Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χριστουγεννιάτικες βλητικές...
45 μέτρα με b&p long range no5 Maxus PM big game γύρω στο 56% αν δε κάνω λάθος..

Και έδω στα 35μ ένα ιδιογωμοση στα 30 γρ νο 8-1/2 με φίδι mid... μια βοήθεια... ποσα σκάγια έχουν τα 30γρ νο 8,5;
..............αλατοπίπερο φιλαράκι... .my man. ;)

Δεν θα επερνα το γκους μόνο το μπιγκ γκειμ για τις διαφορετικές τρύπες....φάτε ματιά ψάρια.
Μια παρατήρηση αλεξ.. δεν είναι τρύπες... είναι απλά Επιφάνιακες χαρακιές ας πούμε.. το Turkey έχει τρύπες σε σχήμα....... .my man. .my man..my man..sarcastic.

Χριστουγεννιάτικες βλητικές...
45 μέτρα με b&p long range no5 Maxus PM big game γύρω στο 56% αν δε κάνω λάθος..

Και έδω στα 35μ ένα ιδιογωμοση στα 30 γρ νο 8-1/2 με φίδι mid... μια βοήθεια... ποσα σκάγια έχουν τα 30γρ νο 8,5;

Καλη αρχη.....και καλη συνεχεια φιλε !!!!! Ωραιες και οι δυο......αυτη με τα 5ρια.....δεν ειναι ασχημη.....αλλα
μπορεις να βγαλεις και καλυτερες τουφεκιες...........εσυ.!!! :)
ΥΓ. Μετρησε την διαμετρο των σκαγιων που εχεις και ζυγισε τα....για να ξερεις τι ριχνεις και ποσα σκαγια
εχει η καθε γομωση.....εχω Ν8,5 με διαμετρο 2,10 και με 2,20. Το 2,10 εχει 18 σκαγια στο γραμμαριο και το
2,20 -15 σκαγια..... και παλι καλη επιτυχια φιλε!!!!.love.

Καλη αρχη.....και καλη συνεχεια φιλε !!!!! Ωραιες και οι δυο......αυτη με τα 5ρια.....δεν ειναι ασχημη.....αλλα
μπορεις να βγαλεις και καλυτερες τουφεκιες...........εσυ.!!! :)
ΥΓ. Μετρησε την διαμετρο των σκαγιων που εχεις και ζυγισε τα....για να ξερεις τι ριχνεις και ποσα σκαγια
εχει η καθε γομωση.....εχω Ν8,5 με διαμετρο 2,10 και με 2,20. Το 2,10 εχει 18 σκαγια στο γραμμαριο και το
2,20 -15 σκαγια..... και παλι καλη επιτυχια φιλε!!!!.love.
Ευχαριστώ νικο μου! Το πρώτο είναι εμπορικό δεν είναι δικό μου.. δεν έχω πολλά να δοκιμάσω από αγοραστά για να πάρουν μια γεύση τα παιδιά που δεν έχουν δυνατότητα μα γεμίσουν δικά τους.. έρχονται και άλλες με δικά μου... :):)

Ευχαριστώ νικο μου! Το πρώτο είναι εμπορικό δεν είναι δικό μου.. δεν έχω πολλά να δοκιμάσω από αγοραστά για να πάρουν μια γεύση τα παιδιά που δεν έχουν δυνατότητα μα γεμίσουν δικά τους.. έρχονται και άλλες με δικά μου... :):)
Χρόνια Πολλά!
Άριστη η πρώτη!!!για τα μέτρα πάντα...η δεύτερη έφυγε κάτω δεξιά επίσης καλή...

Το ξερω βρε φιλε οτι ηταν εμποριου....γι' αυτο και εγραψα (......εσύ ).....πολυ καλα εκανες....για να ξερουν τα
παιδια τι αγοραζουν ....και τι ριχνουν.....με την καλη εννοια το λεω.....αλλα πριν 30 χρονια περιπου.....κατι
επωνυμα ιταλικα φυσεκια BABY- MAGNUM - N5 -42g με αναγκασαν να ξεκινησω την Ιδιογομωση. ;)

Φιλε το τουφεκι σου παει γ......ς.Πολυ ωραιες κατανομες κ κεντρα
Εάν μπορέσω θα βάλω αύριο φώτο με τα μαμά.... θα πάθεις "εγκεφαλικο", δε ξέρω γιατί αλλά με απογοήτευσαν πλήρως... άλλο όπλο με τα aftermarket.Όπως δε ξέρω γιατί δε πολύγουσταρει τα b&p... μάλλον έχει "αλλεργία" στο συγκεντρωτηρα zm2(αν τον είπα καλά).

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back