Πόσο του βάζει Κωστή αν τόσφαξες ; 1.55 ;τα φυσιγγια του μονοκανου μου all year around, με 25 C Σεπτ μεχρι -2 με ξαστερια παγωνια αλλα χωρις υγρασια στα κοτσυφια των βουνων το Φλεβαρη
Πόσο του βάζει Κωστή αν τόσφαξες ; 1.55 ;τα φυσιγγια του μονοκανου μου all year around, με 25 C Σεπτ μεχρι -2 με ξαστερια παγωνια αλλα χωρις υγρασια στα κοτσυφια των βουνων το Φλεβαρη
ααα οχι , ρωτα το ΣτελιοΠόσο του βάζει Κωστή αν τόσφαξες ; 1.55 ;
Νικόλα η τεκνα για μένα είναι η βασηλησα στα χωντρα κυνήγια εδώ στην Ελλάδα
Καλησπέρα Λάμπη παλιά που το ζύγισα ήταν νομίζω λίγο κάτω από το 1,50, με επιφύλαξη όμως......Πόσο του βάζει Κωστή αν τόσφαξες ; 1.55 ;
Αυτό το έχω διαπιστώσει και εγώ αρκετά χρόνια πριν. Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα.Την κατηγορουσαν για ασταθη ΛΟΤ
Αυτό το έχω διαπιστώσει και εγώ αρκετά χρόνια πριν. Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα.
Εύγε Tecno μου, εύγε!!!!!Παιδιά παρήγγειλα μισό κιλό Τέκνα.
Για να δούμε τι θα βγει
Μόνο δικά μου.Αυτη διαπιστωση βγηκε απο δικα σου φυσιγγια ιδιογόμωσης....ή αυτο ασταθη φυσιγγια εμποριου ??
Μόνο δικά μου.
Φυσικά, με τα κατάλληλα μηχανήματα μέτρησης.οσο μεγαλη να ηταν αυτη η
διαφορα απο λοτ σε λοτ....ενας ιδιογομωγης με 5 φυσιγγια την εχει βρει.
Δεν ταιριάζει με ρεμι Τόλη, μόνο με μπενελι η μπραουνικ , την πατησεςΠαιδιά παρήγγειλα μισό κιλό Τέκνα.
Για να δούμε τι θα βγει
Δημήτρη να βάλω πάνω μια κάννη από benelux, να δω το φως?Δεν ταιριάζει με ρεμι Τόλη, μόνο με μπενελι η μπραουνικ , την πατησες
Καλαμπουρι κάνω πάντα, προχωρα δυνατάΔημήτρη να βάλω πάνω μια κάννη από benelux, να δω το φως?
Εννοείται αυτό. Δεν υπάρχει θέμαΚαλαμπουρι κάνω πάντα, προχωρα δυνατά
Αν την αγαπας πολυ και εισαι τεμπελης τρωει και το χρωμειοΝαι Άλεξ.
Οι διβασικες δαγκώνουν το μέταλλο, πόσο μάλλον όταν η κάννη είναι αχρωμιωτη.