Εγώ φονική τη βλέπω την τουφεκιά για Νο5 και έχει και μέτραb&p long range no5.Δε τα συμπαθει ιδιαιτερα η benelli.babe i love you poems
Εγώ φονική τη βλέπω την τουφεκιά για Νο5 και έχει και μέτραb&p long range no5.Δε τα συμπαθει ιδιαιτερα η benelli.babe i love you poems
Sipe 33gr no7 35m anaconda long
274/335=82%
Και μια πιο σοβαρή για τον αυτιά
Mg2-33.5gr no2 45m pattern big game...
125/134=93%....
το ελάφι χλιμίντρισε.. και εγώ μαζί... Υγ η mg2 κόβει και ξύλα αν χρειαστεί... τρομερή δύναμη......
ΕγινεεεεεΠολυ καλες και οι δυο Γιωργο!!!! Η κατω με τα δυολαρια.....κανε την και 4ρια φιλε και δοκιμασε.....ισως ''πεσεις''
στο 90% συγκεντρωσης.......αλλα οτι πεσει στο διαβα του.....δεν εχει λυτρωμο......οχι πως γλυτωνει απο τα
δυολαρια.....αλλα δοκιμασε απο περιεργεια φιλε!!!
Είναι όλες υπό σκληρή επιτήρηση..Την επανω με 82%.......να μην σου χα'ι'δευω και τα αυτια......πρεπει να ''παει'' στο 90%
Σιγουρα εχει μεγαλωσει ο κωνος?γιατι εγω με τη deluxe που ειχα πριν αλλά και την black eagle 1,(τουλάχιστον οπτικά) δε βλεπω καποια διαφορά....Γενικά η powerbore φαίνεται να είναι καλύτερη από τις κριο έστω και λίγο που μεγάλωσαν τον κονο έκανε δουλειά.
Το mg2 no2 φοβερο φιλε αν και πιστευω το καλυτερο νουμερο για λαγο ειναι το νο3 για μακρινη τουφεκια, εχει τη δυναμη για τρομερα μετραSipe 33gr no7 35m anaconda long
274/335=82%
Και μια πιο σοβαρή για τον αυτιά
Mg2-33.5gr no2 45m pattern big game...
125/134=93%....
το ελάφι χλιμίντρισε.. και εγώ μαζί... Υγ η mg2 κόβει και ξύλα αν χρειαστεί... τρομερή δύναμη......
Από τα χοντρά φίλε αγαπημένο είναι το 4.. δεν έχει σκάγια το νο2 και είναι λίγα τα γραμμάρια... θέλει 4αρι για μένα και 35 γρ για να γεμίσει από άκρη σε άκρηΤο mg2 no2 φοβερο φιλε αν και πιστευω το καλυτερο νουμερο για λαγο ειναι το νο3 για μακρινη τουφεκια, εχει τη δυναμη για τρομερα μετρα
Έτσι λέγανε κάτι αμερικάνικα reviews ..δεν Έχω μετρήσει προσωπικά η αλήθειαΣιγουρα εχει μεγαλωσει ο κωνος?γιατι εγω με τη deluxe που ειχα πριν αλλά και την black eagle 1,(τουλάχιστον οπτικά) δε βλεπω καποια διαφορά....
Δεν ρισκάρει αλλά δεν τα λες και από τα καλύτερα τσοκ της αγοράς ,τα περισσότερα after θα δώσουν κάτι τις καλύτερο .Λεωνιδα δεν φταινε τα τσοκ του οπλου σου....αλοιμονο εαν η Μπενελι ''ρισκαριζε'' και δεν ειχε καλα τσοκ.
Απλα κοιταξε ποιο φυσιγγιο εμποριου ''ταιριαζει'' στο οπλο σου φιλε.
Αλατις τουφεκιες το μπενελλι φοβερες πουλι καλο να το χερεσε μ αρεσανε πολυb&p long range no5.Δε τα συμπαθει ιδιαιτερα η benelli.babe i love you poems