Ευχαριστω πολυ Αρη ,να εισαι παντα γερος και δυνατος,και να χαιρεσαι το κυνηγι!!!Καλη σου μερα!!!!Πανεμορφα, να τα χαιρεσαι!!!
Ευχαριστω πολυ Αρη ,να εισαι παντα γερος και δυνατος,και να χαιρεσαι το κυνηγι!!!Καλη σου μερα!!!!Πανεμορφα, να τα χαιρεσαι!!!
Πανέμορφα είναι και καλοπεριποιημένα όπως τους πρέπει. Αλλοίμονο αν κάποιος τολμήσει να μπει παράνομα στο σπίτι .... Εσύ θα ρίχνεις ωσάν σε καραούλι και εγώ θα μάχομαι εκ του συστάδηνΤα εχω ολα τακτοποιημενα ηδη.....καποια πελματα για τις καραμπινες μου, τα ειχα παρει απο εκει,,γιατι τα περισοτερα στα διπλα ειναι μαζι με τα κοντακια φτιαγμενα στο ESSE VIERRE στο CARDONE....
Και όταν μάλιστα γνωρίζεις για το καθένα που έλαβε μέρος ακόμα περισσότερο ...Ασυγκριτη η συλλογη σας!!!!!μεγαλης συναισθηματικης και ιστορικης αξιας φανταζομαι.....τι μνημες θα ζωντανευουν στο μυαλο σου αγγιζοντας τα!!!!!!Να εισαι παντα γερος και δυνατος να τα καμαρωνεις!!!!
Oλα Χ τα παιζεις....Πολλα τα λεφταΧθεσινή δοκιμή με ένα "διαφορετικό" setup που έφτιαξα!!
Όπλο: Rizzini Hombra 3*
Αυλός: 18.4
Στόχος: 76×76cm
SETUP: Κάλυκας 12/65,5 686 SIPE 1.45×30 Aquila 26 (κομμένα πέταλα) +χαρτάκι cal.20 No:8 τζαμάκι ΡΕΛΙ στα 60.00mm ΑΚΡΙΒΩΣ!!
View attachment 12518
View attachment 12519
Κάνε μου μια κούτα δεκάρα!!!Χθεσινή δοκιμή με ένα "διαφορετικό" setup που έφτιαξα!!
SETUP: Κάλυκας 12/65,5 686 SIPE 1.45×30 Aquila 26 (κομμένα πέταλα) +χαρτάκι cal.20 No:8 τζαμάκι ΡΕΛΙ στα 60.00mm ΑΚΡΙΒΩΣ!!
View attachment 12518
View attachment 12519
Ρώσικη ρουλέτα!!Oλα Χ τα παιζεις....Πολλα τα λεφτα
Πιστεύω πως όχι.Κωστή ωραία -πυκνή η ντουφεκιά σου .
Σου λείπει κάτι πιστεύεις ή νοιώθεις κομπλέ ;
Βαλε sipeeeeΧθεσινή δοκιμή με ένα "διαφορετικό" setup που έφτιαξα!!
View attachment 12518
View attachment 12519
Συγκριτικό, συγκεντρωτήρας - μισόταπα:
Νικόλα το βίντεο αυτό έχει ξανά ανέβει αλλά καλά έκανες κ το έβαλες ξανά.Παιδιά, επιτρέψτε μου να ξαναποστάρω το κάτωθι βιντεάκι, γιατί ενδέχεται να πέρασε από πολλούς στο "ντούκου"... Ξαναδείτε το με προσοχή! Αξίζει! Μάς τα δίνει όλα εντελώς σαφή και "χειροπιαστά", σχετικώς με το βλητικό αποτέλεσμα τόσο από φυσίγγια με συγκεντρωτήρα, όσο και από φυσίγγια με μισόταπα...! Τα βλητικά αποτελέσματα είναι "καραμπινάτα" (δηλ. ξεκάθαρα) και όμοια με τα αποτελέσματα της έρευνας του Τζόουνς που αναπτύσσω στη σελ. 143 ...!!! Μιλούν από μόνα τους...!!! Τα λόγια περιττεύουν...!!!
Ε, εντάξει Κώστα είπε να το κάνει σε μια μέση απόσταση, σαν τη πιο αντιπροσωπευτική... Αλλά και πάλι, αυτή η δοκιμή μάς δίνει έναν καλόν "μπούσουλα" για να φανταστούμε θεωρητικά και λογικά το πώς θα χτύπαγαν τα σκάγια στον πίνακα και σε πιο μακρινές αποστάσεις, μερικά μέτρα παραπάνω... Πιστεύω δηλαδή, πως κάτι αντίστοιχο, κατ' αναλογίαν, θα παίρναμε και στα 35-36 μέτρα... Με άλλα λόγια, δε νομίζω να είχαμε δραματικές μεταβολές, σε βαθμό που να αναιρέσουν τα τωρινά δεδομένα...Νικόλα το βίντεο αυτό έχει ξανά ανέβει αλλά καλά έκανες κ το έβαλες ξανά.
Τα 27m γιατί να είναι μια μεσαία απόσταση, και όχι μια κοντική;;;
Εφόσων χρόνια τώρα λένε κ ξανά λένε πως ΟΛΕΣ οι δοκιμές γίνονται στα 36m ΑΚΡΙΒΩΣ....γιατί κ αυτός δν κάνει τη δοκιμή στα 36m όπως προβλέπεται από τους βλητικούς;;;
Νικόλα το βίντεο αυτό έχει ξανά ανέβει αλλά καλά έκανες κ το έβαλες ξανά.
Τα 27m γιατί να είναι μια μεσαία απόσταση, και όχι μια κοντική;;;
Εφόσων χρόνια τώρα λένε κ ξανά λένε πως ΟΛΕΣ οι δοκιμές γίνονται στα 36m ΑΚΡΙΒΩΣ....γιατί κ αυτός δν κάνει τη δοκιμή στα 36m όπως προβλέπεται από τους βλητικούς;;;
Μην μας διαφεύγει όμως ότι πρώτα απ'όλα διαφημίζει τα φυσίγγια του. Ίσως λοιπόν,λέω ίσως,τα εν λόγω φυσίγγια με 10 μέτρα παραπάνω να είχαν και θέμα....... Δεν τα έχω ρίξει λέω ίσως.Ε, εντάξει Κώστα είπε να το κάνει σε μια μέση απόσταση, σαν τη πιο αντιπροσωπευτική... Αλλά και πάλι, αυτή η δοκιμή μάς δίνει έναν καλόν "μπούσουλα" για να φανταστούμε θεωρητικά και λογικά το πώς θα χτύπαγαν τα σκάγια στον πίνακα και σε πιο μακρινές αποστάσεις, μερικά μέτρα παραπάνω... Πιστεύω δηλαδή, πως κάτι αντίστοιχο, κατ' αναλογίαν, θα παίρναμε και στα 35-36 μέτρα... Με άλλα λόγια, δε νομίζω να είχαμε δραματικές μεταβολές, σε βαθμό που να αναιρέσουν τα τωρινά δεδομένα...
Χθεσινή δοκιμή με ένα "διαφορετικό" setup που έφτιαξα!!
View attachment 12518
View attachment 12519
Να ανεβάσω και εγώ μια δοκιμή που ειχαμε κάνει πριν λίγες μέρες με τον Κώστα @Kostas Winchester SX
Η δοκιμή έγινε στα 30 μέτρα με το s.p. baikal 3* 18.2 και 18 βαθμούς κελσίου. Φυσίγγι: 12/65.4 686 mb32 1.70x29 n8, μάλλινη και στρογγυλό ρελι.
Με φιλοξενεί στον χώρο του και με βοηθάει σαν πιο παλιός!!!ΜΠΡΑΒΟ Αριστο!!! Εχετε κανει καλο διδυμο με τον Κωστα φιλε!!!