Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Eίπα να αρχίζω να του...ξεντώνω καμιά βίδα σιγά σιγά .sarcastic.
004.jpg
009.jpg
ΜG2, 36 gr,ΘΩΔΗ 18, σκάγια κατι ανάμεσα σε 3αρια και 4αρια, βγαίνουν 5 στο γραμμάριο.40 μετρα 2 αστρα τσοκ
Εισαι ωραιος!
Απο αισθηση ταχυτητας πως παει?

Εδω μια δοκιμούλα προ ημερών ,με ενα παρόμοιο φυσίγγι,πάλι με S4, αλλά στα 31 γρ ν.7 με λίγο διαφορετική βυσμάτωση ,πάλι με τρία ατρα στα 35 μ. Παντα με την Imbala plus οι δοκιμές View attachment 1881
Βγαζει ωραιες τουφεκιες παντως!!

Ανεβα πιο ψηλα να δεις τα δοντια της Γιαννη... ;) Μεχρι εκει ειδα οτι κανει οτι κ αλλες αντιστοιχα, απο εκει κ πανω εχει μια τρομερη αμεσοτητα στον πινακα στα 50 κ τα 60 μετρα... :cool:
Θεωρω παντως απο την αισθηση που μου εδωσε οτι εισαι λιγο χαμηλα σε ταχυτητες στα 2,10-36, δεν εχω μπορεσει να ταχογραφησω...
Επισης... Αγαπα τα μαλακα βυσματα στο φορτωμα...

Υ,γ Ωραιες τουφεκιες το Impala...

Η παραγγελια σας ολοκληρωθηκε. :p

Εεεεεεεεεεεκει την χάρηκα πραγματικά κ εγώ... Σε πολλές δοκιμές με διαφορα βάρη, εκεί ήταν το δυνατό της σημείο... Εκεί κ σε κόντρα δόση στα 34 γρ...
Η συνέχεια στην πίστα τώρα...

Mέσα στο μυαλό μου είσαι !!!:D:D αυτό το 40+2 σκεφτόμουνα !!!.well done..Πάντως και αυτο το 2,10χ36+1,4 ειναι απο τα πιο δυνατά που εχω δοκιμάσει...Πολύ θα ήθελα να βάλω καμιά φάσσα εκει μέσα έτσι να δω τι ξετίναγμα θα της έκανε :):)

Αυτες οι μπαρουτες μονο σε 12/76 βγαζουν κοινοδοντες.....
Ολα τα αλλα ειναι απλα για να παιζουμε....

View attachment 1880 Εδω μια δοκιμούλα το πρωι,με ενα ελαφρυ ΄΄καλοκαιρινό΄΄ φυσιγγακι,δοκιμασμένο πολάκις απο μένα,με S4 στα 30 γρ με ν.8...Με τρία αστρα η δοκιμή στα 35 μ. Εχω την εντύπωση πως για τριάρι τσοκ θα επρεπε να ειναι λιιγο πιο κλειστή...Κατι σα 4αρι φαίνεται τουτη δω.....Καθε γνωμη δεκτη....
Φίλε Γιάννη d μια χαρά 3* μου φαίνεται. Δεν νομίζω οτι σε 35 μέτρα 4* θα σου έδινε τέτοια εικόνα.

View attachment 1880 Εδω μια δοκιμούλα το πρωι,με ενα ελαφρυ ΄΄καλοκαιρινό΄΄ φυσιγγακι,δοκιμασμένο πολάκις απο μένα,με S4 στα 30 γρ με ν.8...Με τρία αστρα η δοκιμή στα 35 μ. Εχω την εντύπωση πως για τριάρι τσοκ θα επρεπε να ειναι λιιγο πιο κλειστή...Κατι σα 4αρι φαίνεται τουτη δω.....Καθε γνωμη δεκτη....
Εμένα μου αρέσει Γιάννη.Ωραια κατανομή που θα σου δώσει θηράματα ακόμα και αν δεν είσαι εντελώς κέντρο.

Αυτες οι μπαρουτες μονο σε 12/76 βγαζουν κοινοδοντες.....
Ολα τα αλλα ειναι απλα για να παιζουμε....
Δηλαδή μας χαλάει ενα φασσοφύσιγγο 36αρι με 430 αρχικες χωρίς τσίτα καμπύλες καυσης και μπαρ στα υψη;.my man.

Φίλε Γιάννη d μια χαρά 3* μου φαίνεται. Δεν νομίζω οτι σε 35 μέτρα 4* θα σου έδινε τέτοια εικόνα.
Εμένα μου αρέσει Γιάννη.Ωραια κατανομή που θα σου δώσει θηράματα ακόμα και αν δεν είσαι εντελώς κέντρο.
χμ όσο τη κοιτάω τελικώς καλούλα φαίνεται...:)

Εμένα μου φαίνεται μια χαρά τουφεκιά ,όμορφη κατανομή ,
Εμένα μου φαίνεται μια χαρά τουφεκιά με όμορφη κατανομή και όσο χρειάζεται ανοιχτή

Δηλαδή μας χαλάει ενα φασσοφύσιγγο 36αρι με 430 αρχικες χωρίς τσίτα καμπύλες καυσης και μπαρ στα υψη;.my man.
Εμενα γιαννη που θελω να τα κατεβαζω απο εκη που περνανε και με κοροιδευουν......ναι....δεν μου κανει......

Για εκηνα που περνανε και μας κοτσιλανε πασχουμε....
Από το 2001-2002 ήταν Η ΧΡΟΝΙΑ αν θυμάμαι καλά. (τότε έριχνα με φλόμπερ βέβαια) :p αλλά από αφηγήσεις του πατέρα μου κ πιο πολύ του θείου μου που μόνο στο βάλτο δν κοιμόταν..... .sarcastic. .sarcastic.

Για μπεχρους εχουμε αβερτα φυσιγγια......
Για εκηνα που περνανε και μας κοτσιλανε πασχουμε....
Εμενα γιαννη που θελω να τα κατεβαζω απο εκη που περνανε και με κοροιδευουν......ναι....δεν μου κανει......
Υπάρχει ενας συνονοματός μου, δεν ειναι και πολύ του νετ, αυτός που είχε κοπανήσει εκείνο το περίεργο παπί...Είχε ρίξει κάτι 76αρια κάποτε απάνω στο μεγάλο ποτάμι, πολύ του άρεσαν απο οτι ειχα μάθει ...:cool:

Ειχατε δεν είχατε ,σα τους...Κουκουέδες ενα πράμα, τι κουβέντα τη πήγατε εκει που θέλατε :D:D:D..εγώ 30ράκια για ορτυκοτρύγονα ανέβασα :p:p.hunter.1

Υπάρχει ενας συνονοματός μου, δεν ειναι και πολύ του νετ, αυτός που είχε κοπανήσει εκείνο το περίεργο παπί...Είχε ρίξει κάτι 76αρια κάποτε απάνω στο μεγάλο ποτάμι, πολύ του άρεσαν απο οτι ειχα μάθει ...:cool:

Ποσο μικρος ειναι ο κοσμος τελικα......sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Δωστου χαιρετισματα απο εμενα αν τον πετηχεις....

Να βάλω και εγώ μια δοκιμουλα με ίδια αποσταση φυσιγγιο τσοκ και παρόμοιες καιρικές συνθήκες πριν και μετά την επιμήκυνση του κωνου προσαρμογής. Πιστεύω άξιζε τον κόπο αν και στην αρχή είχα τις αμφιβολίες μου 19421943

Status
Not open for further replies.
Back