Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τεο ποια είναι πρώτη σε προτίμηση εταιρία τσοκ στην αμερικα;; για κυνήγι βάλτου
Σε ατσάλινα τα goose στα μολιβια και σε άλλα κράματα μου αρέσουν τα trulock πολύ τίμια τσοκ επησης τα καλύτερα φρένου ήταν τα black bore αλλά νομίζω σταμάτησαν

Η δική μου ταπεινή γνώμη είναι αυτή που είχε γράψει και ο Τεο. Ένα έσω έξω 5 η 10 εκατοστά κ ένας καλός τορναδορος. Το αποτέλεσμα τρομερό
Το καλύτερο Δημήτρη αν είναι και φουλ το βύσμα το φτινει στα 5 μέτρα ένα που είχα φτιάξει 10ποντο έκανε παπάδες πολύ μεγάλη διαφορά από τα εμπορικά

άραγε ένας τορναδόρος μπορεί να φτιάξει ίδιες οπές να ξυρίζουν σε ένα Gemini εσω έξω 5 πόντους ;
View attachment 3838View attachment 3837
Ε ναι ο ψυλλακης και ο λασκας. Έχει επιτυχία αυτό ναι. Δεν αξίζει να πάρεις πλέον τζεμινι η inv plus έσω έξω για να το κάνεις, μόνο άμα το έχει και σκέφτεσαι να το πουλήσεις τότε θα σωθεί.

Ε ναι ο ψυλλακης και ο λασκας. Έχει επιτυχία αυτό ναι. Δεν αξίζει να πάρεις πλέον τζεμινι η inv plus έσω έξω για να το κάνεις, μόνο άμα το έχει και σκέφτεσαι να το πουλήσεις τότε θα σωθεί.

ο Λάσκας τον είχα ξεχάσει ,,,έχει τα κατάλληλα εργαλεία για αυτή την δουλειά

black bore έχει πάρει ο Παύλος Milvus απ'ότι θυμάμαι και έκανε σκληρό σεξ στους συγκεντρωτήρες !!!
Το εχω σε XF plus. Tην πρωτη φορα που εριξα σε πινακα νομιζα οτι θα τον γκρεμισει. Φοβερη δυναμη κρουσης αλλα και παρα πολυ αυστηρο. Το εχω χρησιμοποιησει σε ψηλωμενες τσιχλες στα μπασιματα. Παντως ο Λασκας το εχει δει και εχει παρει καποιες ιδεες

Το εχω σε XF plus. Tην πρωτη φορα που εριξα σε πινακα νομιζα οτι θα τον γκρεμισει. Φοβερη δυναμη κρουσης αλλα και παρα πολυ αυστηρο. Το εχω χρησιμοποιησει σε ψηλωμενες τσιχλες στα μπασιματα. Παντως ο Λασκας το εχει δει και εχει παρει καποιες ιδεες
Ο λασκας νομίζω ότι φτιάχνει!

Ποσο
Τώρα τι έγινε με αυτά? Πάντως από τα λεγόμενα έχω την ιδέα πως η κικς υιοθέτησε τη γραμμή σχεδιασμού blackbore στα νέα τσοκ που θα βγαλει

Και πώς γίνεται ρε παλικάρια αυτά τα τρομερά και φοβερά τσοκακια μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να χαθούν και να μην πάρει την πατέντα καποιος?
Για μένα Κώστα τα μόνα πραγματικά τσοκ φρένου τον συγκετρωτηρα τον έτρωγε

Status
Not open for further replies.
Back