Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχω μια απορία ο διπλός πάτος της nobel Sport δουλεύει με τα kicks;
Δεν έχει κανένα θέμα.Σαν φιλοσοφία χονδρικά επειδή κρατάει κάποια απο τα σκάγια εντός του κυαθιου δίνει συνήθως ένα βαθμό τσοκαρισματος μικρότερο...Άνθρωποι που δεν δουλεύουν σφιχτά τσοκ έχουν βρει την υγεία τους με αυτό το κυαθιο.Σε δικές μου δοκιμές με το kicks διατηρεί την συγκέντρωση του κανονικά ...όπου βάλεις όμως κέντρο τουφεκιά η δουλειά πάει για ανατίναξη...ο συγκεντρωτηρας λόγω απουσίας πτερυγίων και φούστας είναι ελάχιστα γρατσουνισμενος ...Δεν θα έλεγα ότι παίρνεις τα μέγιστα με ένα τέτοιο συνδυασμό δεν θα έλεγα όμως ότι προκύπτει και κάποιο πρόβλημα...!!!

Ναι αλλα...ενας στους 20 γεμιζει φιλαρακι!!! Και δεν ειναι χαμενη η μαχη γιατι ενα στημενο φυσιγγι για ενα Kicks πχ θα κανει παπαδες.
Σωστά τα λες Άλεξ το κικς είναι ότι καλύτερο για μένα αλλά κάτι πατέντες με τα Gemini +5 xf που έκανα για ένα φίλο σήμερα ηδα απηστευτες κατανομες

Έχω μια απορία ο διπλός πάτος της nobel Sport δουλεύει με τα kicks;
Δουλευει κανονικα φιλε ο διπλος πατος και καθε χρονο ειναι στανταρ μερικα classica 32 no6 αλλα τις πιο σφιχτες τουφεκιες με το Κικς τις εχω παρει με κανονικους συγκεντρωτηρες.
@benelli cc-ss τι συσφιξη ειναι το Κικς που εχεις; σε ρωταω γιατι με το δικο μου παντα βγαινουν πολυ χαλασμενοι οι συγκεντρωτηρες απο classica η percorso.

Δουλευει κανονικα φιλε ο διπλος πατος και καθε χρονο ειναι στανταρ μερικα classica 32 no6 αλλα τις πιο σφιχτες τουφεκιες με το Κικς τις εχω παρει με κανονικους συγκεντρωτηρες.
@benelli cc-ss τι συσφιξη ειναι το Κικς που εχεις; σε ρωταω γιατι με το δικο μου παντα βγαινουν πολυ χαλασμενοι οι συγκεντρωτηρες απο classica η percorso.
Alex να σε ρωτήσω φίλε κάτι , με το lf kicks 9 βολα 12 βολα η και 27 βολα τα ρίχνεις ?

Alex να σε ρωτήσω φίλε κάτι , με το lf kicks 9 βολα 12 βολα η και 27 βολα τα ρίχνεις ?
Οτι θες ριχνω ακομα και μονοβολα, δεν ειναι το lf αλλα το xfull, μονοβολα βεβαια εχω ριξει μονο στυλ Palla και τα ατσαλινα monolite δυο κουτια, για τα υπολοιπα Τεο που ρωτας 8βολα κλπ αυτη ειναι η δουλεια του κατα κυριο λογο γιατι εχω το backkicker που ειναι για δραμια. ;)

Λογο αερα αφησαμε τα χαρτονια και δοκιμασαμε σε υλικα που βρισκεις απλοχερα στην Ελληνικη φυση....
46 μετρα μεζουρα 4* 18,4 αυλος franchi affinity 38gr 5X6 επιμεταλλωμενα MB36.
Με λιγο ζουμ θα φανει και η μπαλετα 70Χ60 περιπου. Το σημειο βολης.

Βρηκα και ενα σκαγι πισω....Κωστη λες να βαραει λαγο στα 65 μετρα?

Λογο αερα αφησαμε τα χαρτονια και δοκιμασαμε σε υλικα που βρισκεις απλοχερα στην Ελληνικη φυση....
46 μετρα μεζουρα 4* 18,4 αυλος franchi affinity 38gr 5X6 επιμεταλλωμενα MB36.
Με λιγο ζουμ θα φανει και η μπαλετα 70Χ60 περιπου. Το σημειο βολης.

Βρηκα και ενα σκαγι πισω....Κωστη λες να βαραει λαγο στα 65 μετρα?
Καμια πινεζα ρε αθεοφοβε δεν ειχες να πιασεις το χαρτονι πανω στην παλετα? .yel.
Ωραια τουφεκια αλλα...τον κραταει το νο5 τον λαγο στα 65 μετρα? Η ερωτηση ειναι χωρις ιχνος ειρωνειας φιλε.

Καμια πινεζα ρε αθεοφοβε δεν ειχες να πιασεις το χαρτονι πανω στην παλετα? .yel.
Ωραια τουφεκια αλλα...τον κραταει το νο5 τον λαγο στα 65 μετρα? Η ερωτηση ειναι χωρις ιχνος ειρωνειας φιλε.
Δεν ξερω Αλεξ.....Πρωτη δοκιμη ειναι!Θα βαλω το τζελ στα 65 του χρονου να δω.

Status
Not open for further replies.
Back