Κωστα μου ...να πω ευθεως....μια απο μεγαλυτερες ΜΑΛΑΚΙΕΣ που εχω κανει....ειναι που αργησα να
πιασω την ΤΕΚΝΑ στα χερια μου....Μεγα λαθος μου....παρασυρθηκα απο τα γραφομενα καποιων για
μη σταθερα ΛΟΤ....Ειμαι απαραδεκτος.....λες και ημουν ''καστανάς'' ( τους συμπαθω )και δεν θα μπορουσα
να βρω την τουφεκια....Καλιο αργα παρα ποτε λεει ο λαος μας...Ειναι πολυ αξιολογη πυριτιδα...
Τωρα οσον αφορα τις δοκιμες ΟΛΑ θα τα δουμε....Αυτο που πρεπει να ξερετε...και Α390 και το Boito
εχουν την ιδια θαλαμη....και δυο ειναι magnum ...to Boito 76cm καννες αχρωμιωτες και Α390 66cm
καννη....αλλα τα δυο την ιδια συσφιξη στο φουλ τσοκ....
Αυριο θα δοκιμασω στα 40 μετρα με φουλ τσοκ 28 γραμμαρια με Ν8,5 σκαγια με αλευρι και χωρις
αλευρι και με τα δυο οπλα,,,,Θα ριξω απο 3 τουφεκιες σε καθε οπλο...δεν γινεται να μου ''φυγουν''
ολες με το ποζε....και αν μου φυγουν...,θα συνεχισω να ριχνω μεχρι να βρω κεντρο (
)......Το
δικο μου θα περασει....και θα εχουμε εικονα....Το σεταπ ειναι ιδιο....και θα εχει σταθεροτητα...γι'αυτο
ειμαι σιγουρος.....αλλωστε το δειξουν οι ταχυτητες... Πρωτα ο θεος....εαν ειναι ΜΥΘΟΣ οτι οι αχρωμιωτες
βγαζουν καλυτερες τουφεκιες.....αυτο το μαθουμε....ΟΧΙ αυριο....αλλα θα το μαθουμε....οι δοκιμες θα
συνεχιστουν....υγεια να εχουμε φιλε μου!!!