Ποσο
Πάντως από τα λεγόμενα έχω την ιδέα πως η κικς υιοθέτησε τη γραμμή σχεδιασμού blackbore στα νέα τσοκ που θα βγαλει
Μάριε έχεις πληροφορίες ;
Ποσο
Πάντως από τα λεγόμενα έχω την ιδέα πως η κικς υιοθέτησε τη γραμμή σχεδιασμού blackbore στα νέα τσοκ που θα βγαλει
Αμαν ρε διαολε μ'αυτα τα τσοκ...δεν χορταινεις με τιποτα...Μάριε έχεις πληροφορίες ;
Μόλις τώρα τον πήρα τηλέφωνο έτσι από περιέργεια, δεν απάντησε αλλά με πήρε πίσω μετά από λίγο, όπως τον άκουσα έχει τρεχάματα και σε μερικούς μήνες θα κλείσει τελείως ,ήδη έχει κλείσει τις παραγγελίες online γιατί οι μεταφορικές χρεώνουν πολύ . Πολύ εξηπηρετικος μου φάνηκε μου ανέλυσε την φιλοσοφία των τσοκ του και τα είπαμε λίγο, από ότι κατάλαβα δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα από τσοκ απλά τρέχει μάλλον ξεφορτωθεί μηχανήματα και τέτοια? Ήθελα να ρωτήσω αν παίζει κάτι με την kicks αλλά μετά λέω ας τον άνθρωπο στην ησυχία του.Ποσο
Τώρα τι έγινε με αυτά? Πάντως από τα λεγόμενα έχω την ιδέα πως η κικς υιοθέτησε τη γραμμή σχεδιασμού blackbore στα νέα τσοκ που θα βγαλει
Αν ρίξεις τα γρ κ την μπαρούτη θα μαζευτεί πολύ η τουφεκιά. Τι βύσμα έβαλες στο φυσίγγι;;Δοκιμή σήμερα το πρωί έπειτα από την πρωινή μάταιη βόλτα για ορτύκια.....
Δοκίμασα να φτιάξω ένα φυσιγγάκι για ορτύκια....θέλωντας περισσότερο να το στήσω έτσι ώστε να έχω χαμηλή ανάκρουση και ικανοποιητική κατανομή με τα 3* σε μια..."μακρινή υποτίθεται βολή"... γιατί θα ρίχνονται κατά 90% με το S.Poze....
Η κατανομή αναμενόμενη στα 5* τέλεια κ με τα 3* με τελικό αποτέλεσμα να πετύχω γλυκιά ανάκρουση....
Όπλο: Rizzini Hombra 66cm (3* & 5* σταθερά).....
Φυσίγγι: Ιδιογόμωση ΜΒ32 x 31 No:9,5
Θερμ/σία: 24oC
Υγρασία: 77%
1η βολή στα 15m....(τα σκάγια είναι παραπάνω)...μου μίλησαν κ μπερδεύτικα..
View attachment 3999
View attachment 4000
2η βολή στα 30m με 3*...
View attachment 4001
View attachment 4002
Σίγουρα αφού πήρα την επιθυμιτή ανάκρουση, ΙΣΩΣ θα ρίξω με την επόμενη λίγο τα γραμμάρια και θα χαμηλώσω και λιίιγο την πυρίτιδα και θα'μαι κομπλέ...
Ας το έτσι όπως είναι.Δοκιμή σήμερα το πρωί έπειτα από την πρωινή μάταιη βόλτα για ορτύκια.....
Δοκίμασα να φτιάξω ένα φυσιγγάκι για ορτύκια....θέλωντας περισσότερο να το στήσω έτσι ώστε να έχω χαμηλή ανάκρουση και ικανοποιητική κατανομή με τα 3* σε μια..."μακρινή υποτίθεται βολή"... γιατί θα ρίχνονται κατά 90% με το S.Poze....
Η κατανομή αναμενόμενη στα 5* τέλεια κ με τα 3* με τελικό αποτέλεσμα να πετύχω γλυκιά ανάκρουση....
View attachment 3999
View attachment 4000
2η βολή στα 30m με 3*...
View attachment 4001
View attachment 4002
Σίγουρα αφού πήρα την επιθυμιτή ανάκρουση, ΙΣΩΣ θα ρίξω με την επόμενη λίγο τα γραμμάρια και θα χαμηλώσω και λιίιγο την πυρίτιδα και θα'μαι κομπλέ...
Επιδή μου έχει κάνει εντύπωση αρχικά, έβαλα και εδώ Gualanti Piston Skeet 25...Αν ρίξεις τα γρ κ την μπαρούτη θα μαζευτεί πολύ η τουφεκιά. Τι βύσμα έβαλες στο φυσίγγι;;
Τρομερή ισοκατανομη στην περιφέρεια. Έσπασε το κέντρο τελείως. Μου θύμισε ελικοειδή διασπορεα. Μην πειράξεις τίποτα. Οι κάνες 61 εκ είναι;Επιδή μου έχει κάνει εντύπωση αρκικά, έβαλα και εδώ Gualanti Piston Skeet 25...
(δεν είχα άλλη επιλογή) ...
Μ'αρέσει όμως...κ η ανάκρουση που με ενδιέφερε περισσότερο.....τέλεια.
Δοκιμή σήμερα το πρωί έπειτα από την πρωινή μάταιη βόλτα για ορτύκια.....
View attachment 3999
View attachment 4000
2η βολή στα 30m με 3*...
View attachment 4001
View attachment 4002
Στα πόσα μέτρα Παύλο έκανες τη δοκιμή...;;έριξα του Fantom το μαλλινόταπο ( μου δάνεισε 2 φυσίγγια φίλος ) με fabarm και kicks 7/10 και το πήγε μονόβολο
Μιά χαρά για μάλλινο. Τελικά τα feltro υπακούν στις εντολές των τσοκ...........αυστηρά 40 δεν ειχα χώρο για πιο πίσω
Παύλο όταν λες μονοβολο εννοείς πιο κλειστά από τι με συγκεντρωτηρα με τον ίδιο συνδυασμό?αυστηρά 40 δεν ειχα χώρο για πιο πίσω
Για το Feltro 34 με τέκνα μιλάμε σωστά? Άραγε για πέρδικα σε 7αρι να κάνει δουλειτσα?Το μάλλινο φάντομ Νο5 θερίζει τους λαγούς κοντά μακριά. Ανώτερο του Τρικολόρ 34 στις μακρινές βολές.
Άριστη επιλογή.Για το Feltro 34 με τέκνα μιλάμε σωστά? Άραγε για πέρδικα σε 7αρι να κάνει δουλειτσα?