Δεν το ειδα ΠΟΥΘΕΝΑ αυτο το πλεονεκτημα βρε Τολη μου...Δεν ξερω τι κωνο εχει η Α390 Beretta...
αλλα,,,,το Boito με αχρωμιωτη και 76cm καννες....τρεχει απο πισω να την φτασει σε αποδοση....
Τωρα ειναι αρχη βεβαια ακομα....θα κανω και αλλες δοκιμες....για να εχω ασφαλη συμπερασματα....αλλα
αυτο που ειδα σημερα δεν μου αρεσε.......
Εκανα 8 δοκιμες σε στοχο 120Χ85...με 2 διαφορετικα σεταπ....σε 28 γραμμαρια Ν8,5 με Ας πυριτιδα
και Α1 ενα σεταπ του φιλου του ''καστορα'' στο 1.70χ33 -Ν5....Εριξα 5 τουφεκιες με το boito... kαι 3εις
με την A390....Δεν γινεται...να ''εφυγαν'' ολες οι τουφεκιες με το boito...ok εχει μεγαλυτερες ταχυτητες
η μακρια καννη...οπως λεει ο φιλος ο Στελιος....μην φανταστητε τεραστιες διαφορες... στα 15 μετρα ειναι
περιπου η διαφορα....αλλα οι αποτυπωσεις στο χαρτι....εαν πω οτι μου αρεσαν θα ειναι ΨΕΜΑ...
Σε πρωτη φαση....οσοι εχετε αχρωμιωτες.....καλο θα ειναι να εχετε και κανα ντεπον διπλα σας....και
επεται συνεχεια....φοβαμαι......πολυ το φοβαμαι.....μην χρειαστουμε και κανα υπογλωσσιο στην συνεχεια
των δοκιμων.... για τις αχρωμιωτες....
Το αλευρι κανει την διαφορά.....το λεω συνεχεια..... φωναζω......γκραριζω....οποιος θελει ακουει.....
Παλικαρια για ολους τα εγραψα και οχι μονο για τον φιλο τον Τολη...
Οι φωτο ειναι πολλες....ο φιλος ο Αλεξ ειχει προβλημα στο ιντερνετ....το απογευμα ...πρωτα ο θεος...εαν
μπορεσω θα τις βαλω.....
Καλο μεσημερι σε ολους....τα λεμε αργοτερα.... φιλοι μου !!!!!