Δεν θα επερνα το γκους μόνο το μπιγκ γκειμ για τις διαφορετικές τρύπες....φάτε ματιά ψάρια.Αλεξανδρε και εγω εχω sx3 με κωνο και την ιδια σκεψη....
Ειμαι αναμεσα στο goose και στο big game
Μια παρατήρηση αλεξ.. δεν είναι τρύπες... είναι απλά Επιφάνιακες χαρακιές ας πούμε.. το Turkey έχει τρύπες σε σχήμα.......Δεν θα επερνα το γκους μόνο το μπιγκ γκειμ για τις διαφορετικές τρύπες....φάτε ματιά ψάρια.
Ευχαριστώ νικο μου! Το πρώτο είναι εμπορικό δεν είναι δικό μου.. δεν έχω πολλά να δοκιμάσω από αγοραστά για να πάρουν μια γεύση τα παιδιά που δεν έχουν δυνατότητα μα γεμίσουν δικά τους.. έρχονται και άλλες με δικά μου...Καλη αρχη.....και καλη συνεχεια φιλε !!!!! Ωραιες και οι δυο......αυτη με τα 5ρια.....δεν ειναι ασχημη.....αλλα
μπορεις να βγαλεις και καλυτερες τουφεκιες...........εσυ.!!!
ΥΓ. Μετρησε την διαμετρο των σκαγιων που εχεις και ζυγισε τα....για να ξερεις τι ριχνεις και ποσα σκαγια
εχει η καθε γομωση.....εχω Ν8,5 με διαμετρο 2,10 και με 2,20. Το 2,10 εχει 18 σκαγια στο γραμμαριο και το
2,20 -15 σκαγια..... και παλι καλη επιτυχια φιλε!!!!
Χρόνια Πολλά!Ευχαριστώ νικο μου! Το πρώτο είναι εμπορικό δεν είναι δικό μου.. δεν έχω πολλά να δοκιμάσω από αγοραστά για να πάρουν μια γεύση τα παιδιά που δεν έχουν δυνατότητα μα γεμίσουν δικά τους.. έρχονται και άλλες με δικά μου...
Ευχαριστώ νικο μου! Το πρώτο είναι εμπορικό δεν είναι δικό μου.. δεν έχω πολλά να δοκιμάσω από αγοραστά για να πάρουν μια γεύση τα παιδιά που δεν έχουν δυνατότητα μα γεμίσουν δικά τους.. έρχονται και άλλες με δικά μου...
Χρόνια πολλά τζον! Άριστη δεν θα την έλεγα καλή είναι...Χρόνια Πολλά!
Άριστη η πρώτη!!!για τα μέτρα πάντα...η δεύτερη έφυγε κάτω δεξιά επίσης καλή...
Για 45 μέτρα?άριστη... επιμένωΧρόνια πολλά τζον! Άριστη δεν θα την έλεγα καλή είναι...
Φιλε το τουφεκι σου παει γ......ς.Πολυ ωραιες κατανομες κ κεντραb&p long range no5.Δε τα συμπαθει ιδιαιτερα η benelli.babe i love you poems
Λεωνίδα....η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το πολύ καλό σχετικά Lambro 30....
Εάν μπορέσω θα βάλω αύριο φώτο με τα μαμά.... θα πάθεις "εγκεφαλικο", δε ξέρω γιατί αλλά με απογοήτευσαν πλήρως... άλλο όπλο με τα aftermarket.Όπως δε ξέρω γιατί δε πολύγουσταρει τα b&p... μάλλον έχει "αλλεργία" στο συγκεντρωτηρα zm2(αν τον είπα καλά).Φιλε το τουφεκι σου παει γ......ς.Πολυ ωραιες κατανομες κ κεντρα