχει στανταρ συφσιξη για ολα τα οπλα 0,715 in δηλαδη 18,16 mm, αρα σε οπλο με αυλο 18,3 ειναι 1,5/10...3.5αρι (LM) Βγαίνει ακριβώς Άρη
Πολύ σωστά.. Αν έπαιρνα ποτέ κικς θα ήταν το πολύ το lf αν και αυτο το ψιλόφοβομουν και έτσι προτίμησα το anaconda long range που βγαίνει 2.5αρι στο όπλο μου αφού έχει ωραία σκότωματα. Αν και ένα άγχος το έχω μιας και δν το έχω δοκιμάσει ακόμαΟκ με καλυψες.ναι τα kicks είναι πολύ πιο αυστηρά αλλά ανταποκρίνονται σε πραγματικές συσφιξεις όχι όπως το mid που με την ίδια έξοδο στομίου απευθύνεται σε όλους τους αυλους και άρα δεν μπορεί να έχει την ίδια αποδοση