Kostas ContraDosi
Moderator
Τη οπλάρα κι αυτό.............με την franchi 48al με 76 εκ
Τη οπλάρα κι αυτό.............με την franchi 48al με 76 εκ
Αστα ειναι η αδυναμια μου..ιδια ηλικια με εμενα ειναι το οπλο..επι 18 χρονια στα χερια του πατερα μου εριξε πολλα γουρουνια κατω και μεχρι τωρα στα χερια μου..οπλα θρυλοι πραγματικαΤη οπλάρα κι αυτό.............
Κωστα και εγω εχω καταληξει στο full τσοκ! Ο πατερας μου που αναγκαστικα χρησιμοποιουσε οπλα με full (σταθερο) εχει 50 χρονια που ριχνει δραμια χωρις κανενα θεμα να εχει προκυψει για την ασφαλεια του κυνηγου και μετα για τα οπλα! Να συμπληρωσω εχει ριξει κ μπολικα μονοβολα....Τα δράμια Αλέξανδρε με τη τσοκάρισμα υποχρεούτε ο κυνηγός να τα ρίξει...;;;
(Με ασφάλεια πάντα για τν ίδιο κ το όπλο του)....
Εισαι απεχτος ευχαρηστοοοο
Τοχες ρηξη αυτο?? Εγω οχη ειχα ρηξη το ρελιαστο.38 γρ ειτανε 20 γρ μοληβδηνα και 18 επηχαλκομενα.αποτη θημαμε η μπαρουτη ειταν ροζ σαν την παλια pab2 εμιαζε στα 2 γρ.αυτος ελεγε οτη ειταν ρεξ αλα εμηστοσηνη δεν τουχα.το φησηγκη αυτο στην κηριολεξια γαζωνε,ειχα κανει τρελες βολες σε μεγαλες αποστασηςΤσάμπα το χάλασες. Αυτό το φυσίγγι σκοτώνει σε αποστάσεις πέραν κάθε φαντασίας !
συμφωνω Γιαννη , αλλα δεν προσεχε τους υπαληλους του στο τελος και γεμηζαν οπως ηθελανΠοληηη ο φελος με το ποτηρη απο πανω αποσπομενο αφησε εποχη.πολη μιαλο στης πατεντες.και οχη μονο σαυτο αλα και σε πολα αλα
Πιστεύω ν έπιασα σωστά το υπονοούμενο mr George... χαχαχαχα με τέτοια ποικιλία σκαγιών και ποιότητα... όντως.. μόνο στην φαντασία...Τσάμπα το χάλασες. Αυτό το φυσίγγι σκοτώνει σε αποστάσεις πέραν κάθε φαντασίας !
Υα ρελιαστα με τον φελο λεοΣτο θέμα παλιά φυσιγγι σελ 233 το έχει ανεβάσει ο αμερικανός φίλος.. τότε ήταν ρελιαστο με μπλε ίδιο συγκεντωτηρα..
Πιο παλιά ήταν πάλι ρελιαστο με φελλό και ποτήρι που λένε παραπάνω.. μόνη αυτά πιστεύω ήταν φυσιγγαρες μετά ήρθα η κάτω βόλτα....
Γιά τα ίδια λέμε.. δυστυχώς τέτοια δεν έχωΥα ρελιαστα με τον φελο λεο
Ναι το είχα ρίξει !Τοχες ρηξη αυτο?? Εγω οχη ειχα ρηξη το ρελιαστο.38 γρ ειτανε 20 γρ μοληβδηνα και 18 επηχαλκομενα.αποτη θημαμε η μπαρουτη ειταν ροζ σαν την παλια pab2 εμιαζε στα 2 γρ.αυτος ελεγε οτη ειταν ρεξ αλα εμηστοσηνη δεν τουχα.το φησηγκη αυτο στην κηριολεξια γαζωνε,ειχα κανει τρελες βολες σε μεγαλες αποστασης
Όχι σοβαρολογώ, ήταν εκπληκτικό φυσιγγι.Πιστεύω ν έπιασα σωστά το υπονοούμενο mr George... χαχαχαχα με τέτοια ποικιλία σκαγιών και ποιότητα... όντως.. μόνο στην φαντασία...
Το παλιό Γιώργο ναι... αυτά δύσκολα...Όχι σοβαρολογώ, ήταν εκπληκτικό φυσιγγι.
Αυτά ούτε κ εγώ τα είχα συμπαθήσει... Με τα max double 4x6 όμως, τα προηγούμενα τους, έκανα έργα...Το παλιό Γιώργο ναι... αυτά δύσκολα...
Με νο8 και η τελευταια με νο7ολες ωραιες οι τουφεκιες, με ποιο νουμερο σκαγιων
Ωραιες και σφιχτες τουφεκιες οπως μ αρεσουν. Αν ηξερα και διατρηση καλα θα ηταν.ολες ωραιες οι τουφεκιες, με ποιο νουμερο σκαγιων
Σιγα μην ηταν 4/6Αυτά ούτε κ εγώ τα είχα συμπαθήσει... Με τα max double 4x6 όμως, τα προηγούμενα τους, έκανα έργα...