Του ρουμελιωτη και το γοριλακι πολύ ωραίες συγκεντρωμενες αποτυπώσεις. Και που να κρυώσει ο καιρός που θα σφίξουν κι άλλο τι έχει να γίνει. Του καπνίσματος θα γίνει
Τι μήκος κάνης έχει το εργαλείο; κ μέτρησε με παχυμετρο το στομιο. Μου δίνει εντύπωση 3 αστέριαΑυτά για την ώρα έχω και κάποιες άλλες αλλά είναι με το 1/4 και δεν τις έχω φτιάξει ακόμα.
71 πόντους είναι Δημήτρη θα βρω παχύμετρο και θα επανέλθω. Από τα χοντρά ποιο σου άρεσε καλύτερα;Τι μήκος κάνης έχει το εργαλείο; κ μέτρησε με παχυμετρο το στομιο. Μου δίνει εντύπωση 3 αστέρια
Πρέπει να μετράς σκάγια κ να βγάζεις ποσοστά φίλε. Με εικόνα μόνο λάθος κάνουμε όλοι71 πόντους είναι Δημήτρη θα βρω παχύμετρο και θα επανέλθω. Από τα χοντρά ποιο σου άρεσε καλύτερα;
Ωραία ας πάρουμε το rottweil που μου άρεσε. Ο κύκλος μέσα έχει 124 και 26 εκτός. Πόσα έχει στα 36 γρ με 3,2 σκάγι;Πρέπει να μετράς σκάγια κ να βγάζεις ποσοστά φίλε. Με εικόνα μόνο μόνο λάθος κάνουμε όλοι
Πρέπει να ξέρεις ακριβώς στο γραμμάριο πόσα σκάγια είναι. Πρέπει να κόβεις ένα φυσίγγι να μετράς στο γραμμάριο κ μετά στο χαρτόνι ποσοστά. Αν θέλεις σωστή σε κάποια πλαίσια μετρηση να κάνεις τρεις κύκλους με 25 , 50 κ 75 εκ διάμετρο κ να σχηματίζεις τεταρτημόρια. Μετά μετράς σκάγια σε κάθε κομμάτι. Η ισοκατανομη είναι το άριστο φυσίγγι. Όχι το πυκνό κέντροΩραία ας πάρουμε το rottweil που μου άρεσε. Ο κύκλος μέσα έχει 124 και 26 εκτός. Πόσα έχει στα 36 γρ με 3,2 σκάγι;
To μισοταπο μου αρέσει πιο πολύ από το 33 αρι
Δεν ξερω ακομα Παυλο δεν μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματαKicks Άλεξ,,,,χθες δοκίμασα το Kicks LF με την XLR & L4S στα 50μ με 35-36γρ Νο5,,, ζουλάθηκα,,, δεν ποστάρω θέλω να βγάλω ασφαλή και επαναλαμβανόμενα συμπεράσματα και θα έχω μπόλικο πράμα για ανάλυση !
Εχω μια εντυπωση οτι ισως θελει λιγοτερη προσκοπευση το kicks αλλα δεν ειμαι σιγουροςτο Kicks είναι πιο φιλικό με διάφορους συγκεντρωτήρες ,,αυτή την διαφορά είχα δει με το patternmaster duck που είχα
Στην πρωτη εχει και 13 σκαγια περισσοτερα το kicks με την και καλα μαλλινη ταπαΆλεξ στην πρώτη δοκιμή το kicks έχει καλύτερη εικόνα στο χαρτί, στη δεύτερη είναι πιο κοντά θεωρώ.