Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραίος συνδιασμός ο κύλινδρος με το fantom.Οτι πρέπει για έναρξη σε ηλιόσπορα ή σε ρέματα που τα πουλιά βγαίνουν κοντά.
Η μπερετα έχει σφιχτές κατανομές,με το 5αρι βαρας 30 μέτρα πολύ ευκολα χωρίς να περνάει τίποτα από μεσα

Η μπερετα έχει σφιχτές κατανομές,με το 5αρι βαρας 30 μέτρα πολύ ευκολα χωρίς να περνάει τίποτα από μεσα
Αυτό βλέπω και εγώ Ηλία από τις δοκιμές του Λευτέρη.Ωραιο και το fantom και εξαιρετική η τιμή του.

Και οχι μονο και η beretta!
Από όσα έχω δει πατρίδα...δεν έχω παιξει με Ρεμί για να έχω άποψη τις πιο σφιχτές κατανομές τις έχω δει από τις οπτιμα...μιλάμε για όπλα που δεν έχουν γαργαλιθει με κώνους κτλ!και το μπρεντακι σφιχτή ντουφεκια έχει!

Μην πεις και σκοπευτικα Κένταυρος θα χουμε θεμα .sarcastic.
και δεν φταιει , και ειναι πολυ εξυπερετηκος , και με καλες τυμες ,που με εχει εξυπερετηση πολλες φορες στο παρελθον , που μονο για ενα φταιει , και δεν το εχει καταλαβη ακομα,;) frp

Last edited by a moderator:
Από όσα έχω δει πατρίδα...δεν έχω παιξει με Ρεμί για να έχω άποψη τις πιο σφιχτές κατανομές τις έχω δει από τις οπτιμα...μιλάμε για όπλα που δεν έχουν γαργαλιθει με κώνους κτλ!και το μπρεντακι σφιχτή ντουφεκια έχει!
Οταν ειχες την benelli την εχεις κυνηγηση με 5 αστρα στο απογευματινο στο χωριο?

Μην πεις και σκοπευτικα Κένταυρος θα χουμε θεμα .sarcastic.
πως μπορουμε να δουμε την γκαμα των φυσιγγιων του κενταυρου , εγω που μπενω στην σελιδα του, αλλα και αλλον βλεπω , με ιστοριες για αγριους , χωρης γκαμα φυσιγγιων,

Αυτό βλέπω και εγώ Ηλία από τις δοκιμές του Λευτέρη.Ωραιο και το fantom και εξαιρετική η τιμή του.
Έχει βάλει κάτω πολλά φυσίγγια σε απόδοση καλά σε τιμή δεν το συζητώ... τα έχει αφήσει πολύ πίσω! Για φυσίγγι με τάπα βγάζει πολύ σφιχτές κατανομές θα έλεγα και μου άρεσε πολύ! Το μόνο μείον για εμένα είναι ότι αφήνει πολύ μολύβι μέσα στην κανη λόγο ταπας απλά μου πέρνεις 10 λεπτά παραπάνω να καθαρίσω την κανη..μικρό το κακό!

Έχει βάλει κάτω πολλά φυσίγγια σε απόδοση καλά σε τιμή δεν το συζητώ... τα έχει αφήσει πολύ πίσω! Για φυσίγγι με τάπα βγάζει πολύ σφιχτές κατανομές θα έλεγα και μου άρεσε πολύ! Το μόνο μείον για εμένα είναι ότι αφήνει πολύ μολύβι μέσα στην κανη λόγο ταπας απλά μου πέρνεις 10 λεπτά παραπάνω να καθαρίσω την κανη..μικρό το κακό!
Μη τα θέλουμε κι όλα δικά μας....Και εμένα με ενόχλεισε η μολύβδοση στην κάνη όταν έριξα μερικά σε πίνακα....αλλά δν με νοιάζει καν πλέον....... .well done.
Με καθησυχάζει το 4,50€.... .sarcastic.

για αυτό λέω
View attachment 2402
τα fanatic τα ριχνω απο περσι πολυ πολύ μαλακό φυσίγγι γλυκιά τουφεκιά το δουλεύεις όλη μέρα,,και στα κρύα μια χαρά τα πάει
Ευχαριστώ Παύλο. Άρα πάω σε fanatic και tordo και θα δοκιμάσω και τα νέα μάλλινο τάπα για το περπατητο. Ελπιζω στις υγρασίες των Χανίων να μην με προδώσουν...

Λευτέρη πάρε και ρίξε και το 31γρ του το πράσινο θα το λατρέψεις !!!
Τα εχει παρει ο Γιωργος (Freeman) Παυλο και θα μου δωσει να ριζω στον πινακα μαζι με το 30αρι fanatic μεσα στην εβδομαδα πιστςυω να εχω ανεβασει και τις τουφεκιες!

ρίχτω με κρύο ζέστη δεν καταλαβαίνει τίποτα σφιχτή τουφεκιά να ξέρεις ,μην αρχίσεις και ρίχνεις με 3/2* και πεις τι φυσίγγι είναι αυτό δεν σταυρώνω θήραμα ,βρες το λίγο στα μέτρα και την κατανομή του και μετά δούλεψε το ,θα σε ανταμείψει !

ρίχτω με κρύο ζέστη δεν καταλαβαίνει τίποτα σφιχτή τουφεκιά να ξέρεις ,μην αρχίσεις και ρίχνεις με 3/2* και πεις τι φυσίγγι είναι αυτό δεν σταυρώνω θήραμα ,βρες το λίγο στα μέτρα και την κατανομή του και μετά δούλεψε το ,θα σε ανταμείψει !
Να εισαι καλα βρε Παυλο θα θυμαμαι τη συμβουλη σου οταν ερθει η ωρα να τα κυνηγισω!!.well done.

για αυτό λέω
View attachment 2402
τα fanatic τα ριχνω απο περσι πολυ πολύ μαλακό φυσίγγι γλυκιά τουφεκιά το δουλεύεις όλη μέρα,,και στα κρύα μια χαρά τα πάει
Σε αυτό αναφερόμουν τις προάλες, εξαιρετικό και σε σουπερ τιμή :)...ά και μια΄΄απάντηση'' στα φιλαράκια μου τους ιδιογομωτές που εχουν φαγωθεί με τα ψιλοκόντρα και τις αρχικές..Τίποτα πιο σταθερό,ειδικά στα τσιχλοφύσιγγα, απο σετάπ γεμάτα μέχρι τα μπούνια:):)

Status
Not open for further replies.
Back