Τα χαρτονια αυτα ειναι 1 μηκος κ 80 εκ πλατος περιπου .Σε τετοια ριχνω κ εγω .Ο κυκλος της τουφεκιας σου ειναι το πολυ 65 εκατοστα .Ποσα σκαγια στο γραμμαριο ειναι το 3 που εριξες ;Αυτο θα σε γελασω..χαρτονι απο εμφιαλωμενα νερα ειναι..αυριο θα το μετρησω γιατι αφησα το χαρτονι στο κτημα
Θα το μετρησω μετα που θα χω ησυχια στο σπιτι και θα σου πω στα σιγουραΤα χαρτονια αυτα ειναι 1 μηκος κ 80 εκ πλατος περιπου .Σε τετοια ριχνω κ εγω .Ο κυκλος της τουφεκιας σου ειναι το πολυ 65 εκατοστα .Ποσα σκαγια στο γραμμαριο ειναι το 3 που εριξες ;
Οκ!!Αυτο θα σε γελασω..χαρτονι απο εμφιαλωμενα νερα ειναι..αυριο θα το μετρησω γιατι αφησα το χαρτονι στο κτημα
Πραγματικα παραεκατσε καλα..μου το λεγε ενας καλος φιλος οτι οι benelles αγαπανε τις πυριτιδες της b&p το χα διαπιστωσει με μερικες και με επιβεβαιωνει πλεον και η mg2Οκ!!
Αλλά έκατσε πολύ καλά αυτό το σεταπ στην Benella
Του 17 ΜιχάληΓιωργο η μβ36 ειναι καινουριο λοτ η παλιο?.?
Κάπου το είχα διαβάσει ποιο παλιά αλλά δεν θυμάμαι που, και απλώς το κράτησα ότι η Benelles με της B&P ταιριάζουν καλά!! Και τώρα μου το επιβεβαιώνεις και εσύ!! Στο μέλλον θα πάρω κάποια πυρίτιδα να δοκιμάσω και εγώ για την CRIO μου!!Πραγματικα παραεκατσε καλα..μου το λεγε ενας καλος φιλος οτι οι benelles αγαπανε τις πυριτιδες της b&p το χα διαπιστωσει με μερικες και με επιβεβαιωνει πλεον και η mg2
Σπύρο!!Κάπου το είχα διαβάσει ποιο παλιά αλλά δεν θυμάμαι που, και απλώς το κράτησα ότι η Benelles με της B&P ταιριάζουν καλά!! Και τώρα μου το επιβεβαιώνεις και εσύ!! Στο μέλλον θα πάρω κάποια πυρίτιδα να δοκιμάσω και εγώ για την CRIO μου!!
Επεσα 20 εκ εξω Στρατο .Μας εχουν μονταρει αυτα τα χαρτονιαΠεριπου 1,20χ80 ειναι τα χαρτονια. Χαθηκε ο κοσμος να τα φτιαχνουν 120χ120;;;
Μια χαρα θα μας βολευαν....
Η Benelli αγαπάει σιπε και 33 με 34 γρΠραγματικα παραεκατσε καλα..μου το λεγε ενας καλος φιλος οτι οι benelles αγαπανε τις πυριτιδες της b&p το χα διαπιστωσει με μερικες και με επιβεβαιωνει πλεον και η mg2
Δε το εγραψα για σενα Δημητρη...για μενα το εγραψα που στις δοκιμες θελω 1,50χ1,50 για να πεσω μεσα........Επεσα 20 εκ εξω Στρατο .Μας εχουν μονταρει αυτα τα χαρτονια
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα από αυτές αλλά θα πάρω αργότερα σίγουρα γιατί μου μπήκε το μικρόβιο της ιδιογομωσης!! Με καταλαβαίνεις πιστεύωΣπύρο!!
Η B&P γενικότερα μου κάνει κ εμένα τα χατήρια με τη Fabarm....βγάζει ωραίες κατανομές αν και με σταθερό τσοκ (2*) .
Δν ξέρω αν είναι θέμα πυρίτιδας ή κάννης, αλλά εγώ τουλάχιστο μένω ικανοποιημένος...
Να παρεις οπωσδηποτε θα τις δοκιμασεις..αν τις παντρεψεις σωστα κανουν παππαδεςΚάπου το είχα διαβάσει ποιο παλιά αλλά δεν θυμάμαι που, και απλώς το κράτησα ότι η Benelles με της B&P ταιριάζουν καλά!! Και τώρα μου το επιβεβαιώνεις και εσύ!! Στο μέλλον θα πάρω κάποια πυρίτιδα να δοκιμάσω και εγώ για την CRIO μου!!
Το ξερω Θοδωρη στα ψηλα δεν αλλαζω την σιπε στα 33 με 34 γρ αλλα στα χοντρα το χεει παει αυτοματα στις b&p και σε κανενα περιεργο τεκναΗ Benelli αγαπάει σιπε και 33 με 34 γρ
Και εγώ έτσι είμαι.Με καταλαβαίνεις πιστεύω
75×120Τα χαρτονια αυτα ειναι 1 μηκος κ 80 εκ πλατος περιπου .Σε τετοια ριχνω κ εγω .Ο κυκλος της τουφεκιας σου ειναι το πολυ 65 εκατοστα .Ποσα σκαγια στο γραμμαριο ειναι το 3 που εριξες ;
Καλά έκανες!!Και εγώ έτσι είμαι.
Θα καθαρίσω 300gr GM3 & 250gr D20 που έχω και μετά θα κρατήσω μια 28άρα να την έχω στο ρόστερ μου μόνιμα....F2×28 καταπροτήμηση πείρα χθες για δοκιμή....
Την d20 την 32αρα ή την 28αρα;Και εγώ έτσι είμαι.
Θα καθαρίσω 300gr GM3 & 250gr D20 που έχω και μετά θα κρατήσω μια 28άρα να την έχω στο ρόστερ μου μόνιμα....F2×28 καταπροτήμηση πείρα χθες για δοκιμή....
Την 32άρα Γιάννη.Την d20 την 32αρα ή την 28αρα;
Κ με τι σετ απ την δουλεβεις;
Έχω d20 32αρα κ σκευτομε του χρόνου αν όχι στα τελιοματα φέτος να την δουλέψω στα 28γρ