Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα εχεις ξυπνησει μεχρι τοτε και θα εχεις βρει τα κεντρα σου .sarcastic.

ΨΙΤ ΨΙΤ ΨΙΤ ΨΙΤ ΨΙΤ.......my man.

1133cfc56b1bf70c27f631bd8c3c835d_XL.jpg

Καλά...τραγούδα....!! .sarcastic.
Ως τώρα δν έχω τις πιο top συναντήσεις με παπιά....αλλά στις 7 τουφεκιές που έχω κάνει με αυτά
(όλα μονοτούφεκα & όχι καθηστά)..... έχω 3 παπάκια στην κατάψυξη.....;)...αυτό κάτι μαρτυράει....:cool:

Αυτο θα σε γελασω..χαρτονι απο εμφιαλωμενα νερα ειναι..αυριο θα το μετρησω γιατι αφησα το χαρτονι στο κτημα
Τα χαρτονια αυτα ειναι 1 μηκος κ 80 εκ πλατος περιπου .Σε τετοια ριχνω κ εγω .Ο κυκλος της τουφεκιας σου ειναι το πολυ 65 εκατοστα .Ποσα σκαγια στο γραμμαριο ειναι το 3 που εριξες ;

Τα χαρτονια αυτα ειναι 1 μηκος κ 80 εκ πλατος περιπου .Σε τετοια ριχνω κ εγω .Ο κυκλος της τουφεκιας σου ειναι το πολυ 65 εκατοστα .Ποσα σκαγια στο γραμμαριο ειναι το 3 που εριξες ;
Θα το μετρησω μετα που θα χω ησυχια στο σπιτι και θα σου πω στα σιγουρα

Οκ!!
Αλλά έκατσε πολύ καλά αυτό το σεταπ στην Benella;)
Πραγματικα παραεκατσε καλα..μου το λεγε ενας καλος φιλος οτι οι benelles αγαπανε τις πυριτιδες της b&p το χα διαπιστωσει με μερικες και με επιβεβαιωνει πλεον και η mg2

Πραγματικα παραεκατσε καλα..μου το λεγε ενας καλος φιλος οτι οι benelles αγαπανε τις πυριτιδες της b&p το χα διαπιστωσει με μερικες και με επιβεβαιωνει πλεον και η mg2
Κάπου το είχα διαβάσει ποιο παλιά αλλά δεν θυμάμαι που, και απλώς το κράτησα ότι η Benelles με της B&P ταιριάζουν καλά!! Και τώρα μου το επιβεβαιώνεις και εσύ!! Στο μέλλον θα πάρω κάποια πυρίτιδα να δοκιμάσω και εγώ για την CRIO μου!!

Κάπου το είχα διαβάσει ποιο παλιά αλλά δεν θυμάμαι που, και απλώς το κράτησα ότι η Benelles με της B&P ταιριάζουν καλά!! Και τώρα μου το επιβεβαιώνεις και εσύ!! Στο μέλλον θα πάρω κάποια πυρίτιδα να δοκιμάσω και εγώ για την CRIO μου!!
Σπύρο!!
Η B&P γενικότερα μου κάνει κ εμένα τα χατήρια με τη Fabarm....βγάζει ωραίες κατανομές αν και με σταθερό τσοκ (2*) .
Δν ξέρω αν είναι θέμα πυρίτιδας ή κάννης, αλλά εγώ τουλάχιστο μένω ικανοποιημένος...

Η Benelli αγαπάει σιπε και 33 με 34 γρ

Σπύρο!!
Η B&P γενικότερα μου κάνει κ εμένα τα χατήρια με τη Fabarm....βγάζει ωραίες κατανομές αν και με σταθερό τσοκ (2*) .
Δν ξέρω αν είναι θέμα πυρίτιδας ή κάννης, αλλά εγώ τουλάχιστο μένω ικανοποιημένος...
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα από αυτές αλλά θα πάρω αργότερα σίγουρα γιατί μου μπήκε το μικρόβιο της ιδιογομωσης!! Με καταλαβαίνεις πιστεύω:):)
Από Α1 και Άκουιλα που έχω ακόμα μισώ κιλό από προπερση ! Πέρυσι είχα πάρει csb1μισω κιλό, και φέτος πήρα csb 5 και granular που ακόμα δεν έχω βάλει μπροστά για δοκιμές λόγο που δεν είναι τσιχλουλες, και να τελειώσω βέβαια τα περσινά με την csb1, και έχει ο Θεός!!

Να παρεις οπωσδηποτε θα τις δοκιμασεις..αν τις παντρεψεις σωστα κανουν παππαδες

Και εγώ έτσι είμαι.
Θα καθαρίσω 300gr GM3 & 250gr D20 που έχω και μετά θα κρατήσω μια 28άρα να την έχω στο ρόστερ μου μόνιμα....F2×28 καταπροτήμηση πείρα χθες για δοκιμή.... ;)
Καλά έκανες!!
Να ανεβάσεις και καμιά δοκιμή να δούμε!!
Και εγώ όταν κάνω δοκιμή σε πίνακα θα ανεβάσω φωτό:):)

Και εγώ έτσι είμαι.
Θα καθαρίσω 300gr GM3 & 250gr D20 που έχω και μετά θα κρατήσω μια 28άρα να την έχω στο ρόστερ μου μόνιμα....F2×28 καταπροτήμηση πείρα χθες για δοκιμή.... ;)
Την d20 την 32αρα ή την 28αρα;
Κ με τι σετ απ την δουλεβεις;
Έχω d20 32αρα κ σκευτομε του χρόνου αν όχι στα τελιοματα φέτος να την δουλέψω στα 28γρ

Την d20 την 32αρα ή την 28αρα;
Κ με τι σετ απ την δουλεβεις;
Έχω d20 32αρα κ σκευτομε του χρόνου αν όχι στα τελιοματα φέτος να την δουλέψω στα 28γρ
Την 32άρα Γιάννη.
Είχα κάνει ο βλάκας δοκιμή τη D20 θυμάμαι στα 28gr σε Maxam κάλυκα αλλά έχασα το χαρτάκι με τη σημείωση του setup κ δν θυμάμαι τη βύσμα είχα βάλει...:confused:
Θα δοκιμάσω ξανά σήμερα μιας κ το αναφέραμε κ θα σας πω.

Status
Not open for further replies.
Back