Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στην πρωτη εχει και 13 σκαγια περισσοτερα το kicks με την και καλα μαλλινη ταπα
Εγώ κρίνοντας από αυτές τις 4 βολές, βλέπω ότι και τα δυο τσοκ είναι ισοδύναμα, δεν βλέπω καμιά αισθητή διαφορά. Μάλιστα έχω την εντύπωση ότι με το Goose έχει φύγει η τουφεκιά λίγο δεξιά και στις δυο περιπτώσεις, οπότε αυτο ίσως το αδικεί λίγο ... ;)
Γι'αυτό κανονικά σε τέτοιες δοκιμές σε τέτοιες αποστάσεις χρειάζονται μεγάλα χαρτόνια, τουλάχιστον 1,5 Χ 1,5 μ. Και πολλές βολές (με το κάθε φυσίγγι, και το κάθε τσοκ) για να βγει ασφαλές συμπέρασμα. Μπορεί σε ένα δεύτερο σετ βολών οι αριθμοί (σκαγιών) υπέρ του ενός ή του άλλου τσοκ να ήταν διαφορετικοί ...
Για άλλα χαρακτηριστικά που λέτε, όπως δύναμη κρούσης ή προσκοπεύσεις, δεν μπορώ φυσικά να κρίνω, αλλά όσον αφορά συγκέντρωση & κατανομή εγώ βλέπω τα ίδια πράγματα.

Εγώ κρίνοντας από αυτές τις 4 βολές, βλέπω ότι και τα δυο τσοκ είναι ισοδύναμα, δεν βλέπω καμιά αισθητή διαφορά. Μάλιστα έχω την εντύπωση ότι με το Goose έχει φύγει η τουφεκιά λίγο δεξιά και στις δυο περιπτώσεις, οπότε αυτο ίσως το αδικεί λίγο ... ;)
Γι'αυτό κανονικά σε τέτοιες δοκιμές σε τέτοιες αποστάσεις χρειάζονται μεγάλα χαρτόνια, τουλάχιστον 1,5 Χ 1,5 μ. Και πολλές βολές (με το κάθε φυσίγγι, και το κάθε τσοκ) για να βγει ασφαλές συμπέρασμα. Μπορεί σε ένα δεύτερο σετ βολών οι αριθμοί (σκαγιών) υπέρ του ενός ή του άλλου τσοκ να ήταν διαφορετικοί ...
Για άλλα χαρακτηριστικά που λέτε, όπως δύναμη κρούσης ή προσκοπεύσεις, δεν μπορώ φυσικά να κρίνω, αλλά όσον αφορά συγκέντρωση & κατανομή εγώ βλέπω τα ίδια πράγματα.
Συμφωνω μαζι σου Στελιο,σε δυναμη κρουσης δεν εχω καταλαβει καποια διαφορα, οι δοκιμες οντως ηταν πολυ προχειρες αλλα με ετρωγε σημερα να κανω δοκιμη κι ας μην ειχα χαρτονια, θελει μεγαλα χαρτονια στα πολλα μετρα για να φανει ολη η κατανομη.
Οσον αφορα τις προσκοπευσεις μπορει να ειναι η ιδεα μου δεν ξερω, οταν θα εχει πουλια θα μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα, δεν εχουμε φετος τρυγονια αλλα εχουμε χαρτονια!!!

Kicks Άλεξ,,,,χθες δοκίμασα το Kicks LF με την XLR & L4S στα 50μ με 35-36γρ Νο5,,, ζουλάθηκα,,, δεν ποστάρω θέλω να βγάλω ασφαλή και επαναλαμβανόμενα συμπεράσματα και θα έχω μπόλικο πράμα για ανάλυση !
Οχι να ποστάρεις να χαλβαδιασουμε και εμείς που μας ενδιαφέρει ο συνδυασμός. Αν επιμένεις πάλι στείλε μου αν θες σε πμ να ρίξω μια ματιά :cool:

Με το goose δείχνουν οι τουφεκιες να έχουν φύγει λίγο δεξιά. Τυχαίο;
Αν δεν ειναι τυχαιο Γιωργο εχεις καποια εξηγηση η καποια σκεψη? Αν και ηταν πολυ δυσκολες οι δοκιμες λογω αερα και πολυ μικρων χαρτονιων

206 formula 33gr no4 55 μ χαρτονια παλι 62×63 και πιστευω τον εχει ανετα τον λαγο 1η φωτο Kicks 2η goose

View attachment 2945
View attachment 2946
Ίδια σκάγια αλλά χάνει πολύ το pattern σε κατανομή.. το kicks τα άπλωσε πολύ όμορφα.. βέβαια αυτές οι ομαδούλες του goose ότι πάρουν θα το πετάξουν σαν στουπι

Ίδια σκάγια αλλά χάνει πολύ το pattern σε κατανομή.. το kicks τα άπλωσε πολύ όμορφα.. βέβαια αυτές οι ομαδούλες του goose ότι πάρουν θα το πετάξουν σαν στουπι
Το 4αρι Γιωργο ειναι για λαγο, πιστευω και στις δυο τουφεκιες ειμαι οκ, για την κατανομη συμφωνουμε, επομενη δοκιμη θα ειναι σε μεγαλα χαρτια και οχι σε 62×63

Αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση παντως ειναι οτι πηγε πολυ καλα τη μαλλινη ταπα το goose κι ας εχει τις 5 εγκοπες που φρεναρουν το βυσμα, περιμενα οτι θα χαλουσε εντελως την συγκεντρωση πραγμα που δεν εγινε.
Ηλια παρε απο ενα κουτι 206 formula 32 και 33γρ κανε τις δοκιμες σου και βλεπεις, εμενα παντως μου αρεσει πολυ το 33αρι

Αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση παντως ειναι οτι πηγε πολυ καλα τη μαλλινη ταπα το goose κι ας εχει τις 5 εγκοπες που φρεναρουν το βυσμα, περιμενα οτι θα χαλουσε εντελως την συγκεντρωση πραγμα που δεν εγινε.
Ηλια παρε απο ενα κουτι 206 formula 32 και 33γρ κανε τις δοκιμες σου και βλεπεις, εμενα παντως μου αρεσει πολυ το 33αρι
Μεχρι να τελειωση το κυνηγι θελω να εχεις πληρης αναλυση των φυσιγγιων .sarcastic.

Μεχρι να τελειωση το κυνηγι θελω να εχεις πληρης αναλυση των φυσιγγιων .sarcastic.
Αμα φαω καμια φολα με τις καριολες οπως εφαγα με τα τρυγονια να εισαι σιγουρος οτι θα εχω... .sarcastic.
Για ριξε σχολιο για τα τσοκ...αν και ξερω την απαντηση...goose η Kicks σου αρεσε περισσοτερο?

Βγαζει πολυ δυνατα κεντρα το Κικς, τελευταιο Feltro no5 που ειχα αλλα στα 50 μετρα με Κικς ξανα, δεν μπορω να πω οτι πηγε ασχημα...
View attachment 2978
Αν ο κύκλος είναι 76 εκ έχεις κι άλλα μέτρα στην τουφεκιά σου. Πολύ καλή.

Status
Not open for further replies.
Back