Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μια παλιοτερη δοκιμη με φυσιγγι φιλου mb36 νο2 με μπαφερ αν θυμαμαι καλα ειναι 33 η 34 γρ μαζι με το μπαφερ, αποσταση 52 μετρα με το Kicks
View attachment 7847

Ωραιο Αλεξανδρε . Μπραβο σας !!! :)
Το αλευρι κανει την ''διαφορά''........αυτο εχω δει σε ολες μου τις δοκιμες......καλυτερη συγκεντρωση και
κατανομη κα διατρηση!!!;):)

Αλεξανδρε το καλυτερο αλευρι ειναι αυτο που φτιαχνουμε εμεις μονοι μας....απο νυφαδες βρωμης. ;) :)
Νίκο γιατί το λες αυτό έχεις δοκιμάσει και αγωραστο και δεν σου άρεσε το έχω ακούσει πάντως από πόλους να το λενε

Αλεξανδρε το καλυτερο αλευρι ειναι αυτο που φτιαχνουμε εμεις μονοι μας....απο νυφαδες βρωμης. ;) :)
Το περνάς δηλαδή από το μούλτι 1-2 φορές και έπειτα το κοσκινίζεις Νικόλα;;
Έχω μισό σακουλάκι στο σπίτι κ θα ήθελα να δοκιμάσω.
Ως τώρα βάζω πλαστικό μπάφερ.

Νίκο γιατί το λες αυτό έχεις δοκιμάσει και αγωραστο και δεν σου άρεσε το έχω ακούσει πάντως από πόλους να το λενε

Το περνάς δηλαδή από το μούλτι 1-2 φορές και έπειτα το κοσκινίζεις Νικόλα;;
Έχω μισό σακουλάκι στο σπίτι κ θα ήθελα να δοκιμάσω.
Ως τώρα βάζω πλαστικό μπάφερ.

Nαι παιδια εχω βρει διαφορές προς το καλυτερο αυτο που φτιαχνω απο το ετοιμο που ειναι ''πουδρα''......
Οχι μεγαλες....αλλα υπαρχει διαφορά.....και οι λεπτομερειες ειναι αυτες που κανουν παντα την διαφορά.
Πλαστικο μπαφερ δεν χρησιμοποιω.....τις νυφαδες βρωμης της περναω δυο φορες απο μιξερ κοσκινιζοντας
καθε φορα σε ψιλο σουρωτηρι. Δεν το κανω ''πουδρα''.....ειναι ενα ''κλικ'' χοντρυτερο απο του εμποριου. :)
ΥΓ. Οταν με πιασει η σπαριλα....και βαριεμαι να κοψω....βαζω εμποριου και την ''πληρωνω'' με το αποτελεσμα.;)

Status
Not open for further replies.
Back