Πήγαινε να τους τα γεμίζεις,μπας κ έχουν κατανάλωση.Παλικαρια οπως υποσχεθηκα....τροποποιησα το περιφημο volcano.....του εκοψα ''γκάζια''....
χωρις αυτο να σημαινει οτι οι σημερινες ταχυτητες δεν σκοτωνουν...ισα - ισα πιστευω οτι αυτες
οι ταχυτητες ειναι oι ''φονικες''...παντα βεβαια κατα την γνωμη μου.
ΛΟΙΠΟΝ . Εριξα δυο φυσιγγια οπως προειπα....ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ...το ενα στημενο με Ζ2Μ15 και το
αλλο με ΘΩΔΗ 16 super.
Στα 35 μετρα οι δοκιμες με φουλ τσοκ....μετρησα και ταχυτητες....
Φωτο θα βαλει ο καλος μου φιλος Παναγιωτης...τον οποιο και ευχαριστω πολυ!!!!
ΥΓ, Τα συμπερασματα δικα σας....και οτι ''απορια'' εχετε....την συζηταμε παιδες!!!
Αυτό θέλω να το δω στα 45μ με φουλ κ στα 35μ με τριαρη τσοκ
Πολύ καλά ποσοστά και οι δύο πίνακες...Παλικαρια οπως υποσχεθηκα....τροποποιησα το περιφημο volcano.....του εκοψα ''γκάζια''....
χωρις αυτο να σημαινει οτι οι σημερινες ταχυτητες δεν σκοτωνουν...ισα - ισα πιστευω οτι αυτες
ΛΟΙΠΟΝ . Εριξα δυο φυσιγγια οπως προειπα....ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ...το ενα στημενο με Ζ2Μ15 και το
αλλο με ΘΩΔΗ 16 super.
ΥΓ, Τα συμπερασματα δικα σας....και οτι ''απορια'' εχετε....την συζηταμε παιδες!!!
Σου ξέφυγε 1m/sec ...
Αυτό θέλω να το δω στα 45μ με φουλ κ στα 35μ με τριαρη τσοκ
Πολύ καλά ποσοστά και οι δύο πίνακες...
Πιο καλά κέντρα ο z2m και πιο γεμάτη περιφέρεια με του Θοδη...
Σου ξέφυγε 1m/sec ...
Είσαι Θεός ...
Πήγαινε να τους τα γεμίζεις,μπας κ έχουν κατανάλωση.
Μπραβο Νικο!Πολυ καλη δουλεια!Να κανω μια ερωτηση μιας και δεν γνωριζω τα πραγματα.Τα σκαγια ειναι ατσαλινα;Αν ειναι ατσαλινα οι ταχυτητες ειναι αρκετες η πρεπει να ειναι μεγαλυτερες;Ειχα διαβασει οτι τα ατσαλινα πρεπει να εχουν ταχυτητες μαγαλες γι αυτο και ρωταωΠαλικαρια οπως υποσχεθηκα....τροποποιησα το περιφημο volcano.....του εκοψα ''γκάζια''....
αλλο με ΘΩΔΗ 16 super.
Όχι, μολύβια είναι κι αν θυμάμαι καλά νικελε απ'έξω.Μπραβο Νικο!Πολυ καλη δουλεια!Να κανω μια ερωτηση μιας και δεν γνωριζω τα πραγματα.Τα σκαγια ειναι ατσαλινα;Αν ειναι ατσαλινα οι ταχυτητες ειναι αρκετες η πρεπει να ειναι μεγαλυτερες;Ειχα διαβασει οτι τα ατσαλινα πρεπει να εχουν ταχυτητες μαγαλες γι αυτο και ρωταω
Οκ φιλε!Τοτε ο Νικος σιγουρα εκανε το voclano...volcanoΌχι, μολύβια είναι κι αν θυμάμαι καλά νικελε απ'έξω.
Μπραβο Νικο!Πολυ καλη δουλεια!Να κανω μια ερωτηση μιας και δεν γνωριζω τα πραγματα.Τα σκαγια ειναι ατσαλινα;Αν ειναι ατσαλινα οι ταχυτητες ειναι αρκετες η πρεπει να ειναι μεγαλυτερες;Ειχα διαβασει οτι τα ατσαλινα πρεπει να εχουν ταχυτητες μαγαλες γι αυτο και ρωταω
Ωραιος ο θειος Νικος...